TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Tlf.: 98 86 49 00
E-mail: info@translyft.com

www.translyft.dk

Kompetencer: Løfteborde, enkeltsaks lifte, dobbelt vertikal sakselifte, dobbelt horisontal sakselifte, trippel vertikal sakselifte, arbejdsplatforme, palleløftere, rampeborde, godselevatorer, mastlifte, varelifte
Den rigtige løsning

TRANSLYFT har et bredt standardprogram af løsninger af løfteborde og varelifte, men hovedparten af vores produktion i dag er målrettet den enkelte kunde i form af specialdesignede løsninger. På den måde er løfteudstyr fra TRANSLYFT tilpasset præcis de funktionaliteter eller arbejdsprocesser, de skal indgå i.

Vi leverer hele løsninger, som ikke blot løser behovet for at løfte nu og her, men som også på lang sigt løser en funktion og opgave som går ud over den enkelte løfteopgave.

Vi har fokus på mennesket der skal håndtere maskinen. Særligt på effektivitet, ergonomi og sikkerhed. Løsningen er som oftest en intelligent integration mellem mennesket og maskinen.

Her på siden finder du et udvalg af de standardprodukter, som vi har udviklet gennem mange år. Disse produkter kan naturligvis tilpasses, så det netop løser det behov du har.

Alle vores produkter er dansk produceret og udviklet af danske ingeniører.

Finder du ikke hvad du leder efter, så kontakt os, så vi kan finde en løsning der passer til dig.