BG Termic Plus føjer TriaAir J Prime til sortimentet

Nu fås ventilationsanlægget i TriaAir Jupiter-serien i en mindre og mere enkel udgave, der især henvender sig til mindre projekter, som private hjem eller lukkede kontorfaciliteter. Du behøver altså ikke kaste dig ud i det store anlæg, hvis du ikke har brug for al den kapacitet, men kan stadig få samme kvalitet og energivenlighed i en standardløsning.

Når du bare ønsker stabil ventilation uden dikkedarer

TriaAir Jupiter har længe været i sortimentet hos BG Termic Plus, men nu udvider vi programmet af centrale ventilationsanlæg med lillebroren TriaAir J Prime. Udseendemæssigt er der ikke megen forskel på J Prime og Jupiter, begge kommer i et enkelt og stilrent kabinet-design og består af de samme standard-komponenter. Forskellen ligger i kapacitet og anvendelse. Hvor Jupiter-anlægget henvender sig til de store projekter, som for eksempel de store åbne kontorfællesskaber med mange mennesker og computere, hvor anlægget skal specialiseres med ekstraudstyr og uendelig kapacitet, så henvender J Prime-anlægget sig til mindre projekter, der ikke har brug for det samme niveau af specialisering, men til gengæld ønsker et stabilt anlæg, der kan yde op til 20.000 m3 friskluft i minuttet.

J Prime er modulopbygget, så det du skal tage stilling til, er hvorvidt dit projekt skal bruge modellen med rotor- eller modstrømsveksel, og om anlægget skal være med eller uden køle- og varmeflade.

Høj ydelse og nærmest lydløs

TriaAir leverer et af de mest støjsvage ventilationsanlæg på markedet. Og så får du også en særdeles energivenlig løsning. Begge modeller leverer en varmegenvinding på op til 90%, hvilket nedsænker anlæggets energiforbrug betragteligt. Faktisk er anlægget så støjsvagt, at du i mange tilfælde kan spare lyddæmperen væk, hvilket igen givere en bedre slutpris.

Ofte oplever kunderne udfordringer med, at filteret i deres ventilationsanlæg snavser til, og anlægget dermed ikke kan yde den ønskede kapacitet. Med både Jupiter og J Prime får du så kraftigt et anlæg, at ventilationen kan køre på max ydelseskapacitet og med det ønskede lufttryk, selv når filteret er godt sat til. Det betyder, at din slutkunde ikke behøver at bøvle med en lav ydelse fra ventilationen og filterskift i tide og utide.

Det giver i sidste ende en ventilationsløsning, der kræver et minimum af arbejde fra kundens side, der skaber færre affaldsprodukter, der kan yde optimal rensning af luft og indeklima, samtidigt med at det kører med lavest muligt energiforbrug.

Vores salgskonsulenter har mange års erfaring i at tilpasse ventilationsløsninger til vores kunders behov. Derfor er vi klar med rådgivning og dimensionering, så du er sikker på at du får den bedste løsning for både dig og din slutkunde.

Kontakt vores erfarne team af salgskonsulenter for en snak om dine ventilationsbehov.

BG Termic Plus ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *