Varmeledende lim

Varmeledende lim

Varmeledende lim er en type lim, der er specielt formuleret til at lede varme godt mellem to eller flere overflader. Denne type lim bruges ofte til at fastgøre varmeproducerende komponenter, såsom halvledere, varmeafledere og elektroniske komponenter, til kølelegemer eller andre varmeafledende overflader. Formålet medlimen er at forbedre varmeoverførslen mellem komponenterne og deres omgivelser for at forhindre overophedning.

Leverandører af Varmeledende lim:

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Diatom

Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 77 36 00
E-mail: info@diatom.dk

www.diatom.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PayBack Danmark ApS

Hjulmagervej 1
4300 Holbæk
Tlf.: 93 87 93 86
E-mail: info@pld.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Tlf.: 97 82 20 33

web

Se hele vores produktprogram og profil her

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
E-mail: info@seab.dk

www.seab.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

ViscoTec Nordic (tidl. Scanmaster)

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Tlf.: +45 45828090
E-mail: info@viscotec-nordic.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Varmeledende lim spiller en vigtig rolle i at opretholde den termiske stabilitet og ydeevne af elektroniske komponenter og andre varmeproducerende apparater. Det er vigtigt at vælge den rigtige type lim baseret på applikationens krav og materialer, der skal forbindes.

I elektroniske enheder såsom computere, LED-lys og solcellepaneler, kan limen anvendes til at fastgøre køleplader, varmespredere eller varmesink til komponenter, såsom processorer, transistorer og dioder. Dette hjælper med at forhindre overophedning og forlænger levetiden og pålideligheden af elektronikken.

Det bruges også i billygter, hvor den hjælper med at forbinde LED-lyskilder til køleribber eller andre kølestrukturer. Dette for at forbedre lyskvaliteten og forhindre overophedning. I solcellepaneler sikrer varmeledende lim effektiv overførsel af varme fra solcellerne til køleplader eller strukturer, hvilket øger solcellernes effektivitet og levetid.

Denne type lim kan også anvendes i industrien til montering af varmesensorer, kølesystemer og elektroniske komponenter på varmeledende substrater eller køleplader. Ved hjælp af limen kan varme genereret af elektroniske enheder effektivt ledes væk, hvilket forhindrer overophedning og skader på komponenterne.

Limen kan fremstilles af forskellige polymermaterialer, der er fyldt med termisk ledende partikler. Disse partikler giver limen dens varmeledende egenskaber og hjælper med at forbedre varmeafledningsevnen. Denne type lim fås i forskellige viskositeter. De kan påføres med børste, sprøjte eller dispenser. Det gør den velegnet til en bred vifte af applikationer inden for elektronik- og industriel produktion.

Cookie-indstillinger