Betonblandere

Betonblandere - blandingen består af sten, sand og vulkanske aske iblandet med vand. Fyld blandingen i en form og lad blandingen hærde. Leverandører af betonblandere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end betonblandere, så brug søgefeltet under denne boks. Beregn dit cementforbrug, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om betonblandere:


Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67 - 46 15 36 00
E-mail: stemas@stemas.dk

www.stemas.dk

Kompetencer: Generatorer, generatoranlæg, nødstrømsanlæg, nødstrømsgeneratorer, nødstrøm, lystårne, lysmaster, marinegeneratorer, generatorservice, transformere, brændstoftanke, kabler, belastningmodstande, fordelingstavler, Himoinsa, Minilæssere, læssemaskiner, Weidemann, vinterbekæmpelse, teleskophjullæssere, hjullæssere, teleskoplæssere, el-drevet minilæsser, Komprimering, Wacker Neuson, pladevibratorer, fremadkørende vibrationsplader, stampere, jordloppe, frem-bak vibrationsplader, fuldhydrauliske pladevibratorer, valser, valsetog, asfalttromler, råjordskompaktorer, gravemaskiner, Udstyr, skovle, pallegafler, greb, kost, sneskær, saltspredere, zero emission

Læs mere om Stemas Maskinsalg A/S


Vmb stålindustri ApS / VM Blandere

Munkbrovej 27
7500 Holstebro
Tlf.: 22 50 99 38
​E-mail: jerryspoulsen@gmail.com​

www.vmblandere.dk

Kompetencer: Betonblandere, Blandemaskiner, Tvangsblandere, Siloer, Mørtelsiloer, Betonsiloer, fødesiloer, Gennemstrømsblandere, Elementstøttere, Forskallingsstøttere, Reparation & service, Baral transportbure til stillads understøtnings rør standard og kundetilpasset

Læs mere om Vmb stålindustri ApS / VM Blandere


Betonvirksomhed tager tigerspring for at accelerere grøn, tung transport
Unicon vil lægge Danmarks til dato største private enkeltordre på elektriske lastbiler, som skal køre på danske veje. Der er tale om 11 Volvo FM Electric med leverancestart i 2022. Unicon og Volvo Truck Corporation har derudover indgået et langsigtet samarbejde, der både skal udvikle og implementere komplette elektriske løsninger for lastbiler og opbygninger til betonindustrien. Med den øgede flåde af elektriske betonbiler er Unicon klar til krav om emissionsfrie byggepladser og miljøzoner.

Efter at have opnået gode erfaringer med verdens første serieproducerede elektriske betonbil tager Danmarks største og førende producent af færdigbeton, Unicon, nu det næste store skridt mod emissionsfri distribution ved at introducere en ny generation af elektriske betonbiler med større rækkevidde og nyttelast.

Unicon vil lægge landets hidtil største private enkeltordre på elektriske lastbiler, der alle skal køre i Danmark. Der er tale om 11 lastbiler af typen Volvo FM Electric, som bygges om til betonbiler.

Herudover har Unicon og Volvo Truck Corporation indgået et langsigtet samarbejde om at implementere og optimere elektriske løsninger til betonindustrien. Samarbejdet giver Unicon mulighed for at sætte elektriske betonbiler i drift, der matcher alle behov i forbindelse med effektiv og bæredygtig distribution af færdigbeton.

- Med ordren og samarbejdsaftalen sætter vi handling bag vores CO2-emissionsmål for distributionen, og vi cementerer vores rolle som frontløber for byggebranchen i både Danmark og på verdensplan. Vi ser meget frem til samarbejdet med Volvo Truck Corporation, der vil give os unikke muligheder for sammen at udvikle de helt rigtige komplette elektriske løsninger for lastbiler og opbygninger til vores distribution, udtaler Christian Elleby, der er Supply Chain & Procurement Director i Unicon.

Den danske rekordordre på elektriske lastbiler er bemærkelsesværdig, da de tunge køretøjer til betonindustrien er blandt de sværeste at elektrificere. Derfor er der ifølge Managing Director Peter Ericson fra Volvo Trucks tale om et væsentligt og fremsynet samarbejde, som de forventer sig meget af:

- Med aftalerne tager vi sammen et vigtigt skridt i at udbrede fossilfrie distributionsløsninger til betonindustrien, hvor elektrificering af tunge køretøjer ellers udgør den måske vanskeligste opgave. Vi er glade for at have Unicon med ombord som en af vores strategiske samarbejdspartnere, og vi forventer meget læring og udvikling som følge af samarbejdet til gavn for en hel branche.

Milepæl mod en emissionsfri flåde

Unicon har sat et mål om at reducere CO2-udledningen fra sin flåde med 30 procent i 2025 sammenlignet med 2019. Unicon har samtidig en klar strategi om, at flåden af betonbiler skal være emissionsfri i 2035.

