TRANSLYFT – 26 arbejdsplatforme forbedrer forholdene

Hos Solar, der er en sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri, ventilation samt klima- og energiløsninger, var der brug for en ergonomisk løsning til deres nye hal med småvarehåndtering. 26 simple arbejdsplatforme forbedrer nu arbejdsforholdene for de ansatte.

Udfordring

Solar havde netop bygget en ny hal til småvarehåndtering. Virksomheden har altid gået meget op i et godt arbejdsmiljø, og da arbejdsopgaverne her var meget repetitive, var der brug for en løsning, så alle deres medarbejdere kunne arbejde ergonomisk korrekt ved de faste pakkeborde, de skulle stå ved.

Løsningen

Løsningen blev 26 arbejdsplatforme til deres arbejdsstationer, så hver enkelt medarbejder kunne arbejde i den rette arbejdshøjde og skåne kroppen så meget som muligt. Det bliver samtidig lettere for den enkelte at nå ned i de dybe kasser, de pakker i.

Der er påsat et enkelt gelænder på platformen, så medarbejderne ikke falder ned fra en højde, hvis de bevæger sig for langt bagud. Dette giver også en god afskærmning af arbejdsstationen og mulighed for at placere rullebure til pap og andet imellem stationerne.

Solar placerede selv liftene rent fysisk, hvorefter Translyft’s montører kom og sluttede dem til.

Resultat

Når så mange arbejdsstationer sættes sammen på lidt plads er der brug for en rolig og æstetisk indretning. De 26 arbejdspladser er derfor opbygget helt ens, og de neutrale, grå arbejdsplatforme passer godt ind i miljøet.

Hver enkelt medarbejder kan nemt justere arbejdsplatformen og arbejde i den mest korrekte arbejdshøjde, hvilket giver bedre ergonomi og dermed de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt igennem en hel dag.

Læs casen her og se flere billeder

LÆS også: TRANSLYFT – Palleelevator øger OEE og forbedrer arbejdsmiljø
TRANSLYFT A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger