UPS, afbrydningsfri kraftforsyning

UPS, afbrydningsfri kraftforsyning - Leverandører af UPS, afbrydningsfri kraftforsyning finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end UPS, afbrydningsfri kraftforsyning, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om UPS, afbrydningsfri kraftforsyning:


Norwerk A/S

norwerk

Tuborg Boulevard 12
2900  København / Hellerup
Tlf.(+45) 7012 1317
E-mail.: kontakt@norwerk.dk

www.norwerk.dk

Kompetencer: Generatoranlæg, UPS anlæg, Nødstrømsanlæg, Nødstrøm

Læs mere om Norwerk A/S


Schneider Electric – Ny, kompakt UPS


04.jun 2019


- giver optimal beskyttelse af it-installationer i mindre datacentre og industri

Schneider Electric introducerer Galaxy VS - en serie kompakte og højeffektive UPS-anlæg med den patenterede ECOnversion-teknologi. Galaxy VS kan leveres med ultrakompakte Lithium-ion-batterier, der sparer kostbar plads og har dobbelt så lang levetid.

Endnu en gang hæver Schneider Electric niveauet for beskyttelse af kritiske it-installationer. Galaxy VS er en ny serie kompakte og modulære UPS-anlæg i den anerkendte Galaxy V-familie, som er målrettet it-installationer i mindre datacentre, edge-installationer og it-udstyr til industrien.

Den nye Galaxy VS-serie er en lillebror til de store Galaxy VM-anlæg, som med Schneider Electrics patenterede ECOnversion-teknologi har sat en ny standard for udnyttelsesgraden. I ECOnversion-mode har Galaxy VS en effektivitetsgrad på helt op til 99 procent, hvilket giver kunderne markante besparelser på el-regningen.

Galaxy VS fås i flere varianter fra 20 til 100 kW og skiller sig ud med et meget kompakt design og hurtig, problemfri idriftsættelse.

En stærk kombination
"Vi har udviklet Galaxy VS specielt til mindre datacentre og hybride it-miljøer, hvor plads er en meget vigtig faktor, men hvor man samtidig ikke vil gå på kompromis med beskyttelsen af de kritiske applikationer," siger Henrik Grønning fra Schneider Electric Danmark.

Han er partner account manager og ansvarlig for Schneider Electrics omfattende sortiment af UPS-anlæg i Galaxy VM, VX og VS-serierne, som er kendt for deres høje kvalitet, pålidelighed og overbevisende effektivitet.

"Galaxy VS er et meget konkurrencedygtigt UPS-anlæg i sin klasse, fordi det leverer en stærk kombination af høj ydelse, et meget lille fodaftryk og lave driftsomkostninger, der samlet giver en attraktiv tilbagebetalingstid på investeringen," siger Henrik Grønning.

Lithium-ion-batterier med dobbelt levetid
De nye UPS-anlæg kan som noget nyt leveres med Lithium-ion-batterier, som ikke blot er ultrakompakte, men også har dobbelt så lang levetid som traditionelle batterier.

Det kan især for kunder med meget begrænset plads være den optimale løsning," forklarer Henrik Grønning:

"Anskaffelsesprisen på Lithium-ion-batterier er ganske vist højere, men den sparede plads og den fordoblede levetid kan i mange tilfælde betyde, at anlæggets totale omkostninger bliver lavere med Lithium-ion."

Klar til EcoStruxure
Galaxy VS UPS-anlæg er udført i et modulært design og forberedt til redundans og høj tolerance overfor eventuelle fejl. Modulopbygningen gør det også lettere at servicere anlæggene hurtigt uden afbrydelse af driften.

Desuden kan Galaxy VS kobles sammen med Schneider Electrics EcoStruxure IT-platform, som blandt meget andet giver driftsansvarlige fuldt overblik over driften fra mobile enheder og mulighed for døgnovervågning af eksperter i Schneider Electrics servicecenter.


Eaton – Store fordele i vente med ny uafbrudt strømforsyning
Power Management virksomheden Eaton introducerer i dag Eaton 91PS; et enkeltfaset alternativ til Eatons nuværende markedsførende 93PS-serie af uafbrudte strømforsyninger (UPS)

Begge serier er beregnet til anvendelsesområder hvor effektivitet, pålidelighed, sikkerhed og skalerbarhed har højeste prioritet. Den nye Eaton 91PS med en enkelt fase har en nominel effekt på 8 til 30 kW, mens Eaton 93PS med tre faser fås med 8 til 40 kW. Eaton 91PS- og 93PS-produkter er de mest avancerede UPS'er i deres produktserier. De giver høj tilgængelighed til lavere ejeromkostninger for serverrum, små datacentraler og missionskritiske it-programmer, fx i sundhedssektoren, teleindustrien, søfartsindustrien og industrielle anvendelsesområder. De nye modeller er fra september 2018 tilgængelige i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Eaton 91PS og 93PS giver de laveste samlede ejeromkostninger i UPS-branchen. Begge produktserier er baseret på førende teknologier for at give større effektivitetsniveauer på over 96 procent i normal konverteringstilstand. Det kan give besparelser på omkring 7.500 DKK om året sammenlignet med en model på 30 kW, der kører med en effektivitet på 94 procent. Takket være en power factor på 1,0 giver 91PS og 93PS 25 procent mere reel effekt end tilsvarende UPS'er, hvilket sikrer højere energieffektivitet.

