Brandjalousier

Brandjalousier - Man benytter brandjalousier, hvor der er behov for aflukning, sikring eller lignende, der skal modstå brand. Leverandører af brandjalousier finder du i listen på denne side

Leverandører af og viden om Brandjalousier:


JSA SIKRING APS

jsa sikring

8520 Lystrup
Telf. 86 22 56 44
Email: info@jsa-sikring.com

www.jsa.dk

kompetencer: brandgardiner, brandjalousier, tyverisikring, rullejalousier

Læs mere om JSA SIKRING APS


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


Mere viden om brandgardiner:

Brandgardiner kommer udelukkende frem når der er en brandalarm, så skal de stå sin prøve og vise sin værdi.
Brandgardiner er afskærmning mod flammer og røg i store åbninger og sikrer menneskeliv og materielle værdier mod flammer. Et brandgardin er et fleksibelt røgskørt udført i en dug af fiberglas. Når der kommer et signal fra brandalarmeringsanlægget, kører brandgardinet med. Fremdrift sker via indbygget 230V rørmotor.
Opdeling i brandceller
Huse og bygninger kan opdeles i brandceller med integrerede brandgardiner. Brandgardinerne er ikke synlige for brugerne af lokalerne i det daglige, og de er dermed heller ikke til gene. Brandgardiner kommer nemlig kun til syne, når der er brandalarm.
Kræver minimal plads
Brandgardiner er meget anvendelige på steder og i åbninger, hvor der ikke er plads til traditionelle brandløsninger. Brandgardiner holder brandceller fri for røg, så uberørte enheder kan evakueres sikkert.