Smeltelim

Smeltelim

Smeltelim bruges til at binde materialer sammen ved opvarmning til en flydende tilstand og derefter afkøling. Det anvendes i mange industrier, herunder emballage, møbler, bilproduktion og elektronik. I emballageindustrien bruges smeltelim til at forsegle kasser, poser og æsker hurtigt og effektivt. Dette sikrer en pålidelig forsegling, der beskytter indholdet under transport og opbevaring.

Inden for møbelindustrien bruges smeltelimen til at samle trædele, laminater og polstrede møbler. Limen sikrer en stærk og holdbar binding, som forbedrer møblernes stabilitet og levetid. I bilindustrien bruges smeltelim til at fastgøre dele som interiørpaneler, tæpper og trådbundter. Dette reducerer samlingstiden og forbedrer bilens strukturelle integritet.

Leverandører af Smeltelim:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

DANLUBE A/S

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Tlf.: +45 70 25 12 80
E-mail: info@danlube.dk

www.danlube.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Diatom

Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 36 00
E-mail: info@diatom.dk

www.diatom.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PayBack Danmark ApS

Hjulmagervej 1
4300 Holbæk
Tlf.: 93 87 93 86
E-mail: info@pld.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Smeltelim (eller rettere hotmelt) er en reaktiv lim, som kan smeltes og dermed anvendes i flydende form. Limen hærder og bliver fast ved stuetemperatur, og opnår viskoelastiske egenskaber pga. fugt i luften.

I elektronikindustrien anvendes smeltelimen til at beskytte og isolere komponenter, samt til at fastgøre dem på printplader. Limen hjælper med at forhindre elektriske fejl og forbedrer apparaternes holdbarhed. Smeltelimen findes i forskellige typer, såsom EVA (ethylen-vinylacetat) og polyolefin, afhængigt af anvendelsen og de nødvendige bindingsegenskaber.

Den hurtige hærdningstid og høje bindingsstyrke gør limen til et populært valg i mange produktionsprocesser. Derudover kræver limen ingen opløsningsmidler, hvilket gør dem mere miljøvenlige og sikre at arbejde med. Samlet set er smeltelimen en alsidig og effektiv løsning til mange forskellige industrielle og kommercielle formål.

Cookie-indstillinger