ScanChain

Industrivej 21
4000 Roskilde
Tlf .: 78 77 95 96
E-mail: info@scanchain.dk

www.scanchain.dk

Kompetencer: Transportørkæder, Transportørkæde, Kæder, Kæde, Kædehjul, Transportkædehjul, Bulk Handling, Korn- og Foderstof, Conveyorchain, Chain

De fleste udbydere af industrikæder på det nordiske marked ser kæder som en vare, hvor der er mere fokus på handel end på rådgivning ved valg af det rigtige produkt.

Filosofien bag ScanChain er, at vi mener, at det er vigtigt at udfordre vores kunder med nye løsninger ud over de løsninger, de er vant til. På den måde har vores kunder altid de bedste muligheder for at få den rigtige løsning til hvert projekt.

Folkene bag ScanChain har solid erfaring fra transmissions- og bulk industrien. ScanChain producerer et stort udvalg af transportørkæder, og med deres eget værksted kan vi tilbyde en kædeopløsning, der passer til specifikke kunders ønsker og behov.

Kombineret med kontrakter med de bedste leverandører på markedet, som alle bruger den nyeste teknologi indenfor fremstilling af kæder, har vi betingelserne for at leve op til denne filosofi.

ScanChain har afdelinger i både Danmark og Polen, og med vores samarbejdspartner John King Chains, kan vi tilbyde et komplet produkt sortiment indenfor alle kædeprodukter

Se vores katalog her


Nyheder fra ScanChain


Seneste nyheder fra ScanChain