Rullegitre

Rullegitre - Leverandører af rullegitre finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end rullegitre, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om rullegitre:


HERKULES Sikring

Hovedvejen 8
8920 Randers NV
Tlf.: 52 38 51 00
E-mail: Kontakt@herkules-sikring.dk

www.herkules-sikring.dk

Kompetencer: Varevognssikring, lastvognssikring, låsesystemer

Læs mere om HERKULES Sikring


JSA SIKRING APS

jsa sikring

8520 Lystrup
Telf. 86 22 56 44
Email: info@jsa-sikring.com

www.jsa.dk

kompetencer: brandgardiner, brandjalousier, tyverisikring, rullejalousier

Læs mere om JSA SIKRING APS


KONE A/S

Marielundvej 10
2730 Herlev
Tlf: 35 87 80 00
E-mail: denmark@kone.com

www.kone.dk

Kompetencer: Elevatorer, rulletrapper, rullefortove, automatiske døre og porte

Læs mere om KONE A/S


SystemHouse Solutions AB

Mikrofonvägen 28
126 37 Hägersten, Sverige
Tlf.: +46 10 303 99 70
E-mail: info@systemhousesolutions.com

www.systemhousesolutions.dk

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, tyverisikring, tyverialarm, videoovervågning, brandalarmer

Læs mere om SystemHouse Solutions AB


JSA Sikring – Skærpede krav til sikring
JSA rullejalousier er blevet testet af teknologisk institut. De skal leve op til den Europæiske standard EN 1627 og DET GØR DE

Den godkendte test indebærer, at vi er registreret ved Forsikring & Pension. Vi kan levere de godkendte løsninger i en bredde på 4140 mm. I forbindelse med installation udstedes en installationserklæring til forsikringen, I undervises i anvendelse af sikringen og vi tilbyder en serviceaftale, så sikringen altid er maksimalt fungerende.
JSA Sikrings jalousier er godkendt uden nogen ekstra form for låseanordninger, og der er ikke ekstra arbejde for dig når sikringen skal slås til og fra.

I  forvejen er Saksegitter og Stabelgitter godkendt efter RC3 standarden, der sikkerhedsmæssigt er på niveau med EN 1627.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din sikring


ALUX – Rullejalousier sikrer Spillearkaden i Tivoli Friheden i Århus mod tyveri og indbrud
Rullejalousier fra Alux skærmer og aflukker i den nye spillearkade for børn og barnlige sjæle i Tivoli Friheden i Århus og holder derved indbrudstyve og vandalister ude efter lukketid
I alt er der monteret 12 motoriserede rullejalousier i varierende størrelser af typen Safe 3000. Jalousierne består af solide alu-lameller og lukker derfor helt til hele vejen ned, hvilket giver en rigtig god tyveri- og indbrudssikring. Betjeningen foregår med vippekontakter, som ved et enkelt tryk sørger for at køre et jalousi op eller ned. Alle jalousierne er selvlåsende i nedkørt stilling og kan ikke åbnes, før der igen trykkes på den tilhørende kontakt.

Safe 3000 rullejalousierne fås også med lufthuller – små perforeringer i lamellerne – som giver mulighed for, at luft og lys kan trænge igennem. Dette kan være en fordel ved mindre aflukker som fx her ved madmarkedet Central Food Market i Århus, hvor der er behov for at cirkulere luften fra madlavningen og få noget frisk luft ind.

Læs mere om rullejalousi Safe 3000 her, hvor du også kan se andre jalousi- og gittertyper til sikring af butik, lager, kontor osv.