Træpillefyr

Et træpillefyr er en investering i en løsning som er miljøneutral. Ved hjælp af den nyeste teknologi og teknik er træpillefyret oftest computerstyret. Man vil ofte se træpillefyr køre med op mod 98 % udnyttelse, og kræver ingen rensning eller service og passer derfor sig selv.

 

Leverandører af og viden om Træpillefyr:


BG Termic Plus ApS

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ
Tlf. +45 65 99 49 95
E-mail: info@termicplus.dk

www.termicplus.dk

Kompetencer: Totalløsninger indenfor Varme og Ventilation, Industrikedler, Biobrændselskedler, Fliskedler, Stokerfyr, Træpillefyr, Solvarmepaneler, Solvarmebeholdere, Solfangere, Akkumuleringstanke, BrændefyrJordvarmePillefyrSolvarmeVarmepumper, Jordvarmeanlæg, Luft til vand varmepumper, BoligventilationVentilationsanlægDecentral ventilationKomfortventilationVentilationskanaler, Centrale ventilationsanlæg, Ventilationsanlæg, Kanalsystemer, Lyddæmpere, Riste-ventilation, Rumventilation, Regulerende Spjæld, Udsugningskanaler, Udsugningssystemer, Ventilationsaggregater, Ventilationskanaler, Industriventilation, Luftfordelingsarmaturer, Brandspjæld, Villaventilation, Ventilationsslanger, Flexrør-ventilation

Læs mere om BG Termic Plus ApS


BRUGG Denmark A/S

Erritsø Møllebanke 35
7000 Fredericia
Tlf.: +45 7020 4955
E-mail: info.bpdk@brugg.com

www.skafte.as

Kompetencer: Fjernvarmerør, Gevindfittings, Lækagesporinger, Lækagesøgninger, Messing fittings, Muffer, Præisolerede rør, Rørsystemer

Læs mere om BRUGG Denmark A/S


Linka Energy A/S

Nylandsvej 38
6940 Lem St
Tlf.: 97341655
E-mail: linka@linka.dk

www.linka.dk

Kompetencer: kraftvarmeanlæg, energioptimering, opvarmning, biobrændsler. kedler

Læs mere om Linka Energy A/S


Renergi

Stenledsvej 5A
4050  Skibby
Tlf: 43 58 24 24
E-mail:kontakt@renergi.dk

www.renergi.dk

Kompetencer: Pillefyr, Pilleovne, Transport og lagersystemer til træpiller, Varmecentraler, Varmluftkaloriferer, Ventilation, Indeklima

Læs mere om Renergi


Scanboiler Varmeteknik

Vangvedvænget 1
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 63 55
E-mail: info@scanboiler.dk

www.scanboiler.dk

Kompetencer: Kedler, akkumuleringstanke, biobrændselskedler, El-kedler, oliekedler, varmtvandsbeholdere, varmtvandsproduktion, laddomat, halmkedler, træpillefyr, pillefyr, mobilvarme

Læs mere om Scanboiler Varmeteknik


Windhager Nordic

Hovedgaden 29 st tv
4654 Faxe Ladeplads

Direktør og salg:
Preben Larsen
+45 40383498
Pfl.windhager@gmail.com

Teknisk ansvarlig:
Henrik Schack
+45 40383498
Hs.windhager@gmail.com

www.windhager.dk

Kompetencer: Biobrændsel, Brændekedler, Centralvarme kedler, Flis kedler, Industri kedler, Mobile varmecentraler, Pillefyr, Træpillefyr, Varme anlæg med overvågning, Varme centraler

Læs mere om Windhager Nordic


RENERGI – Måske branchens bedst bevarede hemmelighed
Mange bliver i dag stadig forundrede når de hører at man kan få kondenserende træpillefyr

På trods af det har ÖkoFEN i år kunnet fejre et helt særligt jubilæum, 15 år med kondenserende træpillefyr. Allerede i 2003 præsenterede ÖkoFEN det første kondenserende træpillefyr, siden da har ÖkoFEN været førende inden for udviklingen af kondenserende træpillefyr.

15 års udvikling

For 15 år siden blev verdenens første kondenserende træpillefyr præsenteret af ÖkoFEN. Det skabte stor opmærksomhed i branchen, dengang drejede det sig om en påmonteret kondens-varmeveksler, der omdannede et standard træpillefyr, til et højeffektivt kondenserende fyr. Indtil 2010 blev dette koncept løbende optimeret, blandt andet med nye typer materialer. I 2010 revolutionerede man igen teknologien og viste den første kedel med integreret kondenserings-teknologi – Pellematic Smart.
Pellematic Smart rådede på daværende tidspunkt dog stadig ikke, over muligheden for at tillade en høj returløbs-temperatur.

Aktuel status for kondenserende træpillefyr

I 2013 blev den nyeste kondenseringsteknik tilføjet standardprogrammet og hvad der for 15 år siden var en ægte sensation inden for træpillefyr, er i dag en fast bestanddel af produktprogrammet fra ÖkoFEN. Som den innovative producent af træpillefyr ÖkoFEN er, udvider man løbende paletten af træpillefyr med kondenserings-teknologi, så i dag består den af 5 forskellige kondenserende kedeltyper i markedets bredeste produkt-program, med ydelser fra 6 til 512 Kilowatt.

15 års knowhow og erfaring

Ud over den pålidelige og gennemprøvede teknik, der anvendes i de moderne kondenserende kedler fra ÖkoFEN, så har man i løbet af de 15 år naturligvis opbygget en fantastisk Knowhow. For ÖkoFEN er kondenserende træpillefyr dermed ikke noget nyt, men hverdag for såvel produktion, teknikere og installatører.

I dag er mere end 50% af ÖkoFEN fabrikkens salg kondenserende kedler, dette bekræfter at den vej man valgte for nu 15 år siden, var den rette.

Fordele ved kondenserende teknologi

Ud over den mest indlysende fordel ved et kondenserende træpillefyr, nemlig den høje virkningsgrad på helt op til 107,3 % som udmønter sig i et meget lavt brændselsforbrug i forhold til den producerede mængde varme. Så bliver miljøet også tilgodeset med et meget lavt partikeludslip, da der stort set kun kommer damp ud af skorstenen.