TRANSLYFT – En platform til bedre ergonomi

På en stor tøjproducents lager i Brande havde var der behov for en løsning til at forbedre arbejdsmiljøet og sikre bedre arbejdsforhold for de medarbejdere, der åbner omkring 5000 papkasser hver dag.

Udfordringen

Lageret i Brande fungerer som en logistikvirksomhed, hvor tøjet fra multiple brands kommer ind, opbevares og distribueres ud til virksomheder rundt om i Europa.

For at undgå at for mange forskellige medarbejdere går rundt og skal skære papkasser op på lageret, bliver de alle åbnet af det samme team af medarbejdere. Det øger sikkerheden, men skaber også mindre svind, fordi disse medarbejdere præcist ved, hvor lang kniven må være for ikke at beskadige tøjet i kasserne.

Papkasserne kommer fra containere ind på et bånd, hvor de åbnes. Båndets højde er fast, men kasserne er af varierede størrelser. Før i tiden stod medarbejderne på paller for at nå op til kasserne og skære dem op, men fordi der ikke var mulighed for at justere på pallernes højde, gav det dårlige arbejdsstillinger, ømme skuldre og trætte medarbejdere.

Løsningen

Løsningen var en arbejdsplatform, der er monteret direkte på gulvet, som medarbejderne kan stå på, når de åbner kasser. Her kan de løbende og hurtigt justere højden på arbejdsplatformen, så det passer til både dem selv og højden på de indkomne papkasser.

Resultatet

Arbejdsplatformen gør det muligt at arbejde i den korrekte arbejdshøjde for hver enkelt medarbejder og har givet bedre ergonomi og mindre træthed. Medarbejderne er rigtig glade for løsningen, og der ses også en større arbejdsglæde.

LÆS også: TRANSLYFT – Tiltbord letter konstruktionen af eltavler
TRANSLYFT A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger