ComSystem A/S

Porthusvej 9
3490 Kvistgaard
Tlf.: +45 4913 9693
E-mail: salg@comsystem.dk

www.comsystem.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmsendere, Radiomodems, Radiostyringer, Kranstyringer,Trådløs fjernstyring og nødstop, Video overvågning, Trådløs nødstop, Trådløs datalogger, Trådløs I/O, Trådløs 4-20mA, Trådløse sensorer

Højkvalitets produkter til professionelle IT løsninger, og industrielle anlæg

ComSystem A/S er en danskejet IT- og ingeniørvirksomhed, med kontor 30 minutter fra centrum af København.

ComSystem A/S, der er specialist indenfor automatik og industriel-IT hvor der ofte er en trådløs dimension, blev grundlagt af vores nuværende direktør Claus Hofman-Bang tilbage i 1992.

ComSystem A/S er i dag agent for, og forhandler af produkter fra førende producenter af datatransmissions- og netværksudstyr, såvel trådløst som kabelbaseret.

ComSystem A/S leverer professionelle automatik og IT løsninger, og vi tager udgangspunkt i dit behov. Vi kan både være leverandør af kommunikationsløsninger og kan tilbyde komplette automatik løsninger ofte også med PLC-styringer og integration til øvrigt udstyr.

ComSystem A/S besidder specialviden inden for områder som f.eks. LAN-løsninger, lager og logistik, automation, processtyring (SRO), dataopsamling og differentiel GPS til landmåling og byggeri.

Vi har et stort program af radiostyringer til kraner og andet maskineri med sikkerhedskritiske applikationer herunder også trådløse sikkerhedsstop til beskyttelse af medarbejdere som arbejder med farlige maskiner som robotcelller,ballepressere og shreddere.

Videre tilbyder vi et omfattende program i trådløse sensorer med mulighed for måling/overvågning/logning af et stort antal forskellige fysiske parametre som temp. fugt, tryk, vægt, afstand, div. gasser etc. – mere end 20 forskellige batteridrevne trådløse sensorer kan tilbydes.