Perforerede plader

Perforerede plader anvendes overalt i industrien, ved boligbyggeri, til udsmykning og meget mere, hvor de opfylder dekorative formål eller fungerer som integrerede konstruktionselementer.

 

 

Leverandører af og viden om perforerede plader:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Netto Perforering Skanderborg ApS

netto perforering

Sverigesvej 22
8660 Skanderborg
Telf 70 22 13 33
E-mail: salg@nettoperforering.dk

www.nettoperforering.dk

kompetencer: gitterriste, perforerede plader, hulplader, strækmetal, laserskæring, stansning, bukning og valsning.

Læs mere om Netto Perforering Skanderborg ApS


Perfopol Sp. z o.o.

ul. Radomska 76,
27-200 Starachowice
Tlf. (+48) 41 274 58 08, 276 71 44
E-mail: biuro@perfopol.pl

www.perfopol.pl

Kompetencer: Perforerede plader, strækmetal, metal, tråd, trådvæv, trådvarer, CNC, metalbearbejdning, laserskæring

Læs mere om Perfopol Sp. z o.o.


Vesterby Træteknik A/S

Thorsvej 12-14
6862 Tistrup
Tlf.: 75 29 10 99
E-mail: mail@vesterbypost.dk

web

Kompetencer: Brandpaneler, akustikpaneler, lamelpaneler, perforerede paneler, massive paneler

Læs mere om Vesterby Træteknik A/S


Weland – Sikre produkter til Vanadislunden
Weland har leveret hullede letriste og sektionsgelændere med beklædning af perforeret plade til Vanadislunden i Stockholm

Projektets mål var at bygge en sikker platform ved en legeplads.

Vanadislunden er en af Stockholms største parker. Projektet blev påbegyndt i februar og stod færdigt i marts. I projektet har Weland anvendt standardiserede produkter af hensyn til en god pasform og en kort leveringstid.

I løbet af hele projektet har der været en tæt kontakt til arkitekten. Der blev leveret en komplet platform bestående af hullede letriste, sektionsgelændere med perforeret plade, understøtning og støtteben.
- Det har været et anderledes og sjovt projekt at levere til. Fokus i projektet har været letriste, som er helt vedligeholdelsesfri og har en lang levetid, siger Mattias Andersson, sælger hos Weland.

Sikre produkter

Weland er vant til at levere sikre produkter. Også i Vanadislunden har sikkerheden været i fokus.
- Da platformen skulle stå på en legeplads, var det vigtigt at prioritere sikkerheden. Ved at anvende en anden type rør til støttebenene har vi kunnet undgå skarpe kanter, forklarer Mattias Andersson.

Alsidigt produkt

Letristene, som anvendes i projektet, er et meget alsidigt produkt. Welands letriste fremstilles i tæt, hullet, profileret eller perforeret udførelse. Den hullede letrist er en letrist, som man har stanset ovale huller i for at gøre det muligt for lys, snavs og væsker at trænge igennem. Hullede letriste passer perfekt, hvis man ønsker et lige gennemtrængeligt gulv.

Let at montere

Letriste er lette at tilpasse på stedet og er enkle at montere på grund af deres lave vægt. Letriste passer til alle former for industrigulve, indskudte dæk og gangbroer.

Komplet løsning

Det er let at kombinere letriste med sektionsgelændere for at få en komplet løsning. Weland sektionsgelændere egner sig til forskellige anvendelsesområder som f.eks. gelændere til indskudte dæk, loftspassager, balkoner, altaner og gangbroer. Beklædningen af gelænderne kan varieres. Den fås i glas, perforeret plade eller kreneleret gitter.


Børn inspireres af motiver fra hele verden
På Nordstjerneskolen i Frederikshavn har de 1200 elever fået flotte og inspirerende rammer for indlæring og fantasifuld leg. Skolen er udformet som en stjerne, og i hver tak på stjernen er der indrettet en afdeling for to af skolens årgange. Der er lagt vægt på at skabe et trygt og inspirerende miljø for skolens elever.

Børn inspireres af motiver fra hele verden

På Nordstjerneskolen i Frederikshavn har de 1200 elever fået flotte og inspirerende rammer for indlæring og fantasifuld leg. Skolen er udformet som en stjerne, og i hver tak på stjernen er der indrettet en afdeling for to af skolens årgange. Der er lagt vægt på at skabe et trygt og inspirerende miljø for skolens elever.

Udefra fremstår bygningen også med et inspirerende udtryk. Bygningens fem endevægge er udsmykket med perforerede plader, dekoreret med motiver fra hele verden: bjerge, en storbys skyline, pyramiderne, en savanne og en skov.

Det er arkitektfirmaerne Arkitema og ARKINORD, der har stået for den arkitektoniske udformning af bygningen, og det er RMIG, som har leveret pladerne til facaden. Pladerne er perforeret med runde huller i 2 mm galvaniseret stål. Motiverne er udarbejdet i samarbejde med Artspot.dk.

Key Account Manager Jesper Stege udtaler: "Projektet Nordstjerneskolen giver et godt billede af, hvilke muligheder man har med perforerede plader og fx billedperforering i dag. Pladerne giver bygningen et dekorativt udtryk, og ved at bruge galvaniseret stål opnår man en stor holdbarhed, som vil give bygningen en lang levetid i et krævende miljø, samtidig med at overfladen næsten ingen vedligeholdelse kræver."

Du kan læse mere om projektet Nordstjerneskolen på RMIGs City Emotion website. http://www.rmig.com/dk/city+emotion/inspiration/projects/nordstjerneskolen?doc=1638&page=1&url=/dk/city+emotion/inspiration/applikationer&sort=application

De perforerede plader til Nordstjerneskolen er leveret under RMIGs City Emotion program, der er for arkitekter og bygherrer, som sætter pris på smukt og innovativt bygningsdesign. RMIG City Emotion-programmet indfanger passionen for kreativt urban design ved at tilbyde innovative teknologier og materialer.

For yderlig information i forhold til tekst til artikel kontakt venligst:

RMIG A/S
Majken Falkenberg Dohn
Tel +45 44 20 88 00
E-mail: mfd@rmig.com