Garageporte

Garageporte opsættes for at aflukke en garage, således at der afskærmes mod ving/vejr og evt. tyveri. Garageporte kan både fås med manuel åbning og med elektrisk åbning. Garageporte med elektrisk åbning, kan ligeledes være med fjernbetjening, således man ikke skal ud af bilen for at køre ind - Porte – et program på til design og beregning af garageporte – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

 

Leverandører af og viden om garageporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, ledhejseporte, lavenergiporte, hurtigporte, portåbner, garageporte, facadedøre, aludøre, termodøre, economydøre

Læs mere om NASSAU A/S


NEMTEKNIK

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf: 25 94 94 24
Email: info@nemteknik.dk

www.nemteknik.dk

Kompetencer: Automatik til garageporte, lågeautomatik, vejbomme, GSM moduler, wifi moduler/app styring

Læs mere om NEMTEKNIK


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portlageret/Doortec ApS

Postboks 102
3520 Farum
Telf.: 44 34 24 29
E-mail:info@portlageret.dk

www.portlageret.dk

Kompetencer: Garageport, garageporte, portautomatik, garageportautomatik, garageportåbnere

Læs mere om Portlageret/Doortec ApS


Mere viden om garageporte:

Der findes mange forskellige typer af porte i markedet. Der er porte typer som ledhejseporte, garageporte, vippeporte, gitterporte, hejseporte, rulleporte, træporte, skydeporte, svingporte med flere. Porte leveres i forskellige materialer som træ, aluminiumstålrustfrit stål. Portautomatik klares i de fleste tilfælde med en fjernbetjening. Hvilken type porte man har behov for afhænger bl.a. af portens placering og funktion. Dobbeltporte er de mest almindelige typer porte. Det er en enkel konstruktion med to portdøre, som kan aflåses. Andre typer porte - skydeporte - kræver skinner og dermed også mere plads i siderne til at glide portdøren ud på. Til en lagerhal vælger mange rulleporte, fordi de er relativt billige. Porten har en simpel konstruktion og optager ikke ret meget plads over portåbningen eller i siderne. Porte, der skal kunne passeres af en bil, skal være mindst tre meter brede


Portlageret fører EyeQ garageportåbner app
Betjen din garageport, hjemmebelysning og meget mere – fra din smartphone, tablet eller smart enhed. Med funktioner, der bl.a. giver dig mulighed for at spore aktivitet og tillade adgang, er det nemt at holde dit hjem sikkert med Doortec EyeQ-appen.

Modtag real-time besked når din garageport åbnes og lukkes for at holde styr på aktiviteten til dit hjem.

Åbn og luk garageporten, tænd og sluk for belysning i dit hjem fra hvor som helst, du befinder dig. Lad din familie og venner komme på besøg, mens du er væk, og sørg for at de træder ind i et oplyst hjem.

Det er en nem og sikker måde at holde hjemmet beskyttet, især når du er ude på en rejse.

