Pullerter

Pullerter er fysiske forhindringer, der normalt er lavet af metal eller beton og er fastgjort til jorden. De er designet til at kontrollere eller begrænse adgangen til bestemte områder og forhindre uautoriseret kørsel eller parkering. Pullerter er specielt velegnet til trafik regulering i særlig trafikbelastede områder, eller i områder som ønskes reguleret for person/biltrafik. Afhængig af område og placering vælges mellem hydraulik, pneumatik eller elektromekanisk pullerter.

Leverandører af og viden om Pullerter:


DUTRA ApS

Falstervej 21
5800 Nyborg
Tel.: +45 5363 5767
E-mail: dutra@dutra.dk

www.dutra.dk

Kompetencer: Skraldespande, Hundepose dispenser, Bænke/Borde, Kummer, Espalier, Træriste, Pullerter, Rørstandere, Nedstøbningsrør, Cykelstativer, Sokkelaffugter, Markeringssøm, Værn, Legeplads

Læs mere om DUTRA ApS


NEWTEK ApS

Kærvej 39
5220 Odense SØ
Tlf.: 21 24 24 54
E-mail: mny@newtek.dk

www.newtek.dk

Kompetencer: Byrum, urban, pullerter, cykelstativer, ladestationer til el-cykler, bænke, soldrevne løsninger, LED belysning

Læs mere om NEWTEK ApS


NS Entreprise

Stenbæksgårdsvej 106
3460 Fredensborg
Jylland:
Redstedsgade 19 A
6400 Sønderborg
E-mail:mail@nsentreprise.dk
Tlf.: 26 20 86 84

www.nsentreprise.dk

Kompetencer: Spærrebomme, bomme, skydeporte, drejeporte, pullerter, søjler og standhuse, hegn, personsluser, hegn til indhegning, personkarruseller, terrorsikring

Læs mere om NS Entreprise


Nipa ApS


Ellehaven 11
5690 Tommerup
Tlf.: 64 75 14 08
E-mail: info@nipa.dk

www.nipa.dk

Kompetencer: Master, belysningsmaster, specialmaster, maste tilbehør, fundamenter, masteindsatse, pullerter, byrum

Læs mere om Nipa ApS


Peoples.dk

Fåredammen 11
5300 Kerteminde
Tlf.: 66 14 14 76
E-mail: salg@peoples.dk

web

Kompetencer: Affaldssortering, indendørs affaldssortering, affaldsspande, affaldsstationer, afrydningsmøbler, borde, bænke, plantekasser, pullerter, askebægre, miljøskabe, kantinemøbler, skraldespande, læhegn, fodhegn, skjulere, toiletudstyr, dispensere, papirkurve

Læs mere om Peoples.dk


Unipark a/s

Hejreskovvej 6
3490 Kvistgaard
Tlf.: 29 63 69 14
E-mail: ph@unipark.dk

web

Kompetencer: Systemparkering, halv og fuld automatisk bilparkering,  bilparkering, parkeringsplatforme, parkeringslifte, combilifte, bilelevator, specialløsninger, bomanlæg, sluser, personsluser, cykelparkering,  adgangsspærre, P-Hus løsninger, drejeskiver, sikring, pullerter, steler

Læs mere om Unipark a/s


Mere viden om Pullerter:

Her er nogle anvendelser af pullerter:

  1. Trafikstyring: Pullerter bruges til at styre trafikstrømmen og forhindre uautoriseret kørsel i visse områder. De kan placeres ved indgange til fodgængerzoner, cykelstier eller gågader for at forhindre køretøjer i at komme ind.
  2. Beskyttelse af bygninger og områder: Pullerter kan bruges til at beskytte bygninger, offentlige pladser eller særligt sårbare områder mod uautoriseret kørsel eller terrorangreb. De kan placeres ved indgange til offentlige pladser, regeringsbygninger eller kritiske infrastrukturanlæg.
  3. Parkering og adgangskontrol: Pullerter bruges også til at kontrollere adgangen til parkeringsområder. De kan anvendes til at begrænse indkørsel eller forhindre uautoriseret parkering på private ejendomme eller dedikerede parkeringspladser.
  4. Sikkerhed og nødsituationer: Pullerter kan anvendes som en del af sikkerheds- eller nødudgangssystemer. De kan aktiveres for at forhindre køretøjer i at komme ind i et bestemt område i tilfælde af nødsituationer eller trusselsituationer.

Pullerter kan have forskellige designs og mekanismer afhængigt af deres anvendelse. Nogle pullerter er faste og permanent placeret, mens andre kan være bevægelige og sænkes eller hæves efter behov ved hjælp af elektroniske, hydrauliske eller manuelle systemer.

