Infrarøde termometre

Infrarøde termometre - Leverandører af infrarøde termometre finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end infrarøde termometre, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om infrarøde termometre:


Erik Færgemann A/S

færgemann

Undalsvej 6
3300 Frederiksværk
Tel. 62 61 14 15
E-mail: erikfaergemann@email.dk

www.erikfaergemann.dk

Kompetencer: manometre, manometer, termometre, termometer, skivetermometer, skivetermometre

Læs mere om Erik Færgemann A/S


Fluke Danmark A/S
c/o Radiometer Medical ApS

Fluke

Åkandevej 21
2700 Brønshøj
Danmark

www.fluke.dk

Kompetencer: Fluke 170 series digital multimeters, Fluke 80-series digital multimeters, TiS Thermal Imagers, Fluke 430 series Power Analyzers, Fluke 805 Vibration meter

Læs mere om Fluke Danmark A/S


pro-måling

Brombærhaven 28
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

Læs mere om pro-måling


Arbejder du i blinde eller kan du se temperaturen


15.apr 2020


ELMA tager temperaturen med FLIR TG2xx serien

Elma Instruments præsenterer en ny smart serie infrarøde termometre med termisk detektor. FLIR TG2xx serien flytter grænserne for hvad et infrarødt termometer kan give dig af information i forbindelse med berøringsfri temperaturmåling. FLIR TG2xx vil udover måling af punkt-temperatur også vise dig et termisk billede af objektet du måler på, så du nemt kan se temperaturfordelingen hen over objektet. TG2xx instrumenterne har ikke alle de funktioner, som man kender fra et termisk kamera, men håndværkeren/teknikeren der arbejder med fejlfinding og temperaturrelaterede problemer, vil kunne løse mange opgaver hurtigt og sikkert med FLIR TG2xx-serien, fordi et termisk billede viser meget mere end en simpel punktmåling.

FLIR TG2xx serien består af tre modeller med forskelligt temperaturområde – TG267 måler op til 380°C, TG275 op til 550°C og TG297 op til 1.030°C. Alle tre modeller har en 160x120 pixel termisk detektor indbygget, og det termiske billede med spot temperatur vises på et 2,4” display. Billedkvaliteten forbedres med FLIR MSX funktionen, som man også kender fra FLIRs termiske kameraer – her lægges fotodetaljer oven i det termiske billede, for at konturerne skal blive skarpere - slutresultatet bliver et markant skarpere billede.

FLIR TG2xx-serien er ideel til dokumentation af vigtige temperaturmålinger, og leveres med et 4GB SD-kort, hvor du kan gemme op til 50.000 billeder, der senere kan bruges i rapporter, mail eller andre dokumenter. Billederne gemmes i JPG format, og kan nemt indsættes i en mail, eller måske i et tilbud som dokumentation for det arbejde der skal udføres. Alle kan bruge et TG2xx - det er super nemt at betjene. Brugerfladen er nem og intuitiv, og instrumenterne kræver ikke speciel uddannelse eller kurser, for at du kan få den fulde udnyttelse af produktet. TG2xx er et kompakt og robust stykke værktøj, der ikke er større, end det kan være i en stor lomme.

Har du også behov for måling af temperatur med en ekstern måleprobe, klarer modellen TG267 også dette. TG267 har en type K føler indgang, og der medleveres en trådføler, som måler lufttemperatur op til 260°C.