Fotosensorer

Fotosensorer - Diffuse fotosensorer bruges til direkte detektering af genstande. Senderen udsender lys, som reflekteres af genstanden, som skal detekteres, og opfattes af modtageren. Leverandører af fotosensorer finder du i listen på denne side. Sensorteknologi i praksis, norsk webinar, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om fotosensorer:


H F Jensen A/S

Emdrupvej 70
2400 København NV
Telf.: 39 53 60 40
E-mail: info@hfjensen.dk

www.hfjensen.dk

Kompetencer: Sensorer, Niveausensorer, Tryksensorer, Transducere, Tryktransducere, Differenstryktransmittere, Elektroniske måleinstrumenter, Cylindersensorer , Længdetransducere, Niveaumålere

Læs mere om H F Jensen A/S


Kistler Nordic DK

Læs mere om Kistler Nordic DK


Leuze electronic Scandinavia ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Telefon: 48173200
E-mail: leuze.dk@leuze.com

www.leuze.dk

kompetencer: stregkodelæsere, sensorer, scannere, sikkerhedsrelæer, sikkerhedskontakter, kontakter, trykkontakter, IP-kameraer

Læs mere om Leuze electronic Scandinavia ApS


Niko

Stenager 5
6400 SØNDERBORG
Tlf.: 7442 4726
E-mail: info@niko.dk

web

Kompetencer: Sensorer, bygningsautomatik, el-tavler, ADK adgangskontrol, afbrydere og belysningsteknik

Læs mere om Niko


Pepperl+Fuchs A/S

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Tlf.: 70 10 42 10
info@dk.pepperl-fuchs.com

www.pepperl-fuchs.dk

Kompetencer: Sensorer, induktive sensorer, kapacitive sensorer, magnetiske sensorer, fotoelektriske sensorer, ultralyds sensorer, enkodere, automation, kabler, konnektorer, laserscannere, fotoceller

Læs mere om Pepperl+Fuchs A/S


SICK A/S

sick

Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
Telf: 45 82 64 00
E-mail:  sick@sick.dk

www.sick.dk

Sick er en af verdens førende producenter af sensorer, sikkerhedssystemer og produkter til automatisk identifikation. SICK leverer økonomiske løsninger til både automatisering af fabrikker og optimering af distributionscentre.

Kompetencer: Sensorer, Datafangst, Sikkerhedsudstyr, Automation, Fotoceller

Læs mere om SICK A/S


Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Telefon: +45 44775555
E-mail: ind-presales.dk@siemens.com

web

Kompetencer: Automation, eltavler, kontroltavler, effekttavler, styringsteknik, elektronikmoduler, embedded systemer, scada, rfid, procesoptimering, industri PC, sensorer, strømforsyninger, bygningsautomatik

Læs mere om Siemens A/S


Leuze – Mere sikkerhed i barske miljøer


26.apr 2021


Leuze udvider sit udbud af sikkerhedsprodukter med LBK radarsystemet. 3D sikkerhedssystemet overvåger farezoner pålideligt – selv i barske miljøer med snavs, støv og gnister fra svejsning.

Sikkerhed har topprioritet i industrielle miljøer. Leuze har en ny sikkerhedsløsning til brug i disse områder: LBK sikkerhedsradarsystemet – en 3D løsning til anvendelse i miljøer med snavs, svejsegnister, savsmuld, røg eller fugt. Systemet passer på farezoner med maskineri og systemer – selv i barske områder.
”Den store fordel ved LBK sikkerhedsradarsystemet er, at det kan modstå miljømæssige påvirkninger, og alligevel kan detektere bevægelser meget følsomt og pålideligt,”siger Jörg Packeiser, Marketing Manager - Safety hos Leuze.
”Tilmed overvåger LBK radarteknologien et tredimensionelt rum - og ikke bare en todimensionel overflade.”

Sensorer registrerer bevægelser
LBK radarsystemet reagerer på bevægelser og genererer et stopsignal, lige så snart en person går ind i det overvågede område. Sensorfolkene beskytter dermed både ansatte og driftsprocesser. Dette sker, fordi 3D løsningen kun afbryder driftprocesserne, hvis en person forbliver i farezonen. Systemet undgår dermed unødvendige nedlukninger og øger samtidg rådighedstiden for maskiner eller systemer. Lige så snart alle personer har forladt farezonen igen, kan maskinen starte. Radarteknologien kan pålideligt differentiere mellem mennesker og statiske objekter, da det detekterer selv stationære personer, der opholder sig i det beskyttede område. Statiske objekter – som paller eller materialecontainere - kan uden problemer efterlades i det beskyttede område. De medfører ikke systemafbrydelser.

