Fjernstyresystemer

Fjernstyresystemer - Leverandører af fjernstyresystemer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end fjernstyresystemer, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om fjernstyresystemer:


ComSystem A/S

Porthusvej 9
3490 Kvistgaard
Tlf.: +45 4913 9693
E-mail: salg@comsystem.dk

www.comsystem.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmsendere, Radiomodems, Radiostyringer, Trådløs fjernstyring og nødstop, Video overvågning, Trådløs nødstop, Trådløs datalogger, Trådløs I/O, Trådløs 4-20mA

Læs mere om ComSystem A/S


Safe-Tec A/S


Industrivej 17B
4683 Rønnede
Tlf.: 56 31 58 10
E-mail: mail@safe-tec.dk

www.safe-tec.dk

Kompetencer: Løftegrej, Løfteudstyr, Løfteløsninger, Trækløsninger, Wirespil, Trækspecialist, Wirestropper, Dynema, service, vedligeholdelse, Træktest, Brudstyrketest, Surring, Wirepres, Radiofjernstyring, Fjernbetjening, Radiostyring, Wire, Stropper, Rundslinger, Trådløse lygter, Trådløse lygtebræt, Trådløs styring, Trækspil, Løftespil, Talurit presninger, AC Spil, DC spil, Taljer

Læs mere om Safe-Tec A/S


Tormatic AS

Skreppestadveien 24
3261 Larvik
Norge
Tlf.: +47 33 16 50 20
E-mail: info@tormatic.no

www.tormatic.no

Kompetencer: Dataloggere, Temperaturkalibrator, Trykmåling, Tryktransmittere, Strømforsyning (power supply), Trådløs kommunikation i Ex-områder, Sikkerhedsrelæer, Antenner, Radiomodemer, Signalomformere, Fjernbetjening (remote I/O), Overspændingsbeskyttelse, Trykafbrydere, Trykfølere, Tryktransmittere, Tryktransducere, Telemetri loggere, Kalibreringsudstyr, Tørblokkalibrator, Temperaturbad, Trykkalibrator, Loopkalibrator, Trykindikator, Trykregulering. Kalibreringsinstrumenter, Manometre, Niveaumålere, Flowmålere, Flowswitch

Læs mere om Tormatic AS


Schneider Electric – Smart fjernbetjening i lommestørrelse letter arbejdet


20.aug 2020


Schneider Electric introducerer en lille nyhed med stor værdi for alle, som i deres daglige arbejde har brug for at betjene forskellige funktioner i bygninger, industrielle anlæg, køretøjer m.m.

Harmony Pocket Remote er en smart, trådløs fjernbetjening i lommestørrelse, som er nem at have med på fabriksgulvet, i lagerhallen eller ude på marken.

Den er udviklet til at fjernstyre et hav af enkle funktioner som fx at åbne/lukke en port eller et vindue, tænde/slukke for udsugning og pumper, aktivere hejs eller spil på køretøjer, starte/stoppe et transportbånd og meget mere.

Med en rækkevidde på op til 300 meter kan Harmony Pocket Remote øge medarbejdernes fleksibilitet og spare dem for meget tid og mange skridt hver eneste dag. Og lang batterilevetid sikrer, at Harmony Pocket Remote altid er klar til at være med på arbejde.

Den smarte lille fjernbetjening fås med 3, 4, 6, 8 eller 10 knapper på fronten. Det gør det nemt at vælge den optimale Harmony Pocket Remote til den konkrete applikation.

Nem og hurtig installation

For ekstra høj brugervenlighed kan man desuden tilpasse senderens design med et sæt af 40 forskellige, selvklæbende standardsymboler.

Harmony Pocket Remote er udført i den kendte, høje Schneider-kvalitet og leveres med en modtagerboks med 1,5 meter præmonteret installationskabel.

Opsætning og parring af sender og modtager klares uden brug af software, så Harmony Pocket Remote er nem og hurtig at installere.


DS – Ny standard for design af maskiners betjeningssystemer på vej


03.apr 2020


Udviklingen af betjeningssystemer er i stigende grad gået fra knapper og håndtag til touch-skærme. Det giver nye udfordringer for maskinbyggere, som en kommende standard skal hjælpe med at håndtere.

