BG Termic Plus ApS

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf. +45 65 99 49 95
E-mail: info@termicplus.dk

www.termicplus.dk

Kompetencer: Totalløsninger indenfor Varme og Ventilation, Industrikedler, Biobrændselskedler, Fliskedler, Stokerfyr, Træpillefyr, Solvarmepaneler, Solvarmebeholdere, Solfangere, Akkumuleringstanke, BrændefyrJordvarmePillefyrSolvarmeVarmepumper, Jordvarmeanlæg, Luft til vand varmepumper, BoligventilationVentilationsanlægDecentral ventilationKomfortventilationVentilationskanaler, Centrale ventilationsanlæg, Ventilationsanlæg, Kanalsystemer, Lyddæmpere, Riste-ventilation, Rumventilation, Regulerende Spjæld, Udsugningskanaler, Udsugningssystemer, Ventilationsaggregater, Ventilationskanaler, Industriventilation, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Villaventilation, Ventilationsslanger, Flexrør-ventilation

BG Termic Plus

BG Termic Plus er din kompetente leverandør af førende varmeløsninger og ventilationsanlæg og tilbehør – PLUS vi er din professionelle sparringspartner indenfor optimale totalløsninger.

BG Termic Plus er etableret på baggrund af to velkendte og veletablerede leverandører – BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation – som tilsammen har rigtig mange års ekspertise i dimensionering og rådgivning indenfor varme- og ventilationsløsninger. Vi er 100% danskejet og er en del af BG-Group.

Ventilation

Med vores sortiment af ventilationsanlæg til boligventilation, større byggerier og industriventilation kan vi imødekomme dine ønsker og behov for ventilationsanlæg og ventilationsaggregater. Produkterne er nøje udvalgt til den professionelle bruger, og vi har altid stor fokus på gode priser, stor brugervenlighed, fleksibilitet og kort leveringstid – det giver vores kunder den bedste oplevelse.

Varme
Når du vælger en af vores varmeløsninger, får du et effektivt produkt, hvor funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd. Hvad enten  det er opvarmning med BrændefyrJordvarmePillefyrSolvarmeVarmepumper, er vores erfaring og professionalisme din sikkerhed for, at funktion, ydelse og komfort er gennemgående egenskaber i alle vores løsninger.