USBkonnektorer

USBkonnektorer - Leverandører af USBkonnektorer finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end USBkonnektorer, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om USBkonnektorer:


FR-Tech ApS

Helsingørvej 9
3480 Fredensborg
Tlf.: 48 48 46 66
E-mail: sales@fr-tech.dk

www.fr-tech.com

Kompetencer: Konnektorer, Board to Board konnektorer, Drejede konnektorer, Fjeder konnektorer, Kant konnektorer, Militær konnektorer, Mini konnektorer, POGO konnektorer, Print konnektorer, Skrue konnektorer, Standsede konnektorer, 1,0mm konnektorer, 1,27mm konnektorer

Læs mere om FR-Tech ApS


Lemo Denmark A/S

Mandal Allé 16A
5500 Middelfart
Tlf.: 45 20 44 00
E-mai.: info-dk@lemo.com

www.lemo.com - www.northwire.com

Kompetencer: Konnektorer, kabler

Læs mere om Lemo Denmark A/S


ODU Denmark ApS

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 2233 5335
E-mail: sales@odu-denmark.dk

www.odu-denmark.dk

Kompetencer: Konnektorer, Stik, Coaxialkonnektorer, Fiberoptikkonnektorer, Fladkabelkonnektorer, Gastætte konnektorer, Hydraulik koblinger, Industrikonnektorer, Kabelkonfektionering, Multistikkonnektorer, Netkonnektorer, Powerkonnektorer, Test interface, Trykte kredsløb konnektorer, Kontakter

Læs mere om ODU Denmark ApS


RODAN Technologies A/S

Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Telefon: +45 45821294
E-mail: sales@rodantech.com

www.rodantech.com/da

Kompetencer: Konnektorer Kabler og tilbehør Kabelmontage  Apparat montage Flexible flexprint Højtrykstøb / Lavtrykstøb / PCB Indstøbning Antenner Elektromekanik Site Solutions (RF) Fiberoptik Kundedesign

Læs mere om RODAN Technologies A/S


Sandberg – Tilbageskridt eller bare sund fornuft?
Nogle gange er det ikke de avancerede løsninger med tusindvis af muligheder, som er det nye. Faktisk er det gået den helt anden vej med Sandbergs nyeste skud på stammen af produkter, som kan muliggøre at man forbinder en intern harddisk via et USB stik

Ifølge Sandberg drejer det sig hverken om downsizing eller tilbageskridt, men simpelt hen om at komme ind til den kernefunktion, som rigtigt mange forbrugere efterspørger, og præsentere et produkt der ganske enkelt ikke kan andet end det - men til gengæld gør det virkelig godt.

Så er det både lettere at bruge og billigere at anskaffe.

Sandberg USB 3.0 to SATA Link kan forbinde en 2,5" SATA harddisk (den mest udbredte harddisk type) med en USB port, og virker både til Mac og Windows.

Anders Petersen, produktchef hos Sandberg, siger: "Vi har superfede løsninger, som kan clone, har elegante kabinetter, tillader tilslutning af alle mulige harddisk typer og så videre. Men der er rigtigt mange, som bare skal forbinde en standard harddisk til computeren, fx for at hente data ind igen, når man har skiftet harddisk, eller som en simpel backup løsning. Til de forbrugere er denne her enkle og effektive udgave spot on."

Den nye adapter understøtter teoretisk set hastigheder op til 5 Gbit/sek, hvis computeren har USB 3.0.

Der henvises til nærmeste forhandler på www.sandberg.it


Sandberg – USB-C serie
USB-C - også kendt som USB Type-C - er den nyeste standard i rækken af USB stik. Og Sandberg er allerede på markedet med en hel serie af produkter, som passer til denne nye, fantastiske standard.

Denne gang er man ikke bare gået et nummer op i rækken og har lavet en USB 4. Der er sket noget HELT nyt. Langt om længe er alle i branchen blevet enige om en type stik, som kan bruges til alting:
•Det samme som de tidligere USB standarder: Printer, mus, tastatur, hukommelsesnøgler, headsets mv.
•Kablet netværk
•Tilslutning af skærm
•Opladning af laptop
•Alting i meget højere hastighed og med meget kraftigere ladestrøm end tidligere

USB-C er så alsidigt, at computere fremover kun behøver at have ét stik.

USB-C kunne ikke indeholdes i den gamle type USB stik, og derfor skal vi nu vænne os til nogle helt nye USB stik. På trods af at der er langt højere styrke og alsidighed i USB-C, er stikkene mindre. De er endda udformet så de vender rigtigt, uanset hvordan man vender dem. Serien af USB-C tilbehør fra Sandberg er alt fra enkle kabler og adaptere til tidligere standarder, til avancerede docking stationer, hvor man kan tilslutte hele sit hjemmekontor med ét stik til computeren, og samtidig starte opladningen, hvis det er en bærbar.

Google Chromebook Pixel og Apple New Macbook er de to første computere på markedet, som bruger USB-C. Men der kommer mange flere i fremtiden.

Følg dette link for at se hele serien af USB-C hos Sandberg:
http://www.sandberg.it/search.aspx?query=136