Porthusvej 9
3490 Kvistgaard
Tlf.: +45 4913 9693
E-mail: salg@comsystem.dk

www.comsystem.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmsendere, Radiomodems, Radiostyringer, Trådløs fjernstyring og nødstop, Video overvågning, Trådløs nødstop, Trådløs datalogger, Trådløs I/O, Trådløs 4-20mA

Højkvalitets produkter til professionelle IT løsninger, og industrielle anlæg
ComSystem A/S er en danskejet IT- og ingeniørvirksomhed, med hovedsæde 30 minutter fra centrum af København.

ComSystem A/S er veletableret, og blev startet af vores nuværende Direktør Claus Hofman-Bang tilbage i 1992. Det betyder at du får en samarbejdspartner med virkelig mange års teknologisk erfaring og vide om forretningsområdet, som igennem tiden kun er blevet større og mere kompleks.

ComSystem A/S er i dag agent for, og forhandler af produkter fra førende producenter af datatransmissions- og netværksudstyr, såvel trådløst som kabelbaseret.

Comsystem A/S leverer professionelle IT kommunikationsløsninger, og vi tager udgangspunkt i dit behov behov, og vi baserer i størst muligt omfang vores løsninger på standardsystemer og med hardware fra nogle af markedets førende og kendte leverandører.

ComSystem A/S besidder specialviden inden for områder som f.eks. LAN-løsninger (Cisco Premier Partner), lager og logistik, automation, processtyring (SRO), dataopsamling og differentiel GPS. Vi implementerer del- eller totalløsninger inden for netværkssystemer og radiosystemer, og vi har en række dygtige specialister til rådighed, herunder supportere, ingeniører og teknikere til at hjælpe vores eksisterende og kommende kunder med avanceret IT kommunikationsløsninger.


Nyheder fra ComSystem A/S


Seneste nyheder fra ComSystem A/S