Det er vigtigt at bemærke, at pullerter normalt bruges sammen med andre sikkerhedsforanstaltninger som overvågningssystemer eller adgangskontrolsystemer for at opnå den ønskede effekt og forhindre uautoriseret adgang.


Guide – sådan undgår du parkering på din private grund
Du kender det måske: din private grund virker som den oplagt parkeringsplads for ubudne gæster. Bare rolig, du er langt fra den eneste, der hver dag bøvler med dette problem. Der findes nemlig overraskende mange personer, der vælger at parkere på privat grund, når der ikke er en nærliggende parkeringsplads ledig. Vil du gerne slippe for at skulle skælde ud, hver eneste gang nogle forsøger at bruge din private grund som offentlig parkeringsplads? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide til, hvordan du kan undgå parkering på din private grund.

Invester i pullerter

Måske har du hørt ordet pullert før, men er ikke helt klar over, hvad det egentlig er, og hvordan den kan bruges. En pullert er en lav stolpe på cirka en meter. Denne stolpe virker ved første øjekast helt uskyldig, men den kan faktisk hjælpe dig med at afholde ubudne gæster fra at bruge din private grund som parkeringsplads. Pullerter ses ofte i gadelivet, når det skal signaleres, at der ikke må køre biler og andre transportmidler. Pullerter er meget billige at investere i, og du kan derfor med god samvittighed købe en pullert eller to. Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor meget gavn en pullert vil kunne gøre.

Opsæt et skilt

En anden måde hvorpå du kan sikre, at din private grund ikke bliver brugt som parkeringsplads af fremmede, er ved at opsætte et skilt. Selvom et skilt ikke umiddelbart lyder skræmmende, kan du sagtens gøre det intimiderende på en måde, så fremmede forstår, at din private grund ikke er en fri parkeringsplads. Det er vigtigt, at du opsætter skiltet et sted, hvor alle kan se det. I forbindelse med dette kan du eksempelvis opsætte et hegn, hvor skiltet kan hænge. Dette kan sagtens gøres på en flot og elegant måde, som ikke ødelægger udseendet på din bolig!

Sæt klare retningslinjer

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det yders vigtigt, at du generelt sørger for at sætte klare retningslinjer, hvis du ønsker at undgå parkering på din private grund. Dette betyder, at du skal informere både naboer og bekendte om, at du har dette problem, og at du ønsker, at det skal stoppe omgående. På denne måde kan dine naboer og bekendte hjælpe dig med at bekæmpe problemet, når du ikke selv er hjemme til at overvåge din bolig. Nabohjælp er altid en sikker vinder, når det kommer til uhøflige og ubudne gæster.


Focus Lighting – Sky familien udvides
AART designers har tegnet Sky Pullert, der sammen med Sky Park repræsenterer elegant design i tidløs enkelhed.

Focus Lighting lancerer nu Sky Pullert, et nyt pullertarmatur i et enkelt, stilrent design.
AART designers har tegnet Sky Pullert med hovedvægt på den ubrudte linje mellem stander og lygte. Pullerten har de slanke linjer og den tragtformede afslutning som understreger familieskabet med Sky parklygten.

Lysteknologien er ligeledes i stil med parklygtens indirekte lys, der reflekteres og afgrænses af diffuseren og tagpladen i toppen. Lyskilden er LED af typen Bridgelux V8, som foruden lang levetid og høj driftssikkerhed er karakteriseret ved regelmæssigt lys uden udsving i farvetemperaturen. Sky Pullert fås med hhv. 9 og 12 W, og Ra-index 90 er standard, uanset farvetemperaturen.
 
Sky Pullert er robust og vandalsikker. Den fremstilles i galvaniseret stål med top i støbt aluminium. Hele armaturet kan males grafit- eller silvergrå, eller man kan sætte den galvaniserede pullert sammen med en silvergrå top. Afskærmningen er støbt i long-life polycarbonat med acryl på begge sider, hvilket gør den særdeles modstandsdygtig over for solens UV stråling. Man undgår således den kedelige gulfarvning, der i mange år har betydet at plastskærme skulle skiftes jævnligt. Sky Pullert er i tæthedsklasse IP66 og er højeste vandalklasse.

LED fakta
LED type: Bridgelux V8
Systemforbrug: 9 eller 12 W ved hhv. 350 og 500 mA
Farvetemperatur: 2700 eller 3000 K
Farvegengivelse: min 90 Ra