Se mere her


Lindab – Stor efterspørgsel på intelligente garageporte
Producenten Lindab har for nylig leveret en stor ordre på 90 garageporte til Skottegaarden boligforening i Kastrup.
Leverancen er del af en tendens, hvor porte ikke kun vælges ud fra et krav om kvalitet, men også efter intelligente løsning og ekstra funktioner, der gør hver-dagen nemmere. Seneste nytænkning er blandt andet smartphone-betjening af porten. En port er ikke bare en port. I dag skal en port kunne meget mere end blot at åbne og lukke. Den skal være energirigtig, sikker og ikke mindst brugervenlig, så den fungerer uden driftsproblemer. Samtidig skal kvaliteten være i orden, hvis porten skal kunne modstå hård behandling fra naturens elementer på daglig basis. ”En port skal selvfølgelig være nem at åbne og kunne holde regn, vind og kulde ude og varmen inde. Men vi oplever også en stor efterspørgsel på løsninger, der gør hverdagen nemmere for brugeren. For eksempel lader vores ventilationsåbning i toppen af porten, brugeren åbne et lille område af porten og skabe ventilation, der forebygger fugt og lignende, men uden at hele porten behøver at stå åben. En praktisk løsning,” fortæller salgschef René Jensen fra Lindab. For privatpersoner er de intelligente løsninger gode detaljer, men for professionelle som Skot-tegården i Kastrup med 90 garageporte har en opgradering fra gamle træporte til moderne og tættere porte en stor effekt i dagligdagen. Teknologiens mange muligheder Det er dog ikke kun i forhold til energivenlighed og praktik, at Lindab tilstræber at gøre brugernes hverdag nemmere. Også teknologi og sikkerhed fylder meget for brugerne og dermed også i udviklingen af nye løsninger. ”Vi bestræber os altid på at udvikle løsninger, der gør en forskel for vores kunder i hverdagen. Det kan være tilføjelsen af LED-lys eller en fingerscanner, der på én gang gør betjeningen af porten mere sikker og brugervenlig, da man ikke længere er afhængig af en fjernbetjening eller kode,” fortæller René Jensen. Betjen porten med din smartphone Et andet eksempel på en nytænkning er Lindabs nye betjeningsløsning til smartphone, der gør det muligt at betjene porten direkte fra telefonen. ”Smartphones fylder mere og mere for os alle og sammenlignet med en fjernebetjening er risikoen for, at den bliver væk markant mindre. Derfor tilbyder vi GoGo Gate-modulet og en tilhørende smartphone-app, der gør det muligt for brugerne at betjene porten direkte fra deres smartphone,” fortæller René Jensen og fortsætter: ”Det er svært at forudsige, hvad det næste bliver i udviklingen af intelligente porte. Det bliver spændende at se, hvad brugerne efterspørger,” afslutter han.

Nassau – Herresmart, Design din personlige og unikke garageport
De rigtige fælge er monteret på bilen. Ryttercyklen har de rigtige dæk

Den selvkørende plæneklipper gør det hårde arbejde i haven.

Hvad mere kan en mand ønske sig?

Det skulle da lige være en unik garageport, der er designet i lige præcis den farve, han ønsker sig!

Nu kan du give dig selv og din garage helt nyt liv. Hos NASSAU kan du designe din helt egen customized garageport. Det er nemt, hurtigt og i præcis de farver, du ønsker. Det helt nye koncept af garageporte til private er for dig, der bygger nyt eller bare ønsker fornyelse og renovering af din gamle garage.

Individuelle løsninger

På vores webshop er princippet "Din port, dit design", og du bestiller selv den portløsning, der passer dig bedst - og bagefter vælger du frit den farve til porten, du ønsker.

Det er heller ikke noget problem, hvis du ønsker en særlig farve, der ikke er med i vores standardprogram. Vi finder en løsning alligevel. Også hvis du ønsker vinduer monteret. Det hele er nemt og enkelt og vi skræddersyr din garageport præcis efter dine ønsker og behov. På vores webshop får du endda den samlede pris på din port med det samme.

Porten leveres med ekstra fordele

Når vi har din bestilling, så producerer og leverer vi altid din nye garageport med elbetjening. Det giver dig flere fordele, optimal indbrudssikring og komfort i den daglige trafik ind og ud af din garage.

Tryghedspakke: Fuldstændigt styr på tingene

Er du i tvivl om, hvad der er målene på din garage, når du bestiller, så er NASSAU klar til at hjælpe dig igennem processen med vores Tryghedspakke. Den kan du vælge til i webshoppen. Som en del af Tryghedspakken laver NASSAU opmålingen af din port, så du kan være helt tryg.

Prøv selv...

Prøv selv at designe din garage port

Med NASSAU garageporte kan du vælge frit mellem mange forskellige modeller. Portmodellerne Classic, Softline og Woodgrain giver dig kvalitet i alle led og produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov.

Læs meget mere om dine muligheder for at designe din unikke garageport på www.nassau.dk


