Maskinvision

Maskinvision - Leverandører af maskinvision finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end maskinvision, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om maskinvision:


ConTechPro ApS

Valbyvej 64
4200 Slagelse
Tlf.: 26 16 50 18

www.contechpro.dk

Kompetencer: Automation, Robotter, Vision, Inspektion, Kvalitetskontrol, PLC-styring, HMI-brugerflade

Læs mere om ConTechPro ApS


Dansk RobotTeknik ApS

Måløv Værkstedsby 90
2760 Måløv
Tlf.: +45 29 86 07 15
E-mail: Info@danskrobotteknik.dk

www.danskrobotteknik.dk

Kompetencer: Automatik, Automatisering, Industrirobotter, Kollaborative robotter, Palleteringsrobotter, PLC, Specialmaskiner, Sprøjtestøbemaskiner, Styretavler, Vision systemer

Læs mere om Dansk RobotTeknik ApS


Festo A/S

festo

Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Tlf.: 70 21 10 90
E-mail: sales_dk@festo.com

www.festo.dk

Kompetencer: Pneumatik, Fabriksautomation, Procesautomation, Automation, Pneumatiske cylindre, ventiler, ventilterminaler, slanger, fittings, trykluftbehandling, vakuumteknologi, medieventiler, gribere, elektriske cylindre, motorer, controllere, sensorer, vision-systemer, styringsteknologi

Læs mere om Festo A/S


ProInvent A/S

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm
Tlf.: 45 76 10 01
E-mail: ld@proinvent.dk

www.proinvent.dk

Kompetencer: Robotter, produktudvikling, kollaborative robotter, cobots, inspektionsmaskiner, visionssystemer, automation, droids, robotprogrammering

Læs mere om ProInvent A/S


SICK A/S

sick

Bregnerødvej 133
3460 Birkerød
Telf: 45 82 64 00
E-mail:  sick@sick.dk

www.sick.dk

Sick er en af verdens førende producenter af sensorer, sikkerhedssystemer og produkter til automatisk identifikation. SICK leverer økonomiske løsninger til både automatisering af fabrikker og optimering af distributionscentre.

Kompetencer: Sensorer, Datafangst, Sikkerhedsudstyr, Automation, Fotoceller

Læs mere om SICK A/S


Scape Technologies A/S

Østerbro 5C
5000 Odense C
Tlf.: + 45 70 25 31 13
E-mail: info@scapetechnologies.com

www.scapetechnologies.com

Kompetencer: pick and place, bin-picking, robotic random bin-picking, samling af halvfabrikata, opsamling af emner, emnelevering til maskiner, pakningsautomation, automatisering, gribere, robotgribere, 3D sensor, kameraer, vision, Artificial Intelligence, AI,  Machine Learning, Internet of Things, IoT, 6-akset robotter, KUKA, ABB, Kawasaki, Fanuc, Universal Robots, robotter, robottilbehør, cobots, kollaborative robotter, industrirobotter, industri robot, plukning, pakning

Læs mere om Scape Technologies A/S


B&R præsenterer komplet portefølje til batch-size-one-produktion


26.mar 2019


På Hannover Messe vil B&R vise, hvordan et konventionelt anlæg kan blive en smart fabrik. B&R muliggør automatisering af alle produktionsområder og giver dem mulighed for at interagere problemfrit.

B&R’s portefølje gør det nemt at gennemføre effektiv produktion af høj kvalitet helt ned til batch-size, sikre sikkert samarbejde mellem menneske og maskine og få et klart overblik over maskinens ydeevne-data i skyen.

B&R’s første cloud-applikation gør det muligt for OEM'er at indsamle data fra deres maskiner på globalt plan døgnet rundt og se det på et praktisk dashboard. De kan bruge det til at foretage målrettede maskinopgraderinger, tilbyde service og åbne op for nye indtægtsmuligheder. Cloud-applikationen angiver, hvor vedligeholdelse er nødvendig og danner basis for skræddersyet vedligehold.

