Glasfiber

Glasfiber er byggemateriale, som har store plastiske egenskaber og stor trækstyrke. Glasfiber kan samles til kompositmateriale ved sammenklistring med særlige limtyper. Dette produkt er slidstærkt, vandtæt, slagfast og yderst let i forhold til andre materialer med tilsvarende egenskaber.

Leverandører af og viden om glasfiber:


Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Tlf.: 26412563
E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk

www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Kompetencer: Drejning, fræsning, CNC bearbejdning, 5-akset fræsning, CAD/CAM, prototype fremstilling, modeller, støbeforme, vacuumforme, fræser-fixturer, emnebearbejdning, plaststøbning, glasfiber, aluminium, design, specialopgaver, modelsnedker, produktudvikling, serieproduktion

Læs mere om Vestjysk Modelsnedkeri ApS


Celsa Steel Service – Nu nedsænkes sekantløsning af glasfiber i København
Glasfiber til sekantløsninger er almindelig brugt i udlandet, men sjældent set herhjemme

Det er ikke desto mindre det, der i øjeblikket sker på Strandboulevarden i København, hvor den belgiske tunnelentreprenør CDM Smith Tunnelling nu nedsænker den sekantløsning, de har udviklet i samarbejde med Celsa Steel Service i Ølstykke.

Tunnelen anlægges af HOFOR som en del af den skybrudssikring, der skal sikre håndtering af vandmængder fra skybrud og vedvarende regn på strandboulevarden.

Projektets tekniske udfordring har været at gennembore sekantvæggen med stålarmering, da det vil ødelægge boret. Derfor udfører man en del af armeringen i glasfiber, da glasfiber som materiale splintres ved gennemboring, uden at ødelægge boret.
Celsa Steel Service skal producere i alt 10 stk. sekantkurve i glasfiber på hver en 3-4 meter, hvoraf nogle af dem fastgøres til traditionelle sekantkurve, udarbejdet i stål.

Anlægsarbejdet med skybrudstunnelen forventes færdigt i august 2021.