Afmærkningsmateriel

Afmærkningsmateriel

Afmærkningsmateriel refererer til forskellige typer udstyr og materialer. De bruges til at markere og signalere vejbaner, stier, farlige områder eller andre steder, hvor visuel vejledning og advarsler er nødvendige. Afmærkningsmateriel spiller en vigtig rolle inden for trafiksikkerhed, konstruktion og anlægsarbejde samt i industrielle og offentlige omgivelser.

Leverandører af afmærkningsmateriel:

Axelent

Kävsjövägen 17
SE-335 73 Hillerstorp
Tlf.: +46 370 37 37 30 - E-mail: sales@axelent.se

Kontakt i Danmark:
Tlf.: +46(0)370-37 37 37 - E-mail: Nordicsales@axelent.com

www.axelent.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Miladan

Ulvehavevej 42-46
7100 Vejle
Tlf.: 7582 8300
E-mail: info@miladan.dk

www.miladan.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Setiket A/S

Lillebæltsvej 12
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 14 76 00
E-mail: mail@setiket.com

www.setiket.com

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Nogle almindelige former for afmærkningsmateriel omfatter:

  1. Vejskilte: Skilte, der viser forskellige typer af information, såsom advarsler, hastighedsbegrænsninger, vejafstande og retningsangivelser.
  2. Vejstriber: Maling eller termoplastbelægning, der påføres vejbanen for at markere vejbaner, opdelinger, midterlinjer og kantlinjer.
  3. Reflektorer: Reflekterende enheder eller plader, der er monteret på vejskilte eller vejbump for at øge synligheden om natten ved at reflektere billygter.
  4. Kegler og barrikader: Koniske kegler eller barrierer, der bruges til midlertidigt at afspærre vejbaner. Kan også advare om farlige områder under konstruktion eller vedligeholdelse.
  5. Lys- og LED-skilte: Skilte eller paneler med indbyggede lyskilder eller LED'er, der bruges til at vise dynamiske budskaber, trafikinformation eller advarsler.
  6. Farvestrimler og markeringstape: Klæbende striber eller tape i forskellige farver, der bruges til at markere områder. Det er, hvor sikkerhedsregler eller specifikke instruktioner skal følges.

Disse er blot nogle eksempler på materiel. Der findes mange andre typer og variationer. Afhængigt af det specifikke anvendelsesformål og kravene i det givne miljø. Det er vigtigt at overholde lokale love, standarder og retningslinjer for korrekt brug af afmærkningsmateriel.

Det er vigtigt at overholde lokale sikkerhedsstandarder og regler, når det kommer til afmærkningsmateriel på arbejdspladsen. Hvis der er specifikke krav eller retningslinjer, du vil have mere information om, så lad mig vide, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe.

Cookie-indstillinger