Læsseramper

Læsseramper

Læsseramper bruges til at lette processen med at læsse og losse varer fra køretøjer som lastbiler, containere eller vogne til forskellige transport- eller lagerfaciliteter. De bruges typisk, når der er en højdeforskel mellem køretøjet og læsningsområdet, f.eks. en platform eller et lager. Læsseramper er en optimal og sikker bro mellem en bygningens gulv og selve læsseåbningen på køretøjet, som læsser fra eller til.

Leverandører af Læsseramper:

Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Kinco Corporation ApS

Overgårdvej 4
7500 Holstebro
Tlf.: +45 9613 2929
Mobil: +45 2627 8363
E-mail: mail@kinco.dk

www.kinco.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Tlf.: 98 86 49 00
E-mail: info@translyft.com

www.translyft.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M
Tlf.: 97 72 01 77
E-mail: worm@worm.dk

www.worm.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Læsseramper er meget brugervenlige og kan ofte tilpasses, den enkelte bygning, således af- og pålæsning klares uden de store problemer. Ramperne opsættes gerne med et lille buffersystem, så man ikke risikerer skader på bygning eller køretøj.

Formålet med en rampe er at skabe en jævn overgang mellem køretøjet og læsningsområdet, hvilket gør det lettere og mere effektivt at flytte varer frem og tilbage. Læsseramperne giver også mulighed for at bruge forskellige former for materialehåndteringsudstyr som gaffeltrucks eller palleløftere til at transportere varerne.

Læsseramper kan have forskellige typer og designs afhængigt af behovene og facilitetens krav. Nogle læsseramper er fastmonterede, mens andre er mobile og kan flyttes rundt efter behov. De kan være udstyret med forskellige mekanismer som hydrauliske systemer til at justere højden. Sikkerhedskomponenter som gelændere eller sikkerhedsstænger for at forhindre ulykker under læsseprocessen.

Generelt gør ramperne det muligt for virksomheder at forbedre effektiviteten og sikkerheden i læsse- og losseprocesserne. Dette ved at sikre en jævn og sikker bevægelse af varer mellem køretøjer og læsningsområder.


Door System leverer nu også læsseramper og portsluser
Den østjyske dørproducent Door System A/S i Hørning indleder samarbejde med Stertil fra Holland og kan nu levere læsseramper og portsluser i høj kvalitet med lang holdbarhed

Door System, der udvikler, producerer og monterer døre og porte til industri og detailhandel, udvider nu sortimentet til også at omfatte læsseramper og portsluser. Det sker gennem et samarbejde med hollandske Stertil, der er kvalitetsleverandør inden for de to produktområder.

”Vi møder en øget efterspørgsel efter læsseramper og portsluser, så det har været et logisk valg at udvide sortimentet med netop de produkter. De passer godt ind i vores samlede portefølje. Samtidig har det også været et naturligt valg, at det blev Stertil, som i lighed med os har stor fokus på kvalitet og lang holdbarhed”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Mindre risiko for ulykker og tabt last Læssebroerne fra Stertil forbinder trailergulvet og læsserampen holdbart og sikkert, så gaffeltrucks og andet materialehåndteringsudstyr kan køre jævnt og sikkert ind og ud af vognen. Læssebroerne er bygget efter de højeste standarder med fokus på holdbarhed og sikkerhed og kan nedsætte antallet af ulykker og skader på værdifuldt gods markant.

Lastvogn og læsserampe udgør en tæt lukket enhed Et slusehus fra Stertil er udviklet til at beskytte mod luftbåren forurening, insekter og vejrlig. Slusehusene sikrer en effektiv isolering, som tillader optimal klimakontrol. De hindrer endvidere uvedkommende adgang til lageret og giver en perfekt tætning mod den omgivende verden. Det er en god langsigtet investering, takket være den høje kvalitet af materialerne, som de er fremstillet af.Fokus på kvalitet og lang holdbarhed ”Vores egne dørløsninger er i allerhøjeste kvalitet, og derfor er Stertil et rigtigt godt match, idet deres fokus også er på kvalitet og lang holdbarhed i stedet for den billigste pris. Ligesom for vores egne løsninger er det den høje driftssikkerhed og store besparelser i vedligeholdelsesudgifter, der gør det til en favorabel investering set over den samlede levetid”, fortæller Søren Rahbek.

Trailerlås Med i sortimentet fra Stertil er også COMBILOK®, et patenteret fastholdelsessystem til køretøjer, en slags trailerlås. COMBILOK® kan være med til at eliminere risikoen for ulykker og alvorlige personskader ved at hindre vognene i at køre for tidligt.

”Samarbejdet med Stertil giver også et stærkt sortiment inden for læsseramper, portsluser, trailerlås og andet tilbehør, og vi varetager også servicedelen, så vi kan levere hele pakken”, slutter Søren Rahbek.

Se mere om produkterne herCookie-indstillinger