Rørglas

Rørglas er et glasprodukt, der er formet som en cylinder eller et rør. Det kan også kaldes laboratorieglas eller borosilikatglas, da det ofte anvendes i laboratorie- og videnskabelige applikationer på grund af dets unikke egenskaber.

Leverandører af og viden om rørglas:


Mirit Glas A/S

mirit

Marielundvej 37D
DK 2730 Herlev
Tlf. +45 44 94 44 49
E-mail: post@mirit.dk

www.miritglas.com

Kompetencer: Skueglas, hærdet glas, glasstænger, teknisk glas, glasrør, Blyglas, borosilikatglas, buet glas, Bøjet glas, displayglas, Elektrisk opvarmede glas, floatglas, Glas, Glasblæsning og ætsning, Glasborde, Glasdøre, Glashærdning, Glasindretning, Glaskugler og -perler, Glasrør, Glasrørssikringer, Glasskilte, Glasskår, Glasslibning og -gravering, Glasvarer, Industriglas, Inspektionsluger, jernfattigt glas, Kemisk hærdet glaskeramisk glas, Kvartsglas, Kvartsrør, Laboratorieglas, lamineret glas, Lampeglas, Montrer, Måleglas, Optisk glas, Ornament glas, Ovnglas, Planglas, Rørglas, Safirglas, Sikkerhedsglas, Skibsvinduer, Spejle, Spejlglas, Strålebeskyttelsesglas, Vandglas, Varmeruder

Læs mere om Mirit Glas A/S


Mere viden om rørglas:

Rørglas er lavet af en speciel type glas, kaldet borosilikatglas, som er kendt for sin modstandsdygtighed over for termisk chok, kemisk korrosion og høje temperaturer. Det er en type glas, der er fremstillet ved at kombinere hovedsageligt silica (sand) og borsyre. Denne kombination resulterer i et glas, der har en lav termisk udvidelseskoefficient og dermed er mere modstandsdygtigt over for pludselige temperaturændringer.

Rørglas anvendes i mange forskellige applikationer. I laboratoriemiljøer bruges det til fremstilling af måleglas, reagensglas, kolber, rør og andre glasudstyr til kemiske eksperimenter og analyser. Det er også almindeligt anvendt i industrien til fremstilling af kemiske reaktorer, kedler, varmevekslere og andre komponenter, der skal modstå høje temperaturer og kemiske korrosion.

Fordelene ved rørglas inkluderer dets termiske modstandsdygtighed, kemiske inerthed, gennemsigtighed, holdbarhed og evne til at bevare egenskaber over et bredt temperaturområde. Det er også muligt at skabe specialiserede former og størrelser af rørglas for at imødekomme specifikke behov og applikationer.

Generelt set er rørglas et vigtigt materiale i laboratorier, industrier og videnskabelige applikationer, hvor holdbarhed, termisk modstandsdygtighed og kemisk inerthed er afgørende faktorer.

Cookie-indstillinger