Betonblandere

Betonblandere - blandingen består af sten, sand og vulkanske aske iblandet med vand. Fyld blandingen i en form og lad blandingen hærde. Leverandører af betonblandere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end betonblandere, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om betonblandere:


Vmb stålindustri ApS / VM Blandere

Munkbrovej 27
7500 Holstebro
Tlf.: 22 50 99 38
​E-mail: jerryspoulsen@gmail.com​

www.vmblandere.dk

Kompetencer: Betonblandere, Blandemaskiner, Tvangsblandere, Siloer, Mørtelsiloer, Betonsiloer, fødesiloer, Gennemstrømsblandere, Elementstøttere, Forskallingsstøttere, Reparation & service, Baral transportbure til stillads understøtnings rør standard og kundetilpasset

Læs mere om Vmb stålindustri ApS / VM Blandere


VM Blandere – Vi er eksperter indenfor betonblandere


08.jan 2020


Er du på udkig et en ny betonblander eller tvangsblander, har VM Blandere  produktet du leder efter tilmed til en konkurrencedygtig pris. 

Hvis vi ikke har produktet hjemme vil vi forsøge at skaffe det til dig. Se vores betonblandere her

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22509938


Dansk Mobil Beton investerer kraftigt i nye mobile mixere
Dansk Mobil Beton A/S oplever en stor stigning i efterspørgslen efter færdigblandet beton fra mobile mixere og investerer derfor en række nye specialbyggede mixere til det dansk marked

I takt med at flere har fået øjnene op for fordelene ved beton produceret direkte på byggepladsen af de såkaldte mobile mixere, er efterspørgslen hos Danmarks eneste producent af mobilbeton steget voldsomt.

Det har fået Dansk Mobil Beton A/S i Borup ved Køge til at tage konsekvensen, og virksomheden har netop indgået en aftale med en engelsk leverandør om levering af 5 nye enheden i løbet af de kommende år.

Helt ny type mobile mixere
Der er tale om en helt ny type betonmixere, som vi forventer vil revolutionere markedet for mobilbeton i Danmark fortæller administrerende direktør i Dansk Mobil Beton A/S Ole Keinicke Christensen og fortsætter: Vi har igennem det meste af et år arbejdet med den engelske leverandør om at udvikle en enhed, som vi for alvor tror vil gøre mobilbeton gældende på markedet for færdigblandet beton herhjemme.

Den første enhed vil blive leveret i august måned og herefter følger yderligere 4 enheder i løbet af 2018.

Stor interesse fra kunderne
Nyheden om de nye mixere er blevet godt modtaget hos kunderne, der ser frem til den større kapacitet, som de nye mixere medfører. Det betyder blandt andet, at vi vil kunne hjælpe eksisterende og nye kunder med andre typer opgaver end vi kan håndtere i dag. Faktisk får vi allerede forespørgsler på opgaver som skal løses af den enhed i efteråret, forklarer Ole Keinicke Christensen.
Fordelen ved mobilbeton er først og fremmest produktionsmetoden, der indebærer, at betonen blandes direkte på byggepladsen. Det betyder, at betonen helt frisk og at produktionen kan styres, så der kun blandes præcis den mængde beton, der skal bruges i den aktuelle støbning. Dermed sparer kunden både penge og besvær, slutter Ole Keinicke Christensen.

 


Baron lancerer nyt innovativt rengøringssystem
Baron, der er markedsledende inden for tvangsblandere, lancerer nu et nyt rengøringssystem, der blandt andet kan spare murerens tid på byggepladsen

Den danske virksomhed B+A A/S i Børkop, der producerer og sælger under navnet Baron, har nu opfundet et nyt og innovativt rengøringssystem til de mange tvangsblandere, som blandt andet anvendes af murere til blanding af cement. Systemet hedder Easy Clean, og der er tale om en indvendig plastforing af blanderne, som let isættes og fjernes efter endt brug. Herved undgår blandt andre mureren at skulle foretage den daglige og tidskrævende rengøring af blanderne:
 
- Vores kunder får mere og mere travlt, og derfor har vi fokus på at gøre hverdagen lettere for dem. En af dagens måske mest irriterende opgaver er rengøring af blanderne efter endt brug. Jo mere grundigt det gøres, jo bedre, men vi ved jo også godt, at det er tid, der ofte er den knappe ressource. Derfor har vi opfundet en foring af vores blandere, som eksempelvis kan isættes om morgenen og tages ud om aftenen. Efter endt brug kan den let rengøres eller smides væk, forklarer adm. direktør Carsten Filsø.
 