Desuden benytter denne serie to af Eatons nøgleteknologier til at opnå endnu højere effektivitet: Eatons Energy Saver System (ESS) gør det muligt for Eaton 91PS og 93PS at opnå energiniveauer på op til 99 procent og fordoble de mulige besparelser hvert år. ESS er det mest gennemprøvede og pålidelige energisparesystem på markedet med mange års brug og installationer til forskellige formål på bagen. Selv i forhold til ekstremt høj dobbeltkonverteringseffektivitet kan ESS-tilstand reducere tabene med yderligere 74 procent med en typisk UPS-belastning. Eatons Variable Module Management System (VMMS) gør det lettere at opnå en høj effektivitet selv når UPS-belastningsniveauerne er lave, hvilket er typisk for redundante UPS-systemer.

Eatons 91PS- og 93PS-serier har flere funktioner, der er unikke for Eaton og er fremstillet med henblik på at levere den bedst mulige tilgængelighed for kritisk infrastruktur. Her er nogle eksempler:

Hot Sync er Eatons patenterede teknologi til belastningsdeling mellem UPS'er, der eliminerer et "single point of failure" i et UPS-system

Advanced Battery Managementsystem (ABM) giver intelligent opladning og forlænger batteriernes levetid
Med udskiftelige og skalerbare strømmoduler, der kan udskiftes eller tilføjes, mens andre moduler fortsætter med at beskytte belastningen, fjernes behovet for at bruge bypass til vedligeholdelse eller tilførsel af mere kapacitet til systemet

Den indbyggede redundans, der kan opnås ved hjælp af en enkelt enhed, fjerner behovet for parallel drift
Kan virtualiseres: Eaton 91PS- og 93PS-serierne understøtter Eatons IPM-software (Intelligent Power Management), der bruges til at overvåge og styre UPS'en som en integreret del af el-og it-infrastrukturen

Begge serier har også funktioner, der gør dem sikre at installere og bruge takket være forhåndsfremstillede, -afprøvede og -installerede sikkerhedskomponenter, såsom backfeed-beskyttelse og ultrahurtige sikringer i den statiske switch. Udstyr, som også giver lavere installationsomkostninger, da yderligere udstyr ikke er påkrævet for at leve op til kravene i forbindelse med UPS-standarder.


Eaton – Ny UPS-as-a-Reserve muliggør aktiv frekvensregulering af forsyningsnettet
Eaton har etableret en energiløsning for datacentre, der gør virksomheder i stand til at deltage aktivt i frekvensreguleringen af forsyningsnettet med brug af energien fra UPS-backup’en

Funktionen, der kaldes UPS-as-a-Reserve (UPSaaR), er den første af sin slags til datacenterbranchen. Den lanceres som svar på et behov i branchen for at maksimere indtjeningen fra investeringerne i datacentrene og gør det muligt for centrene at hjælpe energileverandører og forsyningsselskaber med at optimere brugen af bæredygtig energiforsyning.
UPSaaR vil gøre datacenteroperatører i stand til øjeblikkeligt at reagere på pludselige øgede belastninger af forsyningsnettet, så den gennemsnitlige frekvens holdes inden for de tilladte grænser, og strømudfald eller brown-outs på nettet undgås.

UPSaaR er tiltænkt de helt store datacenteroperatører som cloudservice-leverandører eller lignende energitunge datainstallationer.

Eaton har udviklet funktioner i tæt samarbejde med Fortum - en førende energiudbyder i de nordiske og baltiske lande. Da energimarkedet bevæger sig fra fossile kilder mod bæredygtig energi, vil produktionen blive mere ustabil og samtidigt sværere at forudsige. Tilsvarende medfører energi fra bæredygtige energikilder, at det bliver sværere at balancere udbud og efterspørgsel på energimarkedet. Forsyningsselskaberne kigger på (FCR)-markedet for at styre den daglige, gennemsnitlige frekvens på forsyningsmarkedet til balancering af energiproduktion og -forbrug. Samtidigt arbejder energiselskaberne på at motivere virksomheder til at reducere eller ændre deres energiforbrug på højbelastningstidspunkter, hvad der potentielt vil kunne stabilisere energimarkedet. Datacentre kan - som nogle af verdens hurtigst voksende energiforbrugere – komme til at spille en væsentlig rolle på markedet.

