Tæpperens

Tæpperens udbydes af mange special firmaer, som har deres ekspertise inden for rens af tæpper, møbler og lign. Tæpperens foretages på alle slags tæpper, så som ægte tæpper, kraftige tæpper, silketæpper og naturligvis alm. tæpper. Tæpperens udføres med og uden kemikalier, ofte afhængig af pletternes omfang og selve tæppe materialet.

Leverandører af og viden om Tæpperens:


Curant Teknik ApS

Egestubben 4C
5270 Odense N
Tlf.: +45 9292 1453
E-mail: salg@curantteknik.dk

www.curantteknik.dk

Kompetencer: Gulvvaskemaskiner, støvsugere, rengøringsmaskiner, kemi, rengøringsmiddel, rygstøvsugere, doseringsanlæg, service og reparation, tæpperenser, desinfektion

Læs mere om Curant Teknik ApS


Rene tæpper

Rene Tæpper 2

Svejsegangen 2
2690 Karlslunde
Tlf.: +45 7119 7119
E-mail: info@renetaepper.dk

www.renetaepper.dk

Kompetencer: Tæpper, gulvunderlag

Læs mere om Rene tæpper


Mere viden om tæpperens:

Tæpperens kan naturligvis også have til formål at eliminere lopper og husstøvmider, hvorfor behandlingen bliver en lidt anden. Udover at tæpperensen skal være effektiv, så ønskes der som oftest også en skånsom behandling, da tæppet gerne skal bevare sit udtryk og udseende. Tæpperens kan ligeledes have til formål at fjerne snavs og støvpartikler gulvtæpper på kontorer, som ellers kan være svære at få ordentligt bugt med ved almindelig støvsugning. Snavs og støv i gulvtæppet har negativ indvirkning på indeklimaet på kontoret, hvorfor Tæpperens er nødvendig med mellemrum for at sikre arbejdsmiljøet. I nogle tilfælde kan urene tæpper udvikle allergi og derved føre til sygefravær blandt de ansatte.