Uretek – HAR DU TJEKKET HUSETS YDRE FOR SMÅ SKADER?

Det er en rigtig god idé, at man i ny og næ tager en lille runde omkring sit hus simpelthen for at tjekke, om der er nogle små fysiske skader.

Ofte vil man faktisk opleve, at der må, op til flere steder er at finde små revner i husmuren eller muligvis endda på en af dine vægge. Det kan nemlig sagtens være, at dit hus har fået sætningsskader. Sætningsskader er, når det fundament, som dit hus er bygget på, har ændret sig ved for eksemplet at blive mindre, så går dette selvfølgelig ud over selve huset i større eller mindre natur. Der er naturligvis en god idé at holde sit hus i stand. Jo stærkere og mere holdbart dit hus ser ud jo højere værdi besidder det også, samtidigt med, at det selvfølgelig er pænere med ikke-revnede husmure.

Smertefri stabilisering af fundamentet

Uretek er præcist eksperter til sikre dit husfundament, så du ikke længere vil opleve udviklende skader på huset. Uretek tilbyder alt i fundament opbygning, stabilisering og vibrationsfri fundering. Deres metode bygger nemlig på, at de uden opgravning faktisk kan stabilisere din bygning. Det er dermed en smertefri process, der kun er til gavn for dig og dit hus. I stedet for at grave ned til dit forandret fundament, så tilpasser de jordlaget ved at skyde deres eget produceret materiale ned til fundamentet. Dette Uretek materiale blander sig derefter med dit jordlag og skaber et mere bæredygtigt resultat, da eventuelle hulrum i jorden bliver udfyldt. At fikse sit fundament under sin bygning er ikke noget man bare lige gør. Det skal gøres ordentligt for ellers forsvinder dine problemer ikke.

Heldigvis så tilbyder Uretek også en anden metode, hvis fundamentet er rigtigt ustabilt. De har nemlig udviklet deres skruepæle, der modvirker mod negative vibrationer i fundamentet. Det er altså en rigtig god idé at få tjekket sit eget underlag.

Uretek's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.