Der er en voksende interesse hos fagfolk i datacentrene for at sælge centrenes overskydende energi fra deres interne back-up energisystemer tilbage til nettet. Ifølge Eatons undersøgelse af datacenter-eksperter i Europa1 ville 55 procent af respondenterne overveje sådan en mulighed, hvilket viser et klart ønske om at øge afkastet fra investeringer i teknologi (ROI, return of investment), men også om at hjælpe med at balancere de svingende energibehov på det samlede energimarked.

“UPSaaR vender op og ned på problematikken om udbud og efterspørgsel. I stedet for bare at efterspørge elektricitet kan datacentrene nu hjælpe elforsyningsnettet og blive økonomisk kompenseret for indsatsen,” siger Janne Paananen, teknologichef for Power Quality, Eaton EMEA. “Datacenterbranchen har flyttet sig væk fra kun at fokusere på energi- og omkostningsbesparelser over de seneste fem år. Nu handler det mere om at få investeringerne til at betale sig selv. Energieksperterne i datacentrene kan etablere en strategi, der genererer omsætning fra eksisterende aktiver som nu eksempelvis UPS’en, der alligevel indgår som en nødvendig komponent i stort set alle datacentre. Der ligger gratis penge på gulvet, og de venter bare på at blive samlet op.”
Omfattende tests, som Eaton og Fortum har udført, viser, at en UPS kan fungere som en slags ”virtuelt kraftværk”, der gør det muligt for datacentre at deltage i det meget værdifulde FCR-marked for frekvens- og forsyningsstabilitet. UPS’en, der benytter akkumuleret energi, der skal holde datacentret oppe i tilfælde af et strømnedbrud, kan også bruges til kortvarigt at regulere efterspørgslen fra forsyningsnettet. Batterierne i UPS’en lades altså op, når der er nok bæredygtig energi til rådighed på forsyningsnettet og kan efterfølgende aflades tilbage til forsyningsnettet, når der opstår pludselige øgede forbrug på nettet. Datacenteroperatører kan dermed støtte nettet i forhold til frekvensregulering og -stabilitet og samtidigt generere omsætning, der til dels opvejer de samlede omkostninger i ejerskabet af UPS’en. På sigt kan det også gøre datacentrene mere konkurrencedygtige på prisen. Eatons UPSaaR-service giver datacenteroperatører mulighed for at arbejde med energileverandører om både en midlertidig reduktion af datacentrenes energiforbrug, og om ønsket endda returnere energien til forsyningsnettet. Et datacenter kan typisk forvente at tjene op mod EUR 50.000 pr. MW effekt, som lokale UPS’er kan hjælpe til aflaste elforsyningsnettet med.

Samarbejdet mellem Eaton og Fortum har vist, at UPS-systemer og -batterier sikkert og effektivt kan bruges til at gennemføre balancering af udbud og efterspørgsel på forsyningsnettet uden nogen risici for UPS’ens primære funktion. Desuden kan dieselgeneratorer, som datacentre typisk har til længere tids support af UPS’en kapacitet, også tilsluttes til det virtuelle kraftværk og bruges, når længerevarende generering af energi tilbage i forsyningsnettet er påkrævet.

Servicen giver virksomheder bedre kontrol over deres akkumulerede energi. De kan vælge mængden af den kapacitet de vil kunne returnere til nettet – samt hvornår – og de kan medvirke til at fastsætte prisen, energien handles til. Datacentret være i stand til at tilbyde sin kapacitet til det enten det nationale forsyningsnet eller til en lokal energioperatør. Eaton installerer teknologi og funktion og stiller samtidigt et interface til rådighed til kommunikation med operatørens systemer. Funktionen vil være uafhængig af operatøren, så virksomheder kan vælge at samarbejde med deres foretrukne leverandør.


Eaton introducerer 9SX UPS-sortiment til lave belastninger
Nye modeller er efterfølgerne til Eatons brancheførende 9130-sortiment.

Eaton 9SX-serie er efterfølgeren til Eatons markedsførende 9130 UPS, som blev lanceret i 2008, og som er kendt for sin konkurrencedygtige pris i forhold til effekt. 9SX-sortimentet bygger på de funktioner, der findes i Eatons 9130-produktfamilie og tilføjer nye funktioner, blandt andet: 

  • Energimåling til overvågning af energiforbrug via kWh-forbrug på UPS-niveau
  • Forbedret LCD-skærm med flere parametre, der giver hurtige og præcise UPS-statusopdateringer
  • Visning af oplysninger om anbefalede batteriudskiftningsdatoer
  • Automatisk udvidet batterimodul (BM)-genkendelse

"9SX bygger på 9130’s styrker. Vi har taget et rigtigt godt og populært produkt og gjort det endnu bedre ved at tilføje nye funktioner, der understøtter moderne it-applikationer og infrastruktur. Dette er en vigtig nyhed for Eaton og vores kunder, særligt da 9130 er så populær," siger Bozidar Dedic, IT & ET Channel Manager hos Eaton Danmark.