Unicon vurderer, at elektriske betonbiler er den mest udviklede og dermed mest oplagte teknologi til at opnå de ambitiøse målsætninger. Det gælder både i forhold til at understøtte emissionsfri distribution af færdigbeton samt skabe et bedre og endnu mere sikkert arbejdsmiljø på byggepladserne.

- Med de nye elektriske betonbiler er vi klar til at understøtte krav om emissionsfrie byggepladser i Danmark, som vi blandt andet ser fra Københavns Kommune, men også fra flere entreprenører og bygherrer. Foruden at bidrage til vores egne mål inden for bæredygtighed er det også væsentligt for os som virksomhed at kunne skabe nogle bedre arbejdsmiljøer på danske byggepladser, hvorfor vi håber, at vores emissionsfrie betonbiler vil gavne både vores kunder og de byer, vi kører i, lyder det fra Christian Elleby.

Hos Volvo ser man elektriske lastbiler som en vigtig del af løsningen til at reducere CO2-udledningen, men indtil videre udgør de kun en beskeden procentdel af det samlede lastbilmarked. Foreløbig er der blevet leveret et par hundrede tunge elektriske lastbiler til transportører i Europa.

- Vi driver forandringen og har en ledende position på det europæiske marked for elektriske lastbiler. Vi har allerede i dag elektriske lastbiler i serieproduktion og leverer til kunder over hele Europa og Nordamerika. Vores mål er, at 50 procent af vores samlede lastbilsalg skal være elektrisk i 2030, slutter Peter Ericson.

De første elektriske lastbiler af modellen Volvo FM Electric leveres til Unicon i fjerde kvartal af 2022.

Fakta om Volvo FM Electric

 • Produktionsstart: 4. kvartal 2022
 • Rækkevidde: Op til 300 km.
 • Batterikapacitet: 180–540 kWh, 2-6 batterier
 • Mulig totalvægt vogntog: Op til 44 tons
 • Akselkonfigurationer:
  • Trækkere: 4×2, 6×2​, 6×4
  • Forvogne: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4
 • Alle aksler har luftaffjedring
 • Drivline: 2–3 elektriske motorer, I-Shift gearkasse
 • Performance: Op til 330–490 kW (450–666 hk)
 • Ladetid (fuld opladning​):
  • 9,5 timer med AC (43 kW), tre-faset
  • 2,5 timer med DC (250 kW)

VM Blandere – Vi er eksperter indenfor betonblandere
Er du på udkig et en ny betonblander eller tvangsblander, har VM Blandere  produktet du leder efter tilmed til en konkurrencedygtig pris. 

Hvis vi ikke har produktet hjemme vil vi forsøge at skaffe det til dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 22509938


Dansk Mobil Beton investerer kraftigt i nye mobile mixere
Dansk Mobil Beton A/S oplever en stor stigning i efterspørgslen efter færdigblandet beton fra mobile mixere og investerer derfor en række nye specialbyggede mixere til det dansk marked
I takt med at flere har fået øjnene op for fordelene ved beton produceret direkte på byggepladsen af de såkaldte mobile mixere, er efterspørgslen hos Danmarks eneste producent af mobilbeton steget voldsomt. Det har fået Dansk Mobil Beton A/S i Borup ved Køge til at tage konsekvensen, og virksomheden har netop indgået en aftale med en engelsk leverandør om levering af 5 nye enheden i løbet af de kommende år. Helt ny type mobile mixere Der er tale om en helt ny type betonmixere, som vi forventer vil revolutionere markedet for mobilbeton i Danmark fortæller administrerende direktør i Dansk Mobil Beton A/S Ole Keinicke Christensen og fortsætter: Vi har igennem det meste af et år arbejdet med den engelske leverandør om at udvikle en enhed, som vi for alvor tror vil gøre mobilbeton gældende på markedet for færdigblandet beton herhjemme. Den første enhed vil blive leveret i august måned og herefter følger yderligere 4 enheder i løbet af 2018. Stor interesse fra kunderne Nyheden om de nye mixere er blevet godt modtaget hos kunderne, der ser frem til den større kapacitet, som de nye mixere medfører. Det betyder blandt andet, at vi vil kunne hjælpe eksisterende og nye kunder med andre typer opgaver end vi kan håndtere i dag. Faktisk får vi allerede forespørgsler på opgaver som skal løses af den enhed i efteråret, forklarer Ole Keinicke Christensen. Fordelen ved mobilbeton er først og fremmest produktionsmetoden, der indebærer, at betonen blandes direkte på byggepladsen. Det betyder, at betonen helt frisk og at produktionen kan styres, så der kun blandes præcis den mængde beton, der skal bruges i den aktuelle støbning. Dermed sparer kunden både penge og besvær, slutter Ole Keinicke Christensen.

