Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse er en af flere typer låse. Leverandører af sikkerhedslåse finder du i listen på denne side. Skal du bruge andre typer af låse end sikkerhedslåse, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om sikkerhedslåse:


Gunnebo
Hørsvinget 7
2630 Taastrup
Tlf.: 70 10 56 00
Kompetencer: Værdi og sikkerhedsløsninger

Læs mere om Gunnebo


Brady – Ny, praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater til lockout-tagout
Lockout/tagout er en fantastisk procedure til at muliggøre sikrere maskineftersyn ved at isolere energiforsyningen til det maskineri, der efterses

Brady Corporation lancerer en ny og ekstremt praktisk holder til sikkerhedslåse og mærkater, som gør brugerne i stand til at holde hængelåse og mærkater til lockout/tagout lige ved hånden, så de hurtigt kan isolere energiforsyningerne, når der er brug for det.

Forbedret effektivitet i forbindelse med lockout/tagout
Den nye holder til sikkerhedslåse og mærkater kan bruges til at bære op til 12 sikkerhedshængelåse og nøgler samt lockout-haspe og mærkater for procedurerne. Den fås i 4 forskellige farver og udgør en praktisk og organiseret løsning til at transportere og opbevare lockout/tagout-værktøjer og undgå at forlægge låse og hasper. Holderen til sikkerhedslåse og mærkater er også en hjælp til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen, idet medarbejderne har de nødvendige værktøjer lige ved hånden, så de hurtigt kan isolere energikontrolpunkter, inden de efterser maskineri.

Ekstremt praktisk design
Holderen til sikkerhedslåse og mærkater har et unikt og ekstremt praktisk design. En enkelt holder kan bruges til at bære op til 12 hængelåse og inkluderer en nøglestrop og en karabinhage til at bære nøgler og lockout-hasper. 2 Brady-holdere til låse og mærkater kan nemt holdes sammen, så man hurtigt kan fordoble det antal af låse, som nemt kan bæres i én hånd. Designet gør det også muligt for brugerne at sætte en eller flere holdere fast på deres bælte, eller at hænge dem op på en væg, så lockout-værktøjerne kan opbevares der.

En totalløsning
Brady tilbyder totalløsninger til lockout/tagout, herunder lockout-enheder til at låse ethvert energikontrolpunkt, undersøgelser af stedets energikontrolpunkter, nedskrivning af de bedste metoder til lockout/tagout, software til at administrere, visualisere og udskrive procedurerne, et bredt udvalg af holdbare hængelåse og lockout/tagout-tilbehør som f.eks. skyggetavler, haspe, låsebokse og holderen til sikkerhedslåse og mærkater. Når de implementeres på fornuftig vis, muliggør lockout/tagout-procedurerne og -værktøjerne sikrere maskineftersyn, idet maskineriet isoleres fuldstændigt fra dets energikilder.


Nye hængelåse til Lockout/Tagout – den rigtige hængelås til enhver lockout/tagout sammenhæng
BradyCorporation, der er en verdensomspændende distributions- og fremstillingsvirksomhed med løsninger til sikkerhedsidentifikation, har føjet tre nye hængelåse til en allerede omfattende serie af specialiserede lockout/tagout hængelåse.

»Vi har tilføjet kompakte aluminiumshængelåse, lange sikkerhedshængelåse og forstærkede hængelåse», fortæller Dominique Roosen, der er Product Manager EMEA Safety & Facility Identification Solutions hos Brady. »Vi er overbeviste om, at disse nye hængelåse vil være en stor hjælp i specifikke lockout/tagout situationer i mange virksomheder».

Vigtig til lockout/tagout
Kvalitetshængelåse er et vigtigt element i enhver lockout/tagout procedure. Hængelåsene sikrer, at strømforsyningen til maskiner forbliver aflåst under hele servicearbejdet, indtil alle servicemedarbejdere, der er involveret i arbejdet, har fjernet sin personlige hængelås med sin unikke nøgle. Hængelåse, der er særligt egnede til specielle applikationer, sikrer at de bliver anvendt og at de aflåser maskiner på en professionel måde. »De nye hængelåstyper er en løsning på de specifikke situationer, vores kunder har været udsat for,» siger Dominique Roosen. »Vi har føjet dem til vores serie af hængelås for at udvide vores muligheder for at tilbyde den bedste hængelås til vore kunders applikationer.»
Den bedste hængelås
»Valget af egenskaber og kvalitet af hængelåsen afgøres af det arbejdsmiljø, den skal bruges i», siger Dominique Roosen. »I elektriske sammenhænge vil det for eksempel være ikke-ledende hængelåse, der bruges. Hængelåse af aluminium er velegnede i fugtige omgivelser. For at aflåse en el-tavle er der brug for letvægtshængelåse. Når der er flere servicehold og underleverandører i arbejde, er farvekodede hængelåse en stor hjælp for de ansatte, der kan se hvem der har aflåst en energikilde. Vores nye tilføjelser sætter servicemedarbejderne i stand til at håndtere mindre enheder og aflåse udstyr, der er klart, ved at tilføje mere information på deres låse eller bruge højisolerede låse.»

Kompakte aluminiumshængelåse: Da de er kompakte og af letvægtstype, er de bedst til at låse små enheder og aflåse udstyr, der er klart. Aluminiumsdelen sikrer gode funktioner og lang levetid i fugtige eller udendørs omgivelser. 

Lange sikkerhedshængelåse: De er ideelle til at aflåse industrielle maskiner; de er ikke-ledende og danner ikke gnister, og er dobbelt så lange som normale hængelåse. De har plads til større etiketter med mere information - eller informationer på to sprog.

Sikkerhedshængelåse: De er belagt med nylon, og med aluminiumskerne og bøjle af stål er de fysisk stærke med elektrisk isolering. De er perfekte til at aflåse elektriske applikationer.
 
De nye serier af kvalitetshængelåse giver større muligheder for at få et omfattende udvalg af lockout/tagout hængelåse, der yder maksimale sikkerhedsforanstaltninger under serviceeftersyn. »Vi vil fortsætte med at udvide vores allerede omfattende sortiment, der er baseret på vores kunders spørgsmål og input,» siger Dominique Roosen. »Spørg endelig efter vores brochure med flere informationer om lockout/tagout hængelåse og deres egenskaber.»

For at få flere informationer, klik ind på www.bradyeurope.com, eller send en e-mail til emea_request_marcom@bradycorp.com for at få vores hængelåsbrochure.