Luftventiler

Luftventiler - Leverandører af luftventiler finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end luftventiler, så brug søgefeltet under denne boks. Fluidik-beregner giver mulighed for at beregne Kv-værdier, flow og trykfald se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om luftventiler:


JCH A/S

Karetmagervej 21
DK-7100 Vejle
Tlf.: +45 7585 8408
E-mail: jch@jch.as

www.jch.as

Kompetencer: Kontraventiler, Kuglehaner, Forskruning, Målerforskruning, Passtykke, Rødgods, Sommerhusgarniture, TBS, Tilbagestrømningssikring, Udligningsstykke

Læs mere om JCH A/S


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


SAMSON Reguleringsteknik A/S

Blokken 55
3460 Birkerød
Tlf.: 45 81 93 01
E-mail: Sales-DK@samsongroup.com

Randers afd.:
Mirabellevej 11C, 8930 Randers NØ
Tlf.: 86 44 81 66

www.samson-reg.dk

Kompetencer: Reguleringsventiler, reguleringsventiler til vand, reguleringsventiler til luft, reguleringsventiler til damp, reguleringsventiler til kemikalier, on/off ventiler, styreventiler, selvregulerende ventiler, tilbehør til ventiler, termostatventiler, målingssystemer, kontrolsystemer, automationssystemer, 3D produkttegninger, vekslerunits

Læs mere om SAMSON Reguleringsteknik A/S


Ventilationsvinduet

Horn Group ApS
Fuglehavevej 23
2750 Ballerup
Tlf.: 81 81 81 10
E-mail: info@ventilationsvinduet.dk

www.ventilationsvinduet.dk

Kompetencer: Vinduer, ventilationsvinduer, indeklima, luftudskiftning, naturlig og hybrid ventilation

Læs mere om Ventilationsvinduet


Watts Nordic AB

Verkstadsgatan 38
S-392 39 Kalmar
Sverige

https://wattswater.eu/

Kontakt adresse:
Godthaabsvej 83
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: +45 86 52 00 32
E-mail: wattsnordic@wattswater.com

Socla www.socla.com 

Kompetencer: Ventiler, kontraventiler, butterflyventiler, luft- og el-aktuatorer, kuglehaner, reduktionsventiler, reguleringsventiler, kompensatorer og Tilbagestrømningssikringer, insert ventiler.

Læs mere om Watts Nordic AB


Diatom A/S styrker flow- og filtreringsområdet med ny leverandør af luftventiler til spildevand
Diatom A/S introducerer italiensk producent af luftventiler til spildevand på det danske marked. Industrielle patenter, innovative tekniske løsninger og et moderne design differentierer produktprogrammet fra konkurrenternes.

CSA srl er en italiensk producent af luftventiler og specialfremstillede løsninger til trykstyring, regulering og beskyttelse mod bl.a. vandhammer i systemer under tryk, hovedsageligt vandforsyningsnet, spildevand og specielle applikationer til bl.a. havvand og industri.

En række industrielle patenter, innovative tekniske løsninger og et moderne design differentierer CSA’s produktprogram fra konkurrenternes. Alle ventiler overholder europæiske og internationale kvalitetsstandarder, er lavet af duktilt støbejern GJS 450-10 og kan arbejde med et tryk på 25-40 bar. De indre komponenter i ventilerne er lavet af rustfrit stål eller andre højbestandige materialer for at forebygge kavitation og korrosion.

Synergi mellem produktområderne

Luftventiler fra CSA er en tilføjelse til vores filterløsninger fra Amiad Water System, og vi er derfor endnu bedre rustet til at tilbyde komplette løsninger til bl.a. vandforsynings- og spildevandsindustrien”, udtaler Michael Petersen, produktchef hos Diatom A/S.

Vandhammeranalyse og forebyggelse af overspænding

Ud over at producere luftventiler yder CSA en unik teknisk rådgivning til ingeniørvirksomheder, der designer vandfordelings- og kloaksystemer. CSA Hyconsult er et analyse- og simuleringsværktøj til hydraulisk modellering og vandhammeranalyse. Simulering er vigtig for at kunne forudsige systemreaktioner på en given begivenhed og giver mulighed for at teste forskellige scenarier uden at foretage ændringer på eksisterende installationer.

Gennem vores samarbejde med CSA kan vi yde professionel support til vores kunder bl.a. i udfordringer relateret til vandhammer – et fænomen der opstår i tilfælde af en pludselig ændring af vandstrømningen i et rørledningssystem”, uddyber Michael Petersen hos Diatom A/S.

Læs mere luftventilerne på Diatoms hjemmeside. For yderligere information, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.