Endress+Hauser A/S – Topplacering for bæredygtighed

Endress+Hauser forbedrer sig yderligere i den uafhængige EcoVadis-evaluering

Endress+Hauser har opnået 76 point ud af 100 i den internationale EcoVadis-bæredygtighedsklassificering, fire mere end året før. Koncernen opnåede en topplacering for femte år i træk i 2021 og er nu blandt de øverste 1 procent blandt de sammenlignede virksomheder.

Endress+Hauser opnåede yderligere forbedringer inden for miljø og bæredygtige indkøb. Når det gælder etik, arbejdskraft og menneskerettigheder, var koncernen i stand til at fastholde sin fine placering i benchmark-sammenligningen. Det betød, at Endress+Hauser fik en placering blandt de bedste resultater og nu får en platinmedalje efter guldstandarden – det højeste præstationsniveau i EcoVadis-evalueringen.

Bæredygtig firmakultur

Tanken om bæredygtighed er dybt forankret hos Endress+Hauser. “Ansvarlighed” er en central værdi i vores firmakultur. Som en familieejet virksomhed ønsker vi at kombinere økonomisk succes med økologiske og sociale fremskridt,” understregede CEO Matthias Altendorf. Siden 2014 har Endress+Hauser derfor udarbejdet en bæredygtighedsrapport sammen med årsrapporten, som afspejler økologiske, sociale og økonomiske faktorer.

Den årlige EcoVadis-evaluering fungerer som en vigtig strategisk indikator for bæredygtigheden i Endress+Hausers udvikling. Målet er også at opnå kontinuerlig forbedring inden for dette område. “Vi hjælper vores kunder med at opnå bæredygtighed. Derfor ønsker vi også at være førende inden for bæredygtighed i vores virksomhed og vores produktionsprocesser,” sagde CFO Dr Luc Schultheiss.

Konstant forbedring

Endress+Hausers produkter, løsninger og services hjælper kunder i procesindustrien med at udnytte ressourcerne effektivt, reducere forurenende emissioner, undgå spild og beskytte miljøet. Men virksomheden fortsætter også hele tiden med at forbedre sit økologiske fodaftryk. For eksempel forsyner Endress+Hauser i stigende grad bygninger og infrastruktur med bæredygtigt genereret energi, og videokonferencer mindsker rejseaktiviteten.

EcoVadis bruger 21 kriterier fra de miljømæssige, sociale og etiske områder til at evaluere virksomheder i hele verden baseret på deres bæredygtighed. Ud over sammenligning af sektorer får virksomhederne også forbedringsforslag. De får desuden mulighed for at bedømme deres egne leverandører på en internetplatform. Indtil nu er omkring 75.000 virksomheder på verdensplan blevet certificeret af EcoVadis.

Endress+Hauser offentliggjorde detaljerede oplysninger om EcoVadis-bæredygtighedsevalueringen på www.endress.com/ecovadis

LÆS også: Endress+Hauser – Promag W 800 – batteridrevet flowmåler med cloud-forbindelse
Endress+Hauser A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.