Boligforeningens skrå garageporte
Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det! 34 nye, Fuldautomatiske garageporte hos Plus Bolig i Aalborg danner en flot og ensartet facade på boligforeningens parkeringsanlæg til glæde for beboerne. Men bag facaden er portene langt fra ens.
Ned på knæ. Frem med målebåndet! Opgaven for Plus Bolig i Aalborg krævede ekstra knofedt og fantasi. For selvom facaden i dag er harmonisk at se på, er alle 34 garageporte forskellige i form og størrelse. Parkeringsanlægget ligger på et skråt terræn, der gør enhver portmontering til en udfordring. Resultatet er, at portenes bundprofiler i dag er specialfremstillet i hver sin størrelse. "Vi løste opgaven ved at måle alle porthullerne op, hver for sig. Det tog utrolig lang tid. Overliggeren til porten er vandret, men terrænet falder. Vi specialfremstillede skæve bundprofiler - én til hver port - og sørgede for at tætne med en gummiliste, der holder skidt og vand ude", fortæller Morten Overgaard, salgskonsulent Hörmann Danmark AS og fortsætter: "Det er ikke helt almindeligt, at et parkeringsanlæg skråner. Men når vi støder på et ujævnt terræn er skrå specialfremstillede bundprofiler en fordel, fordi de udligner højdeforskelle på op til 300 mm i hele portens bredde. Bundprofilen skrues på i forlængelse af portbladet og når bundprofilen er pulverlakeret i samme farve som porten, så  harmonerer begge dele flot som én helhed". De 34 garageporte er rulleporte af typen RollMatic fra Hörmann på ca. 2500 mm x 2125 mm, der egner sig til Plus Boligs forhold, fordi det spiller ingen rolle, hvilken form garageåbningen har. Det er ligegyldigt om åbningen er firkantet eller rundbuet. Portbladets mange lameller og en afrundet profil i bunden gør porten ekstra slidstærk. En RollMatic port åbner lodret opad og kræver kun 29 cm over porthullet og ingen plads udenfor garagen. Du kan parkere direkte foran porten og pladsen under loftet er frit og kan anvendes til opbevaring. Portprofilen er udskummet jævnt med freon-frit polyeurethanskum, der dæmper svingninger og sikrer en rolig portkørsel. "Det var en stor udfordring at finde en portleverandør, der kunne levere en brugbar løsning til vores parkeringsanlæg, fordi portene støder mod et ujævnt underlag. Vi er godt tilfredse med de nye rulleporte, der næsten står som skræddersyet til vores boligforening", fortæller Claus Greve, Bygningsinspektør Plus Bolig. Pålidelig trækfjederteknik Alle 34 porte er forsynet med moderne portautomatik, der gør det muligt at køre tørskoet ind i garagen, når det regner. Hver beboer har sin egen fjernbetjening til porten, som er individuelt kodet med Hörmanns unikke BiSecur-system, hvilket sikrer mod indbrud i garagen. Under strømsvigt eller i nødsituationer kan portåbneren let frakobles, og porten kan herefter betjenes manuelt. "Parkeringsanlæggets gamle vippeporte i træ var tunge og slidte. I dag har vi en løsning, der tilgodeser alle beboere, både de dårligt gående og folk der i almindelighed har brug for en sikker port, der er let at betjene", fortæller Claus Greve, Bygningsinspektør for Plus Bolig. Som en ekstra sikkerhed er rulleporten RollMatic forsynet med dobbelte trækfjedre og -wirer, der holder portbladet sikkert på plads, når porten åbner og lukker.  Hörmanns særlige fjeder-i-fjeder system og en gennemsigtig beskyttelseskappe sørger for, at en ødelagt fjeder ikke slynges væk og ikke forårsager personskader. Oprulningsakslen er godt beskyttet og en beklædning forhindrer, at man kan få fingrene i klemme. Den specielle profilanordning på oprulningsakslen sørger for en sikker aflåsning. Med denne mekanik er det umuligt at skubbe portbladet op. RollMatic-portens bløde start og stop-funktion er støjsvag og skåner porten. Pga. fjederudligningen og den pålidelige frakoblingsautomatik, er en ekstra kantsikring ikke nødvendig. Vi bliver, til vi er færdige! Opgaven sluttede ikke med levering af 34 porte og tilhørende bundprofiler. For ved siden af portene ligger værksteder og fællesgarager til f.eks. invalide-scootere. Disse bygninger manglede en facade, der kunne matche portenes udseende. Sammen med Hörmann lavede Plus Boligs hustømrere en træinddækning i samme RAL farve som portene og i en form, der skaber et ensartet udseende for hele anlægget. "Vores ønske var, at parkeringsanlæggets fællesarealer, porte og værksteder skulle hænge sammen. Derfor betød det meget, at Hörmann også havde et bud på løsningen af de sidste detaljer, således at vi i dag står med et anlæg der fungerer", fortæller Claus Greve.