Uretek


Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Tlf.: +45 70203301
E-mail: info@uretek.dk

www.uretek.dk

Kompetencer: Borede fundamenter, Efterfundering, Fundering, Punktfundering, Skruefundamenter, Bæredygtigt byggeri, Geoteknik, Industrigulve, Jordbundsundersøgelser, Jordarbejde, Jordboring, Punktfundering

Vi har over 30 års international erfaring og samarbejder med firmaer i mere end 70 lande. På verdensplan har Ureteknetværket løst mere end 100.000 opgaver fra små private projekter til store industrielle projekter.

Uretek Metoden®
Uretek Metoden® er en unik stabiliserings- og løfteteknik. Uretek metoden® bruger vi til stabilisering og løft af bl.a. gulve, fundamenter og veje, der har sætningsskader. Med Uretek Metoden® kan vi uden opgravning stabilisere en bygning – hurtigt og hensynsfuldt.

ScrewFast Skruepæle® (Skruede stålpæle)
Løsningen bruger vi til efterfundering/fundering og pilotering af eksisterende og nye bygninger. ScrewFast Skruepæles® store fordel er, at de kan bruges som både tryk og trækpæle. ScrewFast Skruepæle® kan let tages op og genanvendes. Det gør dem velegnede til fundering af både blivende og midlertidige konstruktioner.

BacelBenefil®
En opgravningsfri metode og et materiale, vi bruger til at udfylde uønskede hulrum, der kan ligge både over og under jordens overflade. Opgaverne kan være lige fra fyldning af hulrum i jorden, fyldning af kloakledninger til fyldning af store tanke.

Geoteknisk undersøgelse
En jordbundsundersøgelse afklarer, hvordan jordbundsforholdene er og afdækker årsagerne til dine problemer. Derfor indleder vi gerne et projekt med en geoteknisk undersøgelse, så vi kan tilbyde dig den rigtige og bedste løsning.

Har du kun behov for at få lavet en jordbundsundersøgelse, kan vi også hjælpe dig.


Nyheder og Indlæg fra Uretek


Seneste fra Uretek


Cookie-indstillinger