Brandporte

Brandporte -  Leverandører af Brandporte finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end Brandporte, så brug søgefeltet under denne boks.

 

Leverandører af og viden om brandporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portlageret/Doortec ApS

Postboks 102
3520 Farum
Telf.: 44 34 24 29
E-mail:info@portlageret.dk

www.portlageret.dk

Kompetencer: Garageport, garageporte, portautomatik, garageportautomatik, garageportåbnere

Læs mere om Portlageret/Doortec ApS


Door Systems brandskydeport monteret i panelvæg er nu testet og godkendt – med gangdør og vinduer


17.jun 2021


Door System har fået testet og godkendt sin brandskydeport med gangdør, tætninger og vindue, og monteret i panelvæg. Brandtesten blev som altid foretaget på Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI), og brandporten klarede den vigtige grænse på 1 time og 8 minutter, som betyder en del i forhold til portens anvendelsesmuligheder.

Den østjyske dørproducent Door System kan nu også tilbyde brandskydeporte, der er testet og godkendt til at sidde i panelvægge. En panelvæg bevæger sig meget under brand, og det stiller særlige krav til bl.a. opbygning af karmen, så den spiller optimalt sammen med skydeporten. Derfor kræves der også en test af skydeporten monteret i en panelvæg.

Brandtesten foregik som altid hos DBI, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut. Brandskydeporten blev testet i panelvæggen med gangdør, vinduer og tætninger. Gangdøren var monteret med niveaufri adgang, og den vil således kunne benyttes som flugtvej. Der var isat vinduer i både gangdør og i selve skydeporten.

”Det var vigtigt for os at få godkendt brandskydeporten monteret i panelvæggen med både gangdør og vinduer, da vi oplever en stor efterspørgsel på disse løsninger fra vores kunder”, fortæller kvalitetschef Brita Rosenbech fra Door System.

Klarede den vigtige grænse på 1 time og 8 minutter
Brandskydeporten klarede de vigtige tidsgrænser på i første omgang 1 time og dernæst 1 time og 8 minutter, og det giver porten langt flere anvendelsesmuligheder. De sidste minutter betyder en hel del i den sammenhæng.

For at kunne tilbyde flest mulige til- og fravalg udarbejdes en EXAP (Extended Application Report) i et samarbejde mellem DBI og Door System. EXAP’en giver Door System mulighed for at opfylde flere krav fra kunderne med hensyn til bl.a. højde, bredde, placering af vindue, dør, låsekasse, maling af port, montering af sparkeplade mm.

På baggrund af EXAP’en udarbejder DBI en Klassifikationsrapport, som er dokumentation for portens godkendelse og nøje beskriver, hvad brandskydeporten er godkendt til.

Som et led i godkendelsesprocessen har DBI inden selve brandtesten også været på besøg hos Door System for at overvåge og godkende samlingen af døren.

”Alt i alt er processen et godt billede på, at kravene til brandsikkerhed, og ikke mindst dokumentationen, er skærpet kraftigt. Test, godkendelse og CE-mærkning sker nu i henhold til den nye europæiske standard EN 16034, som har erstattet den danske standard DS 1052”, fortæller Brita Rosenbech.

Door System er langt fremme inden for brandområdet og investerer fortsat mange ressourcer i at udvikle og teste nye brandløsninger.

Se mere om Door Systems brandløsninger her


Portløsninger optimerer logistikken
Producenten og leverandøren af industrielle døre, porte og logistik, Novoferm, har fokus på optimering af kundernes interne logistik og drifts- og energibesparende løsninger.

NovoDock er et af markedets bredeste produktprogrammer inden for logistiksystemer til industrien. Produktprogrammet fra Novoferm omfatter alt fra læsseramper, læsseklapper, buffersystemer, manuelle og eldrevne porttætninger, isoleringsløsninger og energibesparende styringssystemer. Med i-Vision logistikstyring kan vore kunder opnå en besparelse på helt op til 70 procent af de daglige driftsomkostninger.  
- Vores i-Vision er helt unikt, og med de mange integrationsmuligheder og betjening af flere produkter fra én og samme styring oplever vore kunder optimale driftsfordele, udtaler Anders Majland, Sales Manager hos Novoferm Group. 

Brandporte indgår i logistikken  
Brandporte er også et produkt, der finder anvendelse i mange logistikvirksomheder. I tilfælde af brand er det vigtigt at afskærme og isolere branden fra bygningens øvrige lokaler, og en brandport øger derfor sikkerheden for medarbejdere og inventar. 

Novoferm producerer branddøre og brandskydeporte på egne fabrikker i Europa. Også i Danmark er Novoferm begyndt at sælge disse løsninger - og med stor succes.  
- Vi oplever en øget efterspørgsel efter vore branddøre og brandskydeporte, REI60/120. Vi leverer primært fra vores fabrik i Italien, Novoferm Schievano. Alle produkterne er testet og godkendt i henhold til EN 1634, som er den kommende harmoniserede standard for branddøre og porte i Europa, udtaler Anders Majland yderligere