Integrated machine vision

Derudover vil B&R udstille verdens første machine vision-løsning, der kan integreres fuldstændigt i automatiseringslandskabet. B&R’s machine vision-løsning indeholder intelligente kameraer, billedbehandlingsalgoritmer og et innovativt udvalg af lysteknologi. Med disse produkter forsyner B&R et bredt spektrum af applikationer: fra enkle maskinsensorer til avancerede smarte kameraer. Ready-made softwarekomponenter er tilgængelige til at lave applikationer med minimal ny programmering.

Samarbejde mellem menneske og maskine

B&R er den første producent af intelligente track-systemer til at introducere human-track-samarbejde. Besøgende på B&R-standen vil kunne se, hvordan fem integrerede sikkerhedsfunktioner gør det muligt for mennesker at arbejde direkte sammen med tracket uden sikkerhedsbarrierer - og uden at forringe produktiviteten


Eaton udgiver hvidbog, der fremhæver udviklingen inden for driftskoncepter som reaktion på Industry 4.0
Design af grænseflader mellem mennesker og maskiner til en digital fremtid

Eaton har udgivet en ny hvidbog, "Innovative Operating Concepts for the Next Generation of Machines" (Innovative driftskoncepter til den næste generation af maskiner). Forfatteren Tobias Ischen præsenterer grundlæggende driftsmæssige koncepter og visualiseringskoncepter. Han undersøger, hvad maskindesignere bør overveje i forhold til at opfylde kravene til Industry 4.0/IoT og operatørers – de digitalt indfødtes – fremtidige behov. Desuden præsenterer han udviklingen inden for moderne multi-touch kontrolenheder samt styreenhedernes rolle.

Det er tydeligt, at touch-teknologien bliver en fast del af vores hverdag, men også i industrien bliver betjening via multi-touch bliver mere og mere vigtig. Det står også klart, at nye intelligente enheder gør processer nemmere og yder værdifuld support. De gør det muligt til enhver tid at hente statusoplysninger om maskiner, datablade og serviceplaner via netadgang. Resultatet: Reduktion af nedetid og øget produktivitet.

Ingeniører har mulighed for at designe udstyr, der giver mere værdi, gennem moderne kontrolenheder kombineret med multi-touch paneler og omhyggeligt udvalgte styreenheder. Samtidig skal de sikre, at grænseflader mellem mennesker og maskiner til enhver tid leverer en sikker drift i henhold til internationale bestemmelser. Industrielle grænseflader mellem mennesker og maskiner (HMI) er et vigtigt element i et velfungerende overordnet koncept. Hvidbogen indeholder detaljer om gældende relevante standarder og bestemmelser for grundlæggende og sikkerhedsrelaterede funktioner, der skal implementeres. Typen af driftsenheder, farver og tekster på styreenheder er specifikt reguleret . Det er også vigtigt at være bekendt med de lokale standarder og praksis på markedet for udstyr, der skal eksporteres globalt.

Desuden beskriver hvidbogen også standarderne for, hvordan driftskoncepter i deres mest enkle form kan formidle oplysninger. Design- og applikationsingeniører bør overveje, hvilke oplysninger de vil levere til deres kunder, og hvilke komponenter de kan levere. Dette opnås igennem anvendelse af universelt genkendelige symboler med henblik på at repræsentere generelle funktioner. Det er med til at reducere kompleksiteten ved forskellige nationale kutymer.

Men udviklingen af grænseflader mellem mennesker og maskiner involverer også integration til allerede eksisterende systemer. Det udfordrer designere af udstyr til at udvikle driftskoncepter, der nemt kan integreres i eksisterende systemstrukturer. HMI anses generelt for at være en integreret del af en samlet automationsløsning med fokus på programmerbar logisk styring (PLC).

Den digitale verden er i rivende udvikling, og det, der virker umuligt i dag, kan blive en realitet i den nærmeste fremtid. Dette gælder også for HMI-grænseflader. Eaton tilbyder også information om udvikling af innovativt driftsudstyr baseret på mange års erfaring kombineret med en bred vifte af produkter. Galileo-visualiseringssoftwaren er en vigtig komponent i denne sammenhæng og muliggør implementeringen af intuitive driftskoncepter på kortest mulig tid