Avancerede trådløse nødstop fra ComSystem A/S

Nødstop fra ComSystem

Avancerede trådløse nødstop fra ComSystem A/S

Fra franske Jay/Conductix tilbyder ComSystem A/S en RadioSafe-serie af avancerede trådløse nødstop. Serien indeholder blandt andet en 3-stillings nødstop trigger, som typisk anvendes hvor man har behov for at lave service og fejlfinding på farlige maskiner indenfor sikkerheds afskærmningen. Ved hjælp af et display og et tastatur har man mulighed for at steppe sig igennem og teste de forskellige delprocesser.
Typiske applikationer er robotceller, fileteringsmaskiner, bevægelige og roterende maskiner i automatiserede produktionslinier. Udstyret er godkendt til den højeste sikkerhedsklassifikation i Maskindirektivet SIL3 og PLe.

RadioSafe-serien giver også en række andre muligheder for trådløse nødstop, fra simple men overvågede bærbare nødstop og til mobile nødstop. Med de mobile nødstop kan man fra et køretøj som en gaffeltruck eller en AGV sende et nødstop til et fast punkt. Det mobile nødstop vil også kunne udbygges til, at man fra et fast punkt kan sende et nødstop til en mobil enhed eller en hel flåde af mobile enheder som for eksempel AGV´er.

Videre tilbydes der også sikkerhedsstop baseret på et bælte eller en vest med langtrækkende RFID-brikker som kan beskytte medarbejdere som arbejder med farlige maskiner. Det lokationsstyrede sikkerhedsstop sikrer at medarbejderne kun bevæger sig i maskinens sikre områder.

Oversigtsbrochure: Nødstop brochure

Flere informationer: www.comsystem.dk

LÆS også: ComSystem præsenterer nyt omfattende program for datalogning med trådløse batteridrevne sensorer
ComSystem A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger