Kabelbindere

Kabelbindere bruges til mange formål og kaldes nogle gange for strips. Kabelbindere anvendes primært til at holde styr på og fastgøre bl.a. kabler, ledninger og rør, men har også andre brugsmuligheder. Kabelbindere kendes også fra opsætning af valgplakater, ligesom politiet anvender kabelbindere, i form af strips som en gangs håndjern.

Leverandører af og viden om Kabelbindere:


HIN A/S

Langmarksvej 29
8700 Horsens
Tlf.: +45 7625 9090
E-mail: hin@hin.dk

www.hin.dk

Kompetencer: Spændingsvisere, Kortslutningsindikatorer, Multimetre, Installationstestere, Kalibratorer, Isolationstestere, Temperaturtestere, Kabelsøgere, Jording og sikring, Loddestationer, Håndloddeudstyr, Lodderobotter, Print og komponentbearbejdning, Loddepasta, Loddetin, Kabelforskruninger, Kabelsko Krympeslange, Beskyttelsesslange, kabelbindere, ESD arbejdsbeklædning ESD belægning, ESD indretning og opbevaring, Momentværktøj, Målerværktøj, Skruetrækkere og bits, Afisoleringstænger, Pressetænger, Skævbidere, Kabelsakse, Batterier, Maskiner til kabelkonfektionering, L-AUS værktøj, Testledninger, Alligatornæb, Prober, Stik til solceller, Medico-stik, Industristik og bøsninger, Multi-stik og bøsninger, Værktøjskufferter, Oscilloskoper, Strømforsyninger, Funktions-/signal-generatorer

Læs mere om HIN A/S


Masytec A/S

Baldersbækvej 24
2635 Ishøj
Tlf.: 43 45 88 66
E-mail: info@masytec.dk

www.masytec.dk

Kompetencer: Centralsmøring, smøresystemer, smøreolier, smørefedt, smøremidler, mobilvejning, centralsmøringspumper, fittings, manuelle fyldepumper, pumpekomponenter, slanger og tilbehør til smøreudstyr, smøreudstyr, fordelerblokke, Vogel, Safematic smøresystemer og Lincoln/SKF

Læs mere om Masytec A/S


Radiflex ApS

Møllehaven 18
4040 Jyllinge
Tlf.: +45 46 73 00 55
E-mail: contact@radiflex.dk

www.radiflex.dk

Kompetencer: Dansk producent af krympeflex, Krympeslanger, krympemuffesæt, Krympeflex i Miniboks, kold krymp, Ende muffer, Wrap around, Flet strømper, Teflon slanger, PVC slanger, Medicinske slanger, Profiler, Konnektorer, Limtape, Kabelstrips, Klip og Opmærkning

Læs mere om Radiflex ApS


SILTEC A/S

Funder Dalgårdsvej 2-6
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 85 18 00
E-mail: siltec@siltec.dk

www.siltec.dk

Kompetencer: Kabelbakker, gitterbakker

Læs mere om SILTEC A/S


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Techflex Danmark


Marielundvej 45 B
2730 Herlev
Tlf.: 70 22 38 11
E-mail: info@techflex.dk

www.techflex.dk

Kompetencer: Kabelstrømper, Kabelbeskyttelse, Krympeflex, Opmærkning, Kabelbindere, Kabelsokker, Krympemuffer, Krymperør, Krympeslanger, Teflon slanger, Flet strømper, Medicinske slanger, Velcro stropper, Velcro bånd, Krympeflex med skærm, Kabel organisering, Aramid strømpe, Skærm strømpe, Kabelstrømpe med skærm, Stål strømper, Kobber strømper, Anti-statisk strømpe, Fortinnet kobber strømpe, Brandsikre strømper, Glasfiber strømper, Reflekterende strømper, Elektrisk isolering, Akryl strømper, Vinyl strømper, Silicone strømper, brandhæmmende strømper, varmeknive, varmeskjold

Læs mere om Techflex Danmark


Cabicon – 2-LOCK – En tand bedre
Vi kender den klassiske kabelbinder med én ståltand, men nu er Elematic fremme med deres 2-LOCK™ kabelbinder

Den er UV resistent, ståltænderne er i rustfrit stål og sammenlignet med en kabelbinder med én ståltand har den op til 53 % større trækstyrke. Den er samtidig også pålidelig i alle vejrlige forhold fra minus 40° grader op til plus 85° grader.

I den sorte udgave af 2-LOCK™ kabelbinderen er der tilsat carbon, som gør den UV-resistent til udendørs brug. 2-LOCK™ kabelbinderen og selve produktionsprocessen er patenteret og garanterer den udviklede innovation og selve produktets eksklusivitet.

