Udvidet samarbejde med Eaton giver ALSO flere skræddersyede UPS-løsninger på hylderne

Nu kan ALSOs kunder plukke endnu flere UPS-løsning fra hylderne, få dag-til-dag-levering og rådgivning i en helt ny liga. Det er takket være et udvidet samarbejde mellem en af Danmarks største it-grossister og power management-virksomheden Eaton.

Gennem 15 år har Eaton leveret UPS-løsninger, strømskinner og software til ALSO. Nu styrkes samarbejdet mellem de to virksomheder yderligere, da Eaton har udnævnt ALSO til value add distributor. Det giver ALSO mulighed for at skabe endnu tættere relationer til deres kunder gennem skræddersyede UPS-løsninger og produktspecifik rådgivning i købsprocessen.

Som value add distributor implementerer ALSO et koncept, der muliggør dag-til-dag-levering af Eatons 3-fasede 93PS UPS-serie. Med udgangspunkt i seriens skalerbare og modulopbyggede enheder kan ALSO nu tilbyde sine kunder over 100 forskellige 3-fasede UPS-løsninger med effekter fra 8kVA til 40kVA direkte fra hylderne.

”En af vores fornemmeste opgaver er at gøre købsprocessen så nem og fleksibel som muligt for vores forhandlere. I dag kører alt i døgndrift, og vores kunder er ofte nødt til løbende at tilpasse deres løsninger. Det kan gøre UPS-projekter udfordrende, da de ofte er komplekse at gennemføre. Med det nye koncept bliver det enklere at vælge en løsning, der passer til kundens behov, og som kan skaleres i takt med opgaven. Som en ekstra bonus kan kunderne få løsningen leveret fra dag-til-dag, da alle UPS-delene befinder sig i Danmark,” siger Hermann Frandsen, der er Solution Sales Director hos ALSO.

LÆS også: Dansk Eaton-landechef Nick Luitwieler fejrer 25-årsjubilæum med grøn strøm og UPS-løsninger
Eaton's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *