Forstærkere

Forstærkere - Leverandører af forstærkere finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end forstærkere, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om forstærkere:


HH Instruments A/S

Axel Kiers Vej 44
8270 Højbjerg
Tlf.: 86 89 04 88
E-mail: info@hhinstruments.dk

www.hhinstruments.dk

Kompetencer: Flowmålere, Coriolis masseflowmålere, Ultralydsflowmåler bærbar, Ultralydsflowmåler stationær, Magnetiske flowmålere, Tryk- og temperaturswitche, Stationær gasalarm, Bærbar gasdetektor, Impulsaftaster, Tachometer og tachoomformer, Motorovervågning, Display, Registreringssystemer, Tilstands- og vibrationsovervågning, Trådløs signaloverførsel, Strain gauges til test og proces, Strain gauge forstærkere og dataopsamling, Trådløs momentmåling

Læs mere om HH Instruments A/S


miniBOOSTER Hydraulics A/S

Fynsgade 3
6400 Sønderborg
Tlf.: +45 7442 9292
E-mail: info@minibooster.com

www.minibooster.com

Kompetencer: hydraulik, trykforstærkere, hydrauliske trykforstærkere

Læs mere om miniBOOSTER Hydraulics A/S


FST – Kompakt proportional forstærker fra HAWE
Den nye proportional forstærker type EV2S fra HAWE kan styre alle standard proportional magneter – retnings-, flow- og trykventiler

Forstærkeren er designet som et stik, hvilket gør installation og opstart enkelt og hurtigt, og derved spares tid og penge.

Sæt stikket på magneten, juster parametrene og du er klar til at køre. Der kræves ingen specielle kundskaber omkring elektronik. Ved opstart er det kun nødvendigt med 4 simple indstillinger. Dette gøres med trykknapper, via en PC eller endda via en smartphone. Herefter er forstærkeren og dermed proportionalventilen klar til brug.

Ved hjælp af LEDs og et integreret display kan status på forstærkeren hele tiden overvåges i realtid.

Udforsk mulighederne
På grund af de forudindstillede programmer til mange HAWE produkter er forstærkeren selvfølgelig ideel for HAWE’s produktprogram af både mobile og industrielle proportionalventiler, men kan også anvendes til ventiler af andre fabrikater. Den nemme kopiering af konfigurationen mellem stik er specielt værdifuld, når vi taler serieproduktion.

 


Phoenix Contact – Ny ultrakompakt skilleforstærker med UL-godkendelse
Produktprogrammet MINI Analog Pro er de første med 6 mm skilleforstærkere med stikbar tilslutningsteknologi. Der er nu fire nye produkttyper, som er UL 508 listed og dermed kan anvendes i USA og Canada.

Udvidelsen af produktprogrammet omfatter en analog frekvensomformer med grænseværdifunktion til konvertering af standard signaler til frekvens- eller PWM signaler, en grænseværdikontakt med relæudgang til kobling af analoge grænseværdier, en konstant spændings- og strømkilde og en NAMUR skilleforstærker til nærhedsfølere og spændingsfri og modstandsdygtige kontakter. Modulerne, der er nemme at konfigurere, fås med skrue- eller push-in tilslutningsteknologi.

MINI Analog Pro skilleforstærkerne er nemme at installere og sætte i drift, hvor pladsen er trang. Synlige og tilgængelige tilslutningspunkter og strømmåling under drift sikrer nem anvendelse.


Integrer analoge signaler med performance level
Med de nye MACX Safety skilleforstærker kan analoge signaler nemt integreres i sikkerhedsapplikationer i henhold til Maskindirektivet.

MACX Safety programmet er konsekvent SIL-certificeres og udstyret med PL d performance level i henhold til EN ISO 13849-1. Dermed er direkte, sikker kobling af grænseværdier mulig uden en ekstra sikkerhedscontroller. MACX Safety Ex modulerne sikrer pålidelig behandling af analoge, egensikre Ex signaler. De kan kombineres med andre sikkerhedsmoduler og integreres i sikkerhedskredsen med Sistema planlægningssoftwaren. De relevante karakteristikker til beregning af performance level er allerede gemt i databasen. Produkterne kan konfigureres fra pc'en med FDT/DTM eller via den gratis stand-alone software, ANALOG-CONF, som inkluderer overvågningsfunktion.

Skilleforstærkerne har et patenteret transmissionskoncept med sikker elektrisk isolation, som giver præcis signaloverførsel. Derudover betyder lavt strømforbrug og varmeudvikling en lang levetid og høj driftssikkerhed på tværs af driftstemperaturområder. Stikbare rækkeklemmer med skrue- eller push-in tilslutningsteknologi gør installation hurtig og sikker. Produktprogrammet omfatter repeater strømforsyninger og skilleforstærkere for indgangssignaler såvel som universelle temperaturtransducers med sikre grænseværdirelæer til modstandstermometre, modstandssensorer, potentiometre, termokoblere og mV kilder.

For yderligere information kontakt Product Manager Brian Lumby, blumby@phoenixcontact.dk eller vores kundeservice på 36 77 44 11