Den perfekte glatte overflade på begge sider sikrer en meget hurtigere montering end andre produkter på markedet.

Den rustfri stål-lås med dobbelt ståltand er indkorporeret under sprøjtestøbningen. Konstruktionen “stål+polyamid” gør praktisk talt binderen uadskillelig i tilfælde af sammenbrud.

Det afrundede hoved på kabelbinderen, samt de meget fine kanter gør, at man undgår enhver form for skade på kablet eller elementet der skal strammes. Desuden højner 2-LOCK™ kabelbinderen arbejdsmiljøet ved at binderens design og konstruktion er uden skarpe kanter.
Det innovative låsesystem i rustfrit stål (patenteret) giver overlegne mekaniske fordele end nogen anden kabelbinder på markedet. 2-LOCK™ kabelbinderen kombinerer større trækstyrke med den laveste friktion for indsættelse. 2-LOCK™ sætter nye højere standarder for ydeevnen.

2-LOCK™ kabelbinderen kan fås hos Cabicon a/s – www.cabicon.com – Tlf.:7623 4400


Nyt design der gør en forskel: 25% hurtigere bundtning med Q-ties kabelbindere
Gennem de seneste 50 år er der kun sket få forandringer i designet af den traditionelle kabelbinder. I dag har en enkelt, men betydelig forandring af udformningen af hovedet på kabelbinderen medført en fantastisk række af fordele for montøren.

Nyt design der gør en forskel: 25% hurtigere bundtning med Q-ties kabelbindere

Gennem de seneste 50 år er der kun sket få forandringer i designet af den traditionelle kabelbinder. I dag har en enkelt, men betydelig forandring af udformningen af hovedet på kabelbinderen medført en fantastisk række af fordele for montøren.

Med sit unikt designede åbne hoved har Q-Tie kabelbinderen fra Cable Management specialisterne HellermannTyton forberedt vejen til hurtigere bundtning af kabler og dermed reduceret installations omkostningerne.

I en test gennemført af den uafhængige tyske testorganisation DEKRA, har et antal af montører fra forskellige typer af virksomheder samt fagområder udført parallel test mellem traditionelle kabelbindere og Q-Ties. I test applikationen skulle montørerne blandt andet bundte og fiksere kabler der var placeret over hovedhøjde samt hvor kablerne ikke var fuldt synlige. Desuden var der pålagt en tidsfrist.

Resultaterne viste utvetydigt, at anvendelsen af Q-Ties medførte en tidsbesparelse på ikke under 25%. Sat i forhold til antallet og mængden opgaver, kan den enkelte montør sikre en omfattende og betydelig besparelses gevinst ved at anvende Q-Ties  kabelbindere. *

Thomas Tyll, Chef for af HellermannTyton's Produktafdeling udtaler: "Når det gælder montører og elinstallationer er tid afgjort ensbetydende med penge. Ethvert produkt, der kan reducere hans tid er et vinderprodukt. Hos HellermannTyton investerer vi omfattende udviklingsresourcer i produkter, der både er effektive i anvendelsen og som samtidig kan spare tid og dermed penge for kunden."

Turbo effekten  ved Q-Tie binderen kommer fra, at montøren ikke skal koncentrere sig om at tråde binderen igennem kabelbinderens hoved, men blot ramme ned i det åbne hoved og bagefter tilspænde kabelbinderen - altsammen i én bevægelse. Den ergonomiske udformning af strippen gør det ligledes nemmere for montøren at anvende binderen, hvis udsynet er helt eller delvist  begrænset. Q-Tie kabelbinderen kan desuden nemt anvendes selv hvis montøren bærer arbejdshandsker. Men der er flere design fordele. Q-Tie binderen indeholder også en funktion der medfører, at den kan forspændes midlertidigt og stadig genåbnes. Til sammenligning skal en traditionel kabelbinder klippes af og erstattes med en ny.

Udover kabelbindere omfatter HellermannTyton's Q-Serie desuden Q-mount klæbeankre samt,       Q-Tags til opmærkning og identifikation.

Besøgende på EL & TEKNIK 2014 kan se og prøve Q-Tie på HellermannTytons stand 4311 i Hal C.

* Resultaterne af DEKRA testen kan downloades på: http://ta.gd/dekra_q-tie_report

Om Q-Serien
Q-tie kabelbinderen er det centrale element i HellermannTytons integrerede Q serie løsning. Q-Tie er tilgængelig i flere farver og materialer, blandt andet UV- samt varmestabiliseret PA 6.6. Q-mounts er tilgængelige i forskellige størrelser og både som 2- og 4-vejs ankre. Q-Tags er designet til identifkation af kabler eller bundter og passer perfekt til kabelbinderen.  Hele Q serien er halogenfri og overholder RoHS direktivet.