Termoplast

Termoplast består af lange kulbrintemolekyler, som holdes sammen gennem svage molekylebindinger. Ved opvarmning svækkes disse svage bindinger, og plasten bliver i flydende form.

 

 

 

Leverandører af og viden om termoplast:


Aktieselskabet Paper Consult

Wichmandsgade 3
5000 Odense C
Tlf: 70 70 74 27
E-mail: info@paperconsult.dk

www.paperconsult.dk

Kompetencer: Etikettering, Thermo/termo Etiketter, mærkning, fragt og logistik etiketter, Tags, fareetiketter/ADR etiketter, Plast/PP/PE etiketter, vellum og papiretiketter, A5, A4 og A3  Etiketter, Etiketter med tryk,  Farvebånd/ribbon WAX, Harpiks/ressin, mix, Pakketape med og uden tryk, Zebra etiketter og farvebånd og vi er ZEBRA certificeret

Læs mere om Aktieselskabet Paper Consult


Deigaard Plast ApS

Blomstervej 3
8381 Tilst
Tlf.: +45 86246600
E-mail: info@deigaardplast.dk

www.deigaardplast.dk

Kompetencer: Plastplader, Plastrør, Plaststænger, Sandwichplader, Termoplader, Termoplast, Termotag, Kontorstoleunderlag, Akrylrør, Akrylplader, Plexiglas

Læs mere om Deigaard Plast ApS


Gibo Plast A/S

Ferrodanvej 14
Postboks 87
6900 Skjern
Tlf: 87 82 87 00
E-mail: post@gibo.dk

www.gibo.dk

medlem af Plastindustrien

Plastindustri

Kompetencer: CNC bearbejdning, Formgivning, High-pressure formning, Plastbearbejdning, Termoformet plast, Termoformning, Twin-sheet formning, Vakuumformning, Vakuumformet plast

Læs mere om Gibo Plast A/S


HN Group A/S

Kløvermarken 310
7190 Billund
Telf. 75338700
E-mail: ah@hngroup.dk

www.HNGroup.dk

kompetencer: sprøjtestøbning, kvalitetsstyring, støbeværktøjer

Læs mere om HN Group A/S


Nordisk Plast

Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Tlf.: 86484811
E-mail: salg@nordiskplast.dk

www.nordiskplast.dk

Kompetencer: Leverandør af plast

Læs mere om Nordisk Plast


Norner AS

Asdalstrand 291
3962 Stathelle, Norge
Tlf.: +47 35578000
E.mail: post@norner.no

www.norner.no

Kompetencer: Plast, plastrådgivning, polymer, test, laboratorium, analyser

Læs mere om Norner AS


Vinkelvej 3
6600 Vejen
Tlf.: 75 36 16 60
E-mail: olet@olet.dk

www.olet.dk

Kompetencer: Fremstilling af kundespecifikke formpressede og sprøjtestøbte tekniske gummiemner – både med og uden metalindlæg. Gummiemner leveres til fødevareindustrien, landbruget, mikroelektronisk og medico, maskinindustrien, vindmølleindustrien og kraftværker samt marine og offshore.

Gummi/metal-emner, pakninger, gummi, vibrationsdæmper, støbte gummiemner, teknisk gummi, stødabsorber, membraner, industrigummi, kunderådgivning, systemleverancer, farvede gummiemner, silikone-gummi.

Læs mere om Olet Industrigummi A/S


RECON A/S

Tinggårdvej 1, Ragebøl
6400 Sønderborg
Tlf.: 74 48 50 50
E-mail: info@recon.dk

www.recon.dk

Kompetencer: Sprøjtestøbning, værktøjsfremstilling, udvikling og konstruktion, stamforme, plastproduktion

Læs mere om RECON A/S


Mere viden om termoplast:

Medmindre der begynder at ske nedbrydning af plastmolekylerne, hvorved den gennemsnitlige molekyllængde sænkes, afhænger plastens egenskaber ikke af antal opvarmning og nedkølinger.


BASF – Behagelig tur på tre hjul
Den trehjulede konceptmodel 05GEN fra Yamaha: Materialer fra BASF gør den både behagelig og praktisk

Med hjælp fra BASF's alsidige plastmaterialer er det muligt at foretage korte ture med det trehjulede konceptkøretøj 05GEN fra Yamaha Motor Co., Ltd ("Yamaha"), der både er behagelige og praktiske. Den nye generation af det eldrevne køretøj kan ses på en udstilling på Toyo Ito Museum of Architecture, Imabari, Omishima Island i Japan fra den 14. juli 2016 til den 15. juni 2017.

På moderne køretøjer er dækkene altafgørende for en behagelig og afslappende køretur. BASF's Infinergy®, verdens første ekspansive termoplastiske polyuretan, og Elastollan®, en termoplastisk polyuretan, benyttes i 05GEN's dæk for at forbedre den generelle køreoplevelse. Den karakteristiske cellestruktur i Infinergy bidrager til det spændende design. Herudover gør Elastollan det muligt at benytte forskellige strukturer og farver på dækkenes overflade.

Andy Postlethwaite, Senior Vice President, Performance Materials Asia Pacific sagde, "Den nye generations køretøj fra Yamaha har til formål at forbedre køreoplevelsen på korte ture for de rejsende. Det vækker genklang hos os på designfabrik®, hvor vi hjælper med at omsætte ideer til hverdagsprodukter, der forbedrer folks livskvalitet. Gennem vores rådgivning om farver, materiale og finish hjalp vi Yamaha med at realisere deres designkoncept 'Refined Dynamism'".