Insektnet

Insektnet anvendes til at holde insekter ude og opsættes på bl.a. vinduer, døre og porte. Med et insektnet er det muligt at stoppe eksempelvis fluer, bier, hvepse, myg, møl og endda fugle for at flyve ind i boligen eller bygningen. Insektnettet forhindrer endda også træk i lokalet og bidrager dermed til et godt indeklima.  

Leverandører af og viden om Insektnet:


Edialux/Pelsis

Glentevej 11
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 75 14 48 00
E-mail: tanaco@pelsis.com

www.edialux.dk

Kompetencer: Skadedyrsbekæmpelse, fuglesikring, gnaverbekæmpelse, rottesikring, muldvarper, insektbekæmpelse, personlige værnemidler, ukrudtsmidler

Læs mere om Edialux/Pelsis


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Luxaflex

www.luxaflex.dk

Kompetencer: Insektnet, gardiner

Læs mere om Luxaflex


PestCare Aps

Gammelmarksvej 13
8762 Flemming
Tlf: 5195 5959
E-mail: info@pestcare.dk

web

Kompetencer: Skadedyr, skadedyrbekæmpelse, rottesikring, rottespærrer, gnaverbekæmpelse, insekter, møl, kakerlakker, skægkræ, sølvfisk

Læs mere om PestCare Aps


Mere viden om Insektnet:

Insektnet fremstilles af flere forskellige typer materialer, bl.a. vejrbestandig og UV-resistent glasfiber. Insektnet opsættes normalt med enten en fast ramme eller som et rullenet.


BASF introducerer den første nye klasse af insekticid til forebyggelse af malaria i mere end 30 år
BASF's videnskabsfolk har gennem et mangeårigt samarbejde med Innovative Vector Control Consortium (IVCC) og London School of Hygiene & Tropical Medicine anvendt chlorfenapyr på en ny måde med stor succes, så det virker effektivt på insektnet og opfylder WHO's strenge grænseværdier i forbindelse med beskyttelsen af folkesundheden

Dave Malone, IVCC Technical Manager, sagde "Samarbejdet med BASF gav os adgang til et insekticid med en sjælden kombination af egenskaber: Det er nyt inden for den offentlige sundhed samt effektivt mod resistente myg og som coating med en langtidsholdbar formulering på polyesternet".
Et andet chlorfenapyr-produkt, sprøjtemidlet Sylando® 240SC til indendørs brug, er også i den afsluttende fase af WHO-evalueringen.

Hvert andet minut dør et barn i verden af malaria, og der er mere end 200 millioner nye tilfælde hvert år. Malaria er også en væsentlig årsag til global fattigdom og rammer i høj grad de mest sårbare.
Uafhængige forsøg i Benin, Burkina Faso, Tanzania og Elfenbenskysten har vist, at Interceptor G2 og Sylando 240SC er effektive mod lokale insekticidresistente myg.

BASF vil påbegynde forberedelserne til lanceringen af Interceptor G2 til forebyggelse af malaria. Afhængigt af lokale registreringsprocesser forventes det nye insektnet at være tilgængeligt for sundhedsministerier og hjælpeorganisationer i slutningen af indeværende år.

"Der er desperat brug for nye produkter til resistensbekæmpelse for at undgå myggeoverførte sygdomme og redde liv", sagde Egon Weinmueller, leder af BASF's sundhedsdivision. Dette gennembrud i udviklingen styrker min personlige overbevisning om, at vi i denne generation kan sætte en stopper for malaria for altid"