Måleglas

Måleglas

Et måleglas, også kendt som en målebæger eller målekop, er en enhed designet til at måle mængden af ​​væske præcist. Det bruges typisk i køkkenet til opskriftsmæssige formål eller i laboratorieindstillinger til at måle nøjagtige mængder af væsker til kemiske eller videnskabelige eksperimenter.

Et typisk måleglas har en konisk eller cylindrisk form med en bred base og en smal hals. Det har markeringer langs siden, der angiver volumen i milliliter (ml) eller fluid ounces (oz). Disse markeringer gør det muligt at måle præcise mængder af væske, normalt fra 1 ml til flere hundrede ml afhængigt af størrelsen af måleglasset.

Leverandører af Måleglas:

PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Recab Danmark

Hassellunden 14
2765 Smørum
Tlf.: +45 70 300 310
E-mail: sales@recab.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

pro-måling

Bag Vænget 2
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Måleglas kommer i forskellige størrelser, hvor de mest almindelige er 1 oz (ca. 30 ml), 2 oz (ca. 60 ml), 4 oz (ca. 120 ml), 8 oz (ca. 240 ml) og 16 oz (ca. 480 ml). Større glas kan også være tilgængelige til brug i industrielle eller kommercielle indstillinger.

Når man bruger et måleglas, fyldes væsken typisk op til den ønskede markering på glasset, og mængden aflæses ved at se på niveauet af væsken i forhold til markeringerne. Det er vigtigt at anvende korrekt teknik og forsigtighed for at opnå nøjagtige målinger.

Måleglasset er en vigtig del af enhver køkken eller laboratorieudstyrssamling, da de giver en nem og nøjagtig måde at måle ingredienser eller væsker på, hvilket er afgørende for at opnå præcise resultater i madlavning, bagning, kemiske eksperimenter og andre applikationer.

Cookie-indstillinger