9SX-sortimentet indeholder teknologier, som sikrer, at kunderne får den bedste udnyttelsesgrad. 9SX har en powerfaktor på 0,9, hvilket betyder, at den giver større reel effekt (watt), og dermed yder større beskyttelse af udstyret. Den er også udviklet til at være endnu mere pålidelig takket være en robust topologi. Samtidig bruger den dobbelt konverteringsteknologi til konstant at overvåge strømbetingelser (spænding og frekvens) og initierer automatisk bypass i tilfælde af overbelastning eller UPS-fejl.

Når den parres med virtualiseringsklar Intelligent Power Manager-software, kan overvågning og styring af 9SX ske fra virtualiseringsstyringsplatforme som for eksempel VMware, vCenter og Microsoft HyperV. Dette giver it-medarbejdere mulighed for nemt at konfigurere politikbaseret automatisering for strømhændelser som automatiske politikker for katastrofegenoprettelse, kontrolleret nedlukning, belastningsfrakobling og integration af sky-orchestator


Schneider – UPS går i cloud – administrer den fra din smartphone
Det kan være krævende at vedligeholde virksomhedens UPS-systemer. Men ikke mindst nødvendigt

En ny banebrydende løsning fra Schneider Electric leverer den første cloudaktiverede UPS til IT-miljøer. Det gør det nemt for serviceudbydere samt små og mellemstore virksomheder at fjernovervåge UPS-systemer næsten uden at røre en finger.

Enhver it-chef frygter uventet strømnedbrud. Derfor er en uafbrudt strømforsyning (UPS) alfa omega. Men hvad sker der, når IT-afdelingen ikke har mandskab eller tid til at vedligeholde og overvåge deres UPS løbende? Eller hvis der ikke er IT-personale på stedet? UPS-batterisvigt er altid uønsket, og især på det mest forretningskritiske udstyr, hvor nedbrud kan medføre katastrofale forretningsforsinkelser og økonomisk stab.

Men nu kan løsningen findes i medarbejdernes smartphones.

Verdens første For at løse små- og mellemstore virksomheders UPS-udfordringer introducerer energigiganten Schneider Electric i dag den første cloud-aktiverede, uafbrudte strømforsyning (UPS) til IT-miljøer. Navnet er Smart-UPS™ med APC SmartConnect. Løsningen gør det muligt for virksomheder med begrænset IT-personale og ressourcer at holde trit med UPS-systemets sundhed. Og man skal bogstaveligt talt kun løfte en pegefinger. Via push-notifikationer på smartphonen fortæller systemet nemlig selv, når det har brug for vedligeholdelse eller udskiftning.
Intelligent strøm Løsningen er en del af energivirksomhedens IoT-arkitektur, EcoStruxture, som gør det muligt at få data-drevet indsigt, der kan forenkle driften og vedligeholdelsen af IT-infrastrukturen ved hjælp af intelligent teknologi. Eksempelvis gennem forbedret performance og nem og tilgængelig fjernovervågning.

SmartConnect bruger Schneider Electrics cloud-aktiverede IoT-arkitektur til at:

• Indsamle og sende data om sundhed og status for en kundens UPS-enheder, herunder udskiftning af batterier, garantifornyelse og UPS-præstationsmeddelelser.

• Sikre en pålidelig, cloudbaseret webportal, hvor kunder kan se status for deres UPS fra enhver internetforbundet enhed.

• Sende skræddersyede, automatiske meddelelser, firmware-opdateringer og avanceret fejlfindingssupport via fjernovervågning.

• Sikre nem implementering. Ingen konfiguration er nødvendig, hvilket gør det nemt for selv ikke-tekniske brugere at installere Smart-UPS.

Også interessant for serviceudbydere Den nye teknologi er ikke kun interessant for små og mellemstore virksomheder. Den giver også serviceudbydere nye kort på hånden. Nu kan de nemlig tilbyde deres kunder UPS-fjernovervågning i deres potfolio. SmartConnect er nem at integrere med kendte fjernovervågningsløsninger (RMM) som ConnectWise Automate og Kaseya eller via en mobil webportal, så serviceudbyderne kan administrere kundeporteføljer fra en enkelt platform. Det er faktisk så enkelt, så det ikke kræver kodning, SNMP-fælder eller softwareagenter.

Løsningen er tilgængelig i begyndelsen af 2018 i Danmark.