Fleksibel i brug, nem at installere
LBK sikkerhedsradarsystemet anvendes først og fremmest til at beskytte genstart, og til at overvåge skjulte områder. Brugerne kan tilpasse systemet til deres individuelle behov: Med antal og positioner af sensorer, med det justerbare driftsområde samt med den valgbare åbningsvinkel. Systemet bruger også sin 3D radarteknologi til at overvåge områder på trapper eller forhøjninger,  samt områder, der ligger i skyggen af ikke-metalliske objekter. Skal større områder beskyttes kan op til seks radarsensorer forbindes via en kontroller. Dermed kan systemet beskytte et område på maks. 15 x 4 meter. De individuelle sensorer kan forbindes så de danner grupper. Skulle det være nødvendigt kan disse grupper afbrydes, så systemet kan tilpasse sig dynamiske processer. En anden fordel ved LBK sikkerhedsradarsystemet er, at den nemme konfigurationssoftware kan tilpasses til at definere parametrene i systemet. Certificerede sikkerhedseksperter fra Leuze er til rådighed for at diskutere enhver potentiel applikation, og kan også være behjælpelige med konfiguration og idriftsættelse af systemer.


SICK – Når du har brug for at holde afstand
PeopleCounter og DistanceGuard er sensorløsninger til persontælling og afstandsmåling med LIDAR-sensorer

Med udviklingen af de to sensorapps PeopleCounter og DistanceGuard sørger SICK for at gøre det nemt at lave præcis persontælling, og sikre at mindsteafstande kan overholdes, hvor dette måtte være påkrævet. De to apps er integreret i henholdsvis 3D- og 2D LiDAR-sensorer, som giver en robust måling uden at behandle personlige oplysninger, hvilket har den fordel, at databeskyttelsesstandarder og regler ikke bliver et problem.  Museer, Indkøbscentre, offentlige institutioner såvel som dem, der beskæftiger sig med turisme, gastronomi, detailhandel med videre, kan drage fordel af disse enkle løsninger, der maksimerer udnyttelsen af pladsen samtidig med, at krav til minimumsafstande mellem mennesker overholdes.

PeopleCounter

Systemet består af en MRS1000 3D LiDAR-sensor med en indbygget PeopleCounter sensorapp. MRS1000 3D er en firelags LiDAR-scanner, der leverer punkt-måledata videre til appen, som evaluerer data når der kommer noget ind i dens skanningsfelt. Med andre ord identificerer appen personer ved hjælp af deres konturer. PeopleCounter er baseret på den nyeste deep learning teknologi, som giver en meget høj nøjagtighed når det gælder persontælling, mens genstande udelades. Hele processen kører anonymt og uden registrering af personlige oplysninger.

Sensorens fire lag betyder, at en persons bevægelsesretning igennem de forskellige lag er tydeligt fastlagt - man ved hvor mange, der har bevæget sig ind i feltet og kender deres retning. De registrerede data sendes via telegrammer og digitale udgange, så man kan holde styr på det maksimale antal personer. Ved at kombinerer ​​flere sensorer er det muligt at dække selv store områder med forskellige ind- og udgangsområder, såsom indkøbscentre, lufthavn eller messer. Tæller man for eksempel ved indgange til et indkøbscentre ved man til hver en tid, hvor mange person der er i bygningen, og man kender flowet ind og ud af de forskellige indgange.

Distanceguard

DistanceGuard anvendes til at registrere afstanden mellem personer. Dette er især nyttigt i miljøer, hvor de aktuelt anbefalede mindste afstande mellem mennesker skal opretholdes, som for eksempel når man venter i kø i en butik. Så snart afstanden mellem to personer falder under den konfigurerede minimumsafstand, genereres der et signal. Afhængigt af kundens ønsker kan dette være en tone eller et visuelt signal. DistanceGuard sensorappen er indbygget i en TiMxxx 2D LiDAR-sensor så det er let at komme i gang.

SICK AppSpace

I slutningen af ​​året vil kunderne være i stand til at løse egne applikationer med SICKs AppSpace-kompatible MRS1000P og TiM881P LiDAR-sensorer. I SICK AppSpace-økosystemet kan programmerbare sensorer og edge-enheder hurtigt konfigureres til nye opgaver ved hjælp af sensorapps. Mange apps er allerede tilgængelige til download via SICK AppPool. Til specifikke applikationer kan sensorapps også bruges uafhængigt af kunden og udvikles sammen med SICK-eksperter med støtte fra et udviklerfællesskab.