Parkeringsdæk

Parkeringsdæk

Parkeringsdæk er som oftest opbygget af asfalt beton. Et af de vigtige parametre ved et parkeringsdæk er at de skal være vandtætte, da de gerne er placeret over eksempelvis et indkøbscenter eller lignende. Parkeringsdæk bør ligeledes være varmeisoleret, da de samtidig udgør selve bygningens tag.

Al dette betyder at etablering af dæk er en kompleks opgave, der kræver en grundig analyse. Dette for at finde den rigtige kombination af membraner, isolering og kørebane. Dæk kan naturligvis også etableres over underjordiske parkeringskældre og her er problematikken stort set den samme som parkeringsdæk oven på en bygning, bortset fra at kravene til isolering er lidt mindre.

Leverandører af Parkeringsdæk:

Jysk Coating ApS

Håndværkervej 36A
9320 Hjallerup
Tlf.: 51 17 61 10
E.mail: info@jyskcoating.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Linotol Danmark


Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Tlf.: 26 83 27 99
E-mail: info@linotol.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Mutrade Industrial Corp

No. 106 Haier Road, Jimo District
Qingdao 266200, China
Mobile: +86-15166697782 (also WhatsApp)
E-mail: j.tan@qdmutrade.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Tlf.: 70 11 10 20
E-mail: sundolitt.kundeservice@sundolitt.com

www.sundolitt.com/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Unipark a/s

Hejreskovvej 6
3490 Kvistgaard
Tlf.: 29 63 69 14
E-mail: ph@unipark.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Et p-dæk er en etage i en fleretagers parkeringsstruktur, der er designet specifikt til at give plads til parkering af køretøjer. Disse dæk er ofte placeret over eller under jordeniveau. De er konstrueret med flere niveauer for at maksimere parkeringskapaciteten på et begrænset areal.

Dæk kan være en del af en parkeringsgarage, parkeringshus eller en anden form for fleretagers parkeringsstruktur. De er normalt adgangsgivende via ramper, elevatorer eller ind- og udkørsler. De kan have forskellige faciliteter som f.eks. skilte, kørespor, belysning og sikkerhedsforanstaltninger.

Disse dæk er ofte en praktisk løsning til parkering i tætbefolkede byområder, hvor pladsen er trang, og hvor der er behov for at maksimere parkeringskapaciteten. De kan findes i kommercielle komplekser, indkøbscentre, boligbyggerier og andre lignende steder.

 

Cookie-indstillinger