I takt med udviklingen af maskiners styresystemer, der har bevæget sig fra knapper og håndtag til touchskærme og PC-baseret styring, er der behov for nye standarder på området. For grænsefladen, som operatøren af maskinen anvender til at forstå maskinens aktuelle funktion, opgave og proces, er fortsat essentiel for at have sikre maskiner og procesanlæg. Også selvom vi I fremtiden måske kommer til at se mindre interaktiv menneskelig betjening af maskiner. Derfor har IEC netop igangsat arbejdet med en ny international standard for HMI- og SCADA-systemer indenfor automation og procesindustrien.

- Det igangværende initiativ om at udarbejde en international standard for brugergrænseflader er en vigtig brik i processen for at nå frem til ”state of the art” brugervenlig og sikker betjening af såvel procesanlæg som maskinanlæg, siger Søren Storm, konsulent i Dansk Standard.

En drejebog til programmører

Standarden, som er en udstikker fra branchestandarden ISA-101, kan sikre forbedret grundlag for styresystemer og fungere som en drejebog for programmører og designere af HMI- og SCADA systemer.

- Med det nye standardforslag søges en standard for brugere, designere, udviklere og integratorer af HMI-systemer. Den skal forbedre sikkerhed, kvalitet, produktivitet og pålidelighed igennem retningslinjer for udvikling af HMI- og SCADA-systemer i hele livscyklus, uddyber Søren Storm.

Der er de seneste år udarbejdet mange standarder indenfor bl.a. sikkerhed af styresystemer, som i dag designes, verificeres og implementeres forsvarligt af størstedelen i den industrielle sektor. På betjeningssiden, hvor operatører har indflydelse på, hvordan processen overvåges og styres, er der blevet standardiseret indenfor maskinstyringer, mod at betjeningen skal være synlig, utvetydig og uden risiko ved betjening.

- I 2015 kom første skridt for brugeren, da standarden DS/EN 62682 om livscyklus for alarmer til operatøren i HMI/SCADA-systemet blev udgivet. Og det er på den front, at der nu bliver udviklet mere med den kommende standard, slutter Søren Storm. Alle med interesse og viden på området kan deltage i standardiseringsarbejdet indenfor HMI til procesindustrien. Læs mere om arbejdet i det danske standardiseringsudvalg S-565 for industriel automation her: ds.dk/s-565


B&R – Ingen maskine er uden for rækkevidde
B&R præsenterer en enkel og sikker løsning til fjernadgang Den nye løsning fra B&R til fjernadgang gør diagnosticering og vedligeholdelse af maskiner og udstyr nemmere end nogensinde. Løsningen overholder de nyeste IT og sikkerheds standarder

Serviceteknikere kan få adgang til maskiner uanset hvor de befinder sig i verden. Desuden etableres en certificeret og krypteret VPN-forbindelse imellem SiteManageren på maskinen og en gateway, som typisk er lokaliseret i et service center hos producenten af maskinen. Der er alle adgangsrettigheder for op til 10.000 maskiner gemt. En omfattende løsning til at håndtere puljen af maskiner kan nemt konfigureres.

Integreret firewall
SiteManageren har integreret digitale ind- og udgange. Disse kan f.eks. fortrådes til en nøgleomskifter, som ved aktivering giver adgang for vedligehold. En integreret firewall beskytter mod uautoriseret adgang. For at undgå konflikter med produktionsanlæggets firewalls, håndteres kommunikationen til internettet med firewall-kompatible webprotokoller. Der er ikke behov for at åbne ekstra porte.

Tilslutning via LAN, WLAN eller mobilnetværk
Alle B&R's diagnose og vedligeholdsfunktioner kan bruges via en sikker VPN-forbindelse. SiteManageren konfigureres nemt ved hjælp af B&R's Automation Studio, hvilket gør, at den er perfekt egnet til både seriefremstillede maskiner og til eftereftermonterede løsninger. I de tilfælde hvor det enten ikke er muligt eller ikke ønskes, at anvende LAN eller WLAN kan VPN-forbindelsen etableres via GPRS og UMTS mobilnetværk. Dette sikrer optimal service, selv på fjerntliggende maskiner eller anlæg, uden omkostningerne til en udsendt servicetekniker