Hybridløsninger

Hybridløsninger kan normalt leveres fra 1 til 10 kW og gør det muligt at beholde olie-/gasfyret og tilslutte en varmepumpe. Hybridløsning giver nye muligheder inden for boligopvarmning og til fremtidens krav om effekt og miljøhensyn.

Leverandører af og viden om Hybridløsninger:


Mere viden om hybridløsninger:

Hybridløsninger er en optimal måde at supplere sin nuværende gaskedel med en varmepumpe, således at de 2 "spiller sammen".


Behold dit olie-/gasfyr og tilslut en varmepumpe
Hybridløsninger fra 1 til 10 kW - Varmepumpen benyttes som den primære varmekilde og styres glidende efter en udetemperatur. Når udetemperaturen bliver så lav, at det ikke længere er rentabelt for varmepumpedriften, eller hvis varmebehovet er større end varmepumpens effekt, kobles gas-/oliekedlen ind som erstatning for varmepumpen.
- Med en hybridløsning er det muligt at reducere varmeudgifterne med op til 50%. - Lave driftsomkostninger på grund af høj COP-værdi i henhold til EN 14511: Indtil 4,6 (luft 7°C/vand 35°C) - Luft-/vandvarmepumpe kompakt og effektiv med et driftsområde fra mellem -12°C til 20°C. - Maksimal fremløbstemperatur op til 55°C. - Kan tilsluttes alle Viessmann kedler fra 2004 og frem. - Hurtig og enkel ombygning af anlægget til hybridløsning. Produktdetaljer for indvendig enhed - Betjeningsvenlig styring, enkel og logisk - Kan betjenes via Smartphone-app (tilbehør) - Lavenergipumpe - reducerer strømforbrug - Stort vekslerareal giver effektiv afgivelse af varmeudveksling Produktdetaljer for udvendig enhed - Leveres i 4 ydelsestrin fra 4 til 10 kW - Høj virkningsgrad ved dellast via DC inverter - Modulerende - Elektronisk ekspansionsventil - Støjsvag ventilator - Støjsvag kompressor - Kompakt design