Glasdøre

Glasdøre er døre, der har en glasindsats eller en hel glasoverflade. De bruges både i indendørs og udendørs applikationer og er populære på grund af deres æstetiske appel, der tillader lysgennemgang og skaber en åben fornemmelse i rummet.

Leverandører af og viden om glasdøre:


MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Kompetencer: Branddøre, brandskydeporte, sikkerhedsdøre, brandporte, ståldøre, glaspartier, rammedøre, ledhejseporte, brandjalousier, vertikale brandporte, brandgardiner

Læs mere om MX Door ApS


Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Læs mere om Mirit Glas A/S


NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, ledhejseporte, lavenergiporte, hurtigporte, portåbner, garageporte, facadedøre, aludøre, termodøre, economydøre

Læs mere om NASSAU A/S


Mere viden om glasdøre:

Glasdøre kan have forskellige typer konstruktioner og designelementer. Her er nogle almindelige typer af glasdøre:

  1. Enkeltglasdøre: Disse er døre, hvor hele døroverfladen er lavet af glas uden nogen træ- eller metalramme omkring det. De kan være fremstillet af hærdet eller laminerede glas, der er behandlet for at øge styrken og sikkerheden.
  2. Glaspaneldøre: Disse døre har en ramme af træ, metal eller PVC, hvor glaspaneler er indsat. Glaspanelerne kan være enkeltrudede eller have mindre glasindsatser i forskellige designs og mønstre. De bruges ofte som indgangsdøre, terrassedøre eller interiøre døre.
  3. Skydedøre: Glas skydedøre består af en glaspanelramme, der er monteret på en skinne, der tillader døren at glide åben eller lukket. De bruges ofte i terrasser, altaner eller som rumadskillelse i boliger eller kommercielle rum.
  4. Foldedøre: Foldedøre, også kendt som accordion-døre eller bifold-døre, består af flere glaspaneler, der er monteret sammen og kan foldes sammen som en harmonika, når de åbnes. De bruges ofte til at skabe store åbninger mellem indendørs og udendørs rum, såsom terrasser eller havearealer.

Glasdøre findes også i forskellige typer glas, herunder klart glas, matglas, farvet glas eller dekoreret glas, afhængigt af æstetiske præferencer og privatlivskrav. De kan have forskellige låse- og lukkemekanismer afhængigt af deres anvendelse og sikkerhedsbehov. Glasdøre kan tilføje stil, lys og en følelse af rummelighed til rummet, samtidig med at de muliggør synlighed og forbindelse mellem forskellige områder


Ny skydedør fra Glaseksperten
Ny skydedør imødekommer stigende efterspørgsel på niveaufri adgang mellem ude og inde

Glaseksperten Vinduer & Døre lancerer nu en ny skydedør i træ/alu, som skal være med til at imødekomme en stigende efterspørgsel på løsninger med niveaufri adgang mellem inde og ude. Skydedøren trækker med sit store glasparti naturen med indenfor og optimerer lysindfaldet markant, og produktet fås i forskellige designkombinationer.

Danskerne vil gerne opholde sig så meget udendørs som muligt, og skydedøre med niveaufri adgang mellem inde og ude er derfor en stor trend i ny- og renoveringsbyggeri. I forlængelse heraf lancerer Glaseksperten en ny skydedør i træ/alu. Det fortæller Henrik Sørensen, der er direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre i Hjørring:

  • Efterspørgslen på løsninger med niveaufri adgang mellem ude og inde stiger fortsat, og vi er derfor glade for nu at kunne tilbyde en helt ny og elegant skydedør i træ/alu. Den nye dør gør det desuden endnu nemmere for vores kunder at få leveret alle ønskede, danskproducerede glasløsninger fra det samme sted – hvad enten det er vinduer eller døre, der er behov for, lyder det fra Henrik Sørensen, som fortsætter:
  • En skydedør egner sig særligt godt til altaner på etageejendomme eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Det lave bundtrin overholder de nyeste krav og sikrer samtidig niveaufri adgang, så forskellen mellem udendørs og indendørs ikke bliver så stor.

Glasekspertens nye skydedør produceres på virksomhedens egen fabrik i Hjørring, hvilket sikrer en kort leveringstid. Døren betjenes ved hjælp af et enkelt greb med selvjusterende lukkebeslag og kan enten leveres med 2- eller 3-lags glas. Den kan desuden vælges med enten enkelt- eller dobbeltrettet åbning.

Skydedøren fås i 12 standardfarver og kan derudover leveres i flere specialfarver. For optimal designintegration i boligen tilbydes også et udvalg af bundskinner i forskellig farver og materialer.


Specialudviklede dørløsninger til sygehuse
Det omfattende sygehusbyggeri i Danmark kræver særlige løsninger med udpræget fokus på hygiejne og brugervenlighed. Derfor udvider SWEDOOR nu sortimentet med produkter, der er skræddersyet til netop sygehuse

Rengøringsvenlig glasmontage i dør
Med udgangspunkt i behov og ønsker fra sundhedssektoren om en mere elegant glasmontage end markedets standard, lancerer SWEDOOR nu en dørløsning, hvor glasmontagen er helt uden synlige skruer.
Det giver både et stilrent design og en rengøringsvenlig overflade. Døren er brandgodkendt BD30, BD60, F30 og F60, samt lydgodkendt op til 35dB.

- Vi har investeret meget i de nye glas- og montageløsninger, hvor specielt de klassificerede dørløsninger har krævet en stor indsats fra vores udviklingsafdeling. Resultatet er vi utrolig stolte af, for kvaliteten på det færdige resultat er endt med at overstige vores høje krav og forventninger, fortæller Brian Skovmand Schweitz, produktchef i SWEDOOR.

Observationsruder med nem betjening
Vistamatic observationsruder er en funktionsvenlig glasløsning med glaslameller til sengestuer og operationsstuer. Vistamatic består af tre lag glas, hvoraf de to stykker glas har matterede striber. Det midterste glas kan via betjeningen nemt bevæges op og ned i én enkelt bevægelse, og den indbyggede soft-close-funktion gør, at muligheden for gennemsyn lukkes/åbnes lydløst og let. Ruden er en stilren løsning til hurtig observation, lysindfald eller ro og fred. Døren er brandgodkendt BD30 og lydgodkendt op til 35dB.

Røntgendør i brandklasse BD30
På grund af stor efterspørgsel er SWEDOORs røntgendør blevet optimeret på flere områder. Døren, som består af en træmassiv konstruktion med 2x1 mm blyindlæg, leveres nu med BD30 brandklassifikation og i et stort udvalg af SWEDOORs vægomsluttende stålkarme