Barons tvangsblandere anvendes primært af murere til blanding af cement, men også eksempelvis til blanding af gummigranulat og lim i forbindelse med udlægning af stødabsorberende underlag på legepladser og lignende. Her har verdens største producent af gummigranulat, Genan i Viborg testet de nye foringer for Baron, og det har haft et positivt udfald:
 
- De nye forringer til tvangsblandere har gjort vores produkt væsentligt nemmere at arbejde med. Samtidig har de minimeret både gener og belastning for arbejdsmiljø og miljøet. Hele håndteringen af produktet og arbejdet med det, er blevet væsentligt lettere og både rengøringsarbejdet og dermed tidsforbruget er reduceret kraftigt, fastslår technical sales manager Carsten Sigvert fra Genan.
 
Baron har indsendt patentansøgning, og der er da også store forventninger til det nye produkt, som i første omgang nu er klar til det danske marked:
 
- Vi tillader os at forvente en hel del af Easy Clean. Der er jo tale om et simpelt produkt, hvor det er den gode ide, der er bærende. Derfor har vi sørget for en grundig patentering, siger han og fortsætter: - Vi tror på, at vi dels kan gøre livet lettere for vores kunder, og vi tror også på, at vi kan flytte markedsandele, fordi man ikke kan få tilsvarende rengøringssystemer hos andre blanderproducenter.
 
Plastforingen består af en foring, der dækker bunden, en foring, der dækker siderne af blanderen, et kantbånd samt plastskovle. Før ibrugtagning af blanderen isættes foringen, som tages ud igen efter endt brug. Foringen lægges herefter på en plan flade, hvor den let kan skylles af med en vandslange og evt. en kost. Takket være en særlig slip-let overflade gøres dette på kun få minutter. Udover at spare tid kan arbejdet også foregå i en bedre arbejdsstilling, og levetiden for tvangsblanderne kan forlænges betydeligt, fordi de ofte ætsende materialer i mindre grad kommer i kontakt med blandingskarret:
 
- Der er faktisk et utal af fordele ved det nye system. Blanderen kører bare bedre, når den er ren. Den bruger mindre strøm, og den er også lettere at løfte, når der ikke sidder store mængder fastsiddende materialer, slutter han.
 
Easy Clean kan fra denne uge købes hos forhandlere af Baron produkter


IBF – Nu kan thermobeton nemt og hurtigt pumpes direkte på byggepladsen med ny IBF Thermobeton mobil blander
Vores nye “IBF Thermobeton mobil blander” blander og pumper polystyrenbeton med en kapacitet op til ca. 50 m3 i timen.

Mobil blanderen har alle materialer med og blander dem på stedet til polystyrenbeton, som derefter pumpes ind på byggepladsen og udlægges. Betonen er nem at pumpe ud på svært tilgængelige steder og kan udlægges overalt.

Thermobeton anvendes til:

  • Isolering af undergulve
  • Underlag for anhydrit flydemørtelgulve og pudslag
  • Isolering af etageadskillelse
  • Afretning af terrændæk med pilhøjde
  • Opretning og udjævning af store niveauforskelle
  • Renovering efter gamle strøgulve
  • Isolering omkring rørinstallationer
  • Trinlyds dæmpning

 

IBF Thermobeton er et let materiale med lav densitet og høj styrke. Har fuld tilpasning og ingen tilpasningsrester. Er tidsbesparende og nem at udlægge. Anvendes både i nybyggeri og renovering samt industri og bolig. 

IBF opstiller mobil blanderen på pladsen og sørger for at thermobetonen pumpes ud på det angivne areal. IBF stiller ikke mandskab til rådighed for selve nivelleringen. 

Yderligere information hos IBF Fabriksbeton, Ole Jakobsen på telefon: 9725 2266