Krydsfinerkasser

Krydsfinerkasser

Krydsfinerkasser er kasser eller beholdere fremstillet af krydsfiner, som er et materiale bestående af tynde lag træfiner, der er limet sammen i krydsende retninger. Dette skaber en stærk og holdbar struktur, der er modstandsdygtig over for bøjning og deformation. Krydsfiner bruges ofte til at bygge kasser og emballageenheder.Især når der er behov for ekstra styrke og beskyttelse.

Leverandører af Krydsfinerkasser:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Fordelene:

  1. Styrke: Krydsfiner er kendt for sin holdbarhed og styrke, hvilket gør krydsfinerkasser velegnede til at beskytte varer under transport og opbevaring.
  2. Stabilitet: Krydsfiner har tendens til at have minimal krympning og ekspansion. Det gør det til et stabilt materiale, der bevarer sin form over tid.
  3. Beskyttelse: På grund af sin styrke og modstandsdygtighed mod stød og stød, kan krydsfinerkasser beskytte skrøbelige eller følsomme genstande mod beskadigelse.
  4. Tilpasning: Krydsfinerkasserne kan nemt tilpasses i forskellige størrelser og design for at imødekomme specifikke emballagebehov.

Krydsfinerkassen bruges i en bred vifte af industrier. Herunder industrielt udstyr, møbler, elektronik og eksportvarer. De er især nyttige, når der er behov for at beskytte genstande under længerevarende transport eller opbevaring.

Som altid er det en god idé at samarbejde med en professionel emballageleverandør eller producent, når du vælger emballageenheder som krydsfinerkasser. De kan tilbyde ekspertise og skræddersyede løsninger til dine specifikke behov.


Har du brug for opbevaring til mange formål?
Naturen har givet os mange forskellige ting vi bruger hver dag i livet, så hvorfor ikke vende dig mod naturens skatkammer når du skal bruge opbevaring, vælg den løsning der er mest æstetisk smuk, er mest bæredygtig og økonomisk konkurrencedygtig.

Krydsfinerkasser er grundlæggende lækre, og kan bruges til at det du har behov for både at opbevare og transportere, og kommer som standard med lakering både indeni og udenpå, for ikke at tale om at de både er antistatiske og støvafvisende.

De mange fordele

Udover det, så kan kasserne også tåle frost, så de er virkelig hårdføre, og kan bruges på steder hvor andre typer af kasser ikke er egnede.

Hvis du gerne vil bruge kasserne til at transportere ting i, så kan de låses af så du kan være sikker på at indholdet kommer urørt frem, en anden side af sagen er at du kan sende sarte ting i kasserne, fordi der er mulighed for at fore dem indvendigt med skum, der enten er skåret til så det passer de indvendige specifikationer, eller støbt til den specifikke kasse.

Brug for garagebure?

Du behøver ikke at være tvunget til at vælge kasser efter standardmål, hvis du har særlige ønsker til at målene skal være anderledes end det du kan få som standard, så kan det også laves, designet er helt op til dig, og du kan endda få dit eget logo på kasserne.

Køb lokalt, tænk globalt

Vi lever i en tid hvor det gælder om at vi viser omtanke i alt hvad vi gør, og alt det forbrug vi afholder, fordi alting har en pris der skal betales, ikke bare økonomisk, men også i forhold til klima og miljø.

Krydsfinerkasser er en gave til dig der søger den bæredygtige løsning til opbevaring og transport, det kan næsten ikke gøres bedre, for det første er træet af nordisk afstamning, og dermed lokalt dyrket og forarbejdet, samtidig har det en fantastisk smidighed og bæreevne.

Træet der bruges til kasserne, er varmebehandlet efter gældende standarder, hvilket betyder at kasserne ikke kommer til at døje med skadedyr eller svamp i deres levetid, og de er endda miljøcertificerede. Du har dermed ved at vælge en finérkasse taget stilling og taget et valg, der gør at du kan sove godt om natten, fordi du har gjort alt hvad du kunne under usikkerhed i en ufuldkommen verden.Cookie-indstillinger