Baron lancerer nyt innovativt rengøringssystem
Baron, der er markedsledende inden for tvangsblandere, lancerer nu et nyt rengøringssystem, der blandt andet kan spare murerens tid på byggepladsen

Den danske virksomhed B+A A/S i Børkop, der producerer og sælger under navnet Baron, har nu opfundet et nyt og innovativt rengøringssystem til de mange tvangsblandere, som blandt andet anvendes af murere til blanding af cement. Systemet hedder Easy Clean, og der er tale om en indvendig plastforing af blanderne, som let isættes og fjernes efter endt brug. Herved undgår blandt andre mureren at skulle foretage den daglige og tidskrævende rengøring af blanderne:
 
- Vores kunder får mere og mere travlt, og derfor har vi fokus på at gøre hverdagen lettere for dem. En af dagens måske mest irriterende opgaver er rengøring af blanderne efter endt brug. Jo mere grundigt det gøres, jo bedre, men vi ved jo også godt, at det er tid, der ofte er den knappe ressource. Derfor har vi opfundet en foring af vores blandere, som eksempelvis kan isættes om morgenen og tages ud om aftenen. Efter endt brug kan den let rengøres eller smides væk, forklarer adm. direktør Carsten Filsø.
 
Barons tvangsblandere anvendes primært af murere til blanding af cement, men også eksempelvis til blanding af gummigranulat og lim i forbindelse med udlægning af stødabsorberende underlag på legepladser og lignende. Her har verdens største producent af gummigranulat, Genan i Viborg testet de nye foringer for Baron, og det har haft et positivt udfald:
 
- De nye forringer til tvangsblandere har gjort vores produkt væsentligt nemmere at arbejde med. Samtidig har de minimeret både gener og belastning for arbejdsmiljø og miljøet. Hele håndteringen af produktet og arbejdet med det, er blevet væsentligt lettere og både rengøringsarbejdet og dermed tidsforbruget er reduceret kraftigt, fastslår technical sales manager Carsten Sigvert fra Genan.
 
Baron har indsendt patentansøgning, og der er da også store forventninger til det nye produkt, som i første omgang nu er klar til det danske marked:
 
- Vi tillader os at forvente en hel del af Easy Clean. Der er jo tale om et simpelt produkt, hvor det er den gode ide, der er bærende. Derfor har vi sørget for en grundig patentering, siger han og fortsætter: - Vi tror på, at vi dels kan gøre livet lettere for vores kunder, og vi tror også på, at vi kan flytte markedsandele, fordi man ikke kan få tilsvarende rengøringssystemer hos andre blanderproducenter.
 
Plastforingen består af en foring, der dækker bunden, en foring, der dækker siderne af blanderen, et kantbånd samt plastskovle. Før ibrugtagning af blanderen isættes foringen, som tages ud igen efter endt brug. Foringen lægges herefter på en plan flade, hvor den let kan skylles af med en vandslange og evt. en kost. Takket være en særlig slip-let overflade gøres dette på kun få minutter. Udover at spare tid kan arbejdet også foregå i en bedre arbejdsstilling, og levetiden for tvangsblanderne kan forlænges betydeligt, fordi de ofte ætsende materialer i mindre grad kommer i kontakt med blandingskarret:
 
- Der er faktisk et utal af fordele ved det nye system. Blanderen kører bare bedre, når den er ren. Den bruger mindre strøm, og den er også lettere at løfte, når der ikke sidder store mængder fastsiddende materialer, slutter han.
 
Easy Clean kan fra denne uge købes hos forhandlere af Baron produkter


IBF – Nu kan thermobeton nemt og hurtigt pumpes direkte på byggepladsen med ny IBF Thermobeton mobil blander
Vores nye “IBF Thermobeton mobil blander” blander og pumper polystyrenbeton med en kapacitet op til ca. 50 m3 i timen.

Mobil blanderen har alle materialer med og blander dem på stedet til polystyrenbeton, som derefter pumpes ind på byggepladsen og udlægges. Betonen er nem at pumpe ud på svært tilgængelige steder og kan udlægges overalt.

Thermobeton anvendes til:

 • Isolering af undergulve
 • Underlag for anhydrit flydemørtelgulve og pudslag
 • Isolering af etageadskillelse
 • Afretning af terrændæk med pilhøjde
 • Opretning og udjævning af store niveauforskelle
 • Renovering efter gamle strøgulve
 • Isolering omkring rørinstallationer
 • Trinlyds dæmpning

 

IBF Thermobeton er et let materiale med lav densitet og høj styrke. Har fuld tilpasning og ingen tilpasningsrester. Er tidsbesparende og nem at udlægge. Anvendes både i nybyggeri og renovering samt industri og bolig. 

IBF opstiller mobil blanderen på pladsen og sørger for at thermobetonen pumpes ud på det angivne areal. IBF stiller ikke mandskab til rådighed for selve nivelleringen. 

Yderligere information hos IBF Fabriksbeton, Ole Jakobsen på telefon: 9725 2266