Glasdøre

Glasdøre

Glasdøre er døre, der har en glasindsats eller en hel glasoverflade. De bruges både i indendørs og udendørs applikationer og er populære på grund af deres æstetiske appel, der tillader lysgennemgang og skaber en åben fornemmelse i rummet.

Leverandører af Glasdøre:

HSHansen a/s

Bredgade 4
6940 Lem
Tlf.: 96 75 11 00
E-mail: salg@hsh.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

MX Door ApS

Messevej 12
9600 Års
Tlf.: 97 99 17 00
E-mail: info@mxdoor.dk

www.mxdoor.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Se hele vores produktprogram og profil her

NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Glasdøre kan have forskellige typer konstruktioner og designelementer. Her er nogle almindelige typer af glasdøre:

  1. Enkeltglasdøre: Disse er døre, hvor hele døroverfladen er lavet af glas uden nogen træ- eller metalramme omkring det. De kan være fremstillet af hærdet eller laminerede glas, der er behandlet for at øge styrken og sikkerheden.
  2. Glaspaneldøre: Disse døre har en ramme af træ, metal eller PVC, hvor glaspaneler er indsat. Glaspanelerne kan være enkeltrudede eller have mindre glasindsatser i forskellige designs og mønstre. De bruges ofte som indgangsdøre, terrassedøre eller interiøre døre.
  3. Skydedøre: Glas skydedøre består af en glaspanelramme, der er monteret på en skinne, der tillader døren at glide åben eller lukket. De bruges ofte i terrasser, altaner eller som rumadskillelse i boliger eller kommercielle rum.
  4. Foldedøre: Foldedøre, også kendt som accordion-døre eller bifold-døre, består af flere glaspaneler, der er monteret sammen og kan foldes sammen som en harmonika, når de åbnes. De bruges ofte til at skabe store åbninger mellem indendørs og udendørs rum, såsom terrasser eller havearealer.

Glasdøre findes også i forskellige typer glas, herunder klart glas, matglas, farvet glas eller dekoreret glas, afhængigt af æstetiske præferencer og privatlivskrav. De kan have forskellige låse- og lukkemekanismer afhængigt af deres anvendelse og sikkerhedsbehov. Glasdøre kan tilføje stil, lys og en følelse af rummelighed til rummet, samtidig med at de muliggør synlighed og forbindelse mellem forskellige områder


Ny skydedør fra Glaseksperten
Ny skydedør imødekommer stigende efterspørgsel på niveaufri adgang mellem ude og inde

Glaseksperten Vinduer & Døre lancerer nu en ny skydedør i træ/alu, som skal være med til at imødekomme en stigende efterspørgsel på løsninger med niveaufri adgang mellem inde og ude. Skydedøren trækker med sit store glasparti naturen med indenfor og optimerer lysindfaldet markant, og produktet fås i forskellige designkombinationer.

Danskerne vil gerne opholde sig så meget udendørs som muligt, og skydedøre med niveaufri adgang mellem inde og ude er derfor en stor trend i ny- og renoveringsbyggeri. I forlængelse heraf lancerer Glaseksperten en ny skydedør i træ/alu. Det fortæller Henrik Sørensen, der er direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre i Hjørring:

  • Efterspørgslen på løsninger med niveaufri adgang mellem ude og inde stiger fortsat, og vi er derfor glade for nu at kunne tilbyde en helt ny og elegant skydedør i træ/alu. Den nye dør gør det desuden endnu nemmere for vores kunder at få leveret alle ønskede, danskproducerede glasløsninger fra det samme sted – hvad enten det er vinduer eller døre, der er behov for, lyder det fra Henrik Sørensen, som fortsætter:
  • En skydedør egner sig særligt godt til altaner på etageejendomme eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Det lave bundtrin overholder de nyeste krav og sikrer samtidig niveaufri adgang, så forskellen mellem udendørs og indendørs ikke bliver så stor.

Glasekspertens nye skydedør produceres på virksomhedens egen fabrik i Hjørring, hvilket sikrer en kort leveringstid. Døren betjenes ved hjælp af et enkelt greb med selvjusterende lukkebeslag og kan enten leveres med 2- eller 3-lags glas. Den kan desuden vælges med enten enkelt- eller dobbeltrettet åbning.

Skydedøren fås i 12 standardfarver og kan derudover leveres i flere specialfarver. For optimal designintegration i boligen tilbydes også et udvalg af bundskinner i forskellig farver og materialer.Cookie-indstillinger