Brandporte

Brandporte -  Leverandører af Brandporte finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end Brandporte, så brug søgefeltet under denne boks.

 

Leverandører af og viden om brandporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portlageret/Doortec ApS

Postboks 102
3520 Farum
Telf.: 44 34 24 29
E-mail:info@portlageret.dk

www.portlageret.dk

Kompetencer: Garageport, garageporte, portautomatik, garageportautomatik, garageportåbnere

Læs mere om Portlageret/Doortec ApS


Portshoppen

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 89 78
E-mail: info@portshoppen.dk

www.portshoppen.dk

Kompetencer: Garageporte, vippeporte, ledhejseporte, rulleporte, garagedøre, portautomatik, branddøre, hoveddøre

Læs mere om Portshoppen


Portløsninger optimerer logistikken
Producenten og leverandøren af industrielle døre, porte og logistik, Novoferm, har fokus på optimering af kundernes interne logistik og drifts- og energibesparende løsninger.

NovoDock er et af markedets bredeste produktprogrammer inden for logistiksystemer til industrien. Produktprogrammet fra Novoferm omfatter alt fra læsseramper, læsseklapper, buffersystemer, manuelle og eldrevne porttætninger, isoleringsløsninger og energibesparende styringssystemer. Med i-Vision logistikstyring kan vore kunder opnå en besparelse på helt op til 70 procent af de daglige driftsomkostninger.  
- Vores i-Vision er helt unikt, og med de mange integrationsmuligheder og betjening af flere produkter fra én og samme styring oplever vore kunder optimale driftsfordele, udtaler Anders Majland, Sales Manager hos Novoferm Group. 

Brandporte indgår i logistikken  
Brandporte er også et produkt, der finder anvendelse i mange logistikvirksomheder. I tilfælde af brand er det vigtigt at afskærme og isolere branden fra bygningens øvrige lokaler, og en brandport øger derfor sikkerheden for medarbejdere og inventar. 

Novoferm producerer branddøre og brandskydeporte på egne fabrikker i Europa. Også i Danmark er Novoferm begyndt at sælge disse løsninger - og med stor succes.  
- Vi oplever en øget efterspørgsel efter vore branddøre og brandskydeporte, REI60/120. Vi leverer primært fra vores fabrik i Italien, Novoferm Schievano. Alle produkterne er testet og godkendt i henhold til EN 1634, som er den kommende harmoniserede standard for branddøre og porte i Europa, udtaler Anders Majland yderligere