Displays

Et display er en elektronisk enhed til synlig repræsentation af information fra et apparat eller en maskine. Display benyttes for eksempel i måleinstrumenter, digitale ure, lommeregnere og telefoner. Det kan være opbygget af for eksempel lysdioder, af flydende krystaller eller som plasmaskærm.

Leverandører af og viden om displays:


HH Instruments A/S

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 86 89 04 88
E-mail: info@hhinstruments.dk

www.hhinstruments.dk

Kompetencer: Flowmålere, Coriolis masseflowmålere, Ultralydsflowmåler bærbar, Ultralydsflowmåler stationær, Magnetiske flowmålere, Tryk- og temperaturswitche, Stationær gasalarm, Bærbar gasdetektor, Impulsaftaster, Tachometer og tachoomformer, Motorovervågning, Display, Registreringssystemer, Tilstands- og vibrationsovervågning, Trådløs signaloverførsel, Strain gauges til test og proces, Strain gauge forstærkere og dataopsamling, Trådløs momentmåling

Læs mere om HH Instruments A/S


ICS A/S

Holkebjergvej 79
5250 Odense SV
Telf.: 66 17 10 74
E-mail: ics@ics.as

www.ics.as

Kompetencer: Encodere, fotoceller, Atex, dørkontakter, ultralydssensorer, lasere, display, endestop, temperaturfølere, sensorer, klemlister, lysbomme og lysgitre, måtter, niveaumåling, optisk fibre, pulsgivere

Læs mere om ICS A/S


Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Kompetencer: Laserskæring, laserskæring i plast, bukning, CNC-fræsning, polering, skæring, limning, brochureholdere, skiltelommer, displays, konkurrence og indsamlingkasser, montrer og kasser, rør og bolde, møbler, talerstole, skærme og specielle emner, ophængssystemer, farver på akryl og panelplader, akrylglas, plexiglas

Læs mere om Plastsnedkeriet ApS


Tech instrumentering

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 87 39 26 00
E-mail: info@tech.dk

www.tech.dk

Kompetencer: Analyse, Automatisering af pH, Digitale manometre, Display / Datalogger, Energimåling, Flowmåling, Forstærkermoduler, Kalibrering, Niveaumåling, Refraktometer, Temperaturmåling, Torquemåling, Trykmåling, Turbiditet, Viskositetsmåling

Læs mere om Tech instrumentering


Mere viden om Displays:

Displayet styres af et digitalt kredsløb og kan vise tal, bogstaver eller grafik. En del af kredsløbet, som ofte er sammenbygget med displayet, omsætter de digitale data til det mønster af punkter, som vises på displayet.


EG Electronics and MWT proudly present the M2M product line to replace Mitsubishi TFT


08.apr 2021


Looking for a TFT display to replace Mitsubishi?

M2M-series from MWT includes displays from 5” to 15” to replace Mitsubishi displays that will soon stop being produced.

Even if M2M-series will not be 100% compatible with Mitsubishi the optical characteristics and customer experience will be the same or better.

M2M- series


KLINGER – Lokaldisplay til Ex-områder – Nu i rustfri indkapsling
Klinger introducerer nu en ny indkapsling til det populære feltmonterede display – type BA304G fra Beka Associates Ltd. BA304G er et egensikret loop forsynet display, der med sit store 4 cifrede display kan monteres de fleste steder i industrielle miljøer

BA304G kan nu, som supplement til det kendte GRP hus, leveres i en indkapsling helt i rustfri stål (316). Begge huse er IP66 og med certificering fra både IECEx, ATEX og ETL til både gas og støv, kan display enheden anvendes overalt i verden sammen med næsten alle andre former for klassificeret udstyr.

Det 34mm høje 4-cifrede display giver maksimal kontrast og har en meget bred betragtningsvinkel, der let kan læses unde de fleste lysforhold, Hvis dette ikke er tilstrækkeligt kan er en valgfri baggrundsbelysning tilgængelig for installationer i dårligt oplyste områder. De fire cifre, med fortegn, kan konfigureres til at vise en værdi mellem -9999 og 9999, ligesom nul og span kan indstilles individuelt for tilpasning til aktuelle ingeniørmæssige enheder. En kvadratrods uddrager, samt mulighed for at foretage en 16 punkters linearisering af signalet, gør BA304G ideel til visning af flow eller tankindhold i applikationer hvor tilpasning af målesignalet er påkrævet for lettere aflæsning.

Som alle de andre display fra Beka kan den nye BA304G SS leveres for med beslag på rørmontage, opmærkning med TAG numre, ligesom det selvfølgelig er omfattet af BEKA’ 3 års fabriksgaranti.

Læs om lokale display til Ex-områder her


Panasonic lancerer store, robuste 4K-displays
Nu udvider Panasonic sortimentet af professionelle 4K-skærme med to premiumdisplays i storformat på henholdsvis 86 og 98 tommer

Det nye letvægts SQ1-sortiment (TH-98SQ1 og TH-86SQ1) understøtter HDR og giver højkvalitetsbilleder i 4K med en lysstyrke på 500cd/m2. Det sikrer knivskarpe billeder og flot digital skiltning.

Fleksibel installation

Begge modeller har en multi screen-udgang, hvor flere skærme kan kobles sammen i ét samlet display. Fx er det både muligt at sætte displayet op i fire kvadranter, i to forskellige picture-by-picture (PbP)-tilstande eller vælge mellem fire picture-in-picture (PiP)-effekter. Derudover er det muligt at bygge en storskærmsvæg med op til 100 skærme i en 10x10-konfiguration.

Unik billedjustering og kontrol – også via fjernstyring

TH-98SQ1 og TH-86SQ1 har begge en helt ny 12-segments-farvestyringsfunktion og 6 forskellige billedindstillinger. Det giver mulighed for at justere både farvetonen, densiteten og lysstyrkeparametrene individuelt for hhv. rød, grøn og blå samt for komplimentærfarverne cyan, magenta og gul.

SQ1-serien forventes at være tilgængelig fra januar 2019, hvor der også lanceres to infrarøde multi touch-versioner af skærmene (TH-98SQ1-IR og TH-86SQ1-IR)