Dækreoler

Dækreoler er oplagte til værksteder, bilforhandlere mv. hvor der ønskes orden på dækkene, samt et overskueligt blik på selve dæklageret. Dækreoler anvendes også ved opbevaring af hhv. sommer og vinterdæk

Leverandører af og viden om Dækreoler:


Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Tlf.: +45 46 32 80 08
E-mail: coda@constructor.dk

www.constructor.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomat, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Langspændsreol, Mezzanin, Mobile pallereoler, Pallereoler, Palleudtræk, Plastkasser, Reolkontrol, Shuttle, Småvarereol, Stålreoler, Vægsystem

Læs mere om Constructor Danmark A/S


EUROPE RACKING DENMARK

Centervej 22
DK-4180 Sorø
Tel: +45 2388 8328
E-mail: henrik.carlsen@europe-racking.com

www.europe-racking.dk

Kompetencer: Dækreoler, Flytbare vægge, Grenreoler, Lagerreoler, Mezzaniner, Net vægge, Pallereoler

Læs mere om EUROPE RACKING DENMARK


Hans Høj Lagerinventar A/S

Allévej 60 C
2635 Ishøj, Danmark
Tlf.: 70 27 35 00
E-mail: office@hhl.dk

www.hhl.dk

Kompetencer: Affaldshåndteringsudstyr, Arkivreoler, Cykelstativer, Dækreoler, Gitterbure, Grenreoler, Ladvogne, Lagerindretning, Lagerkasser, Lagerreoler, Løfteborde, Løftevogne, Omklædningsskabe, Opbevaringsskabe, Pallereoler, Pallevogne, Reolsystemer, Stabelbare transportrammer, Stålreoler, Sækkevogne, Tipcontainere, Værkstedsvogne, Værkstedsinventar

Læs mere om Hans Høj Lagerinventar A/S


Plastipol-Scheu Nordic ApS

H. P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse
Tlf. 69 15 70 75
Mail: info@plastipol-scheu.dk

www.plastipol-scheu.dk

Kompetencer: Kompetencer: Producent og leverandør af bilindretning til alle typer af varebiler til den professionelle bruger. Producent og leverandør af lager- og arbejdspladsindretning, lagerkasser, stabelkasser, lagerreoler, arbejdsborde, plastkasser, lagerløsninger, reolsystemer mm.

Læs mere om Plastipol-Scheu Nordic ApS


Reol Hansen ApS

Søbækvej 2
8740 Brædstrup
Tlf.: 75 75 44 55
E-mail: jens@reolhansen.dk

www.reolhansen.dk

Kompetencer: Lagerinventar, lagerreoler, pallereoler, letpallereoler, grenreoler, specialreoler, dækreoler, arbejdsborde, filebænke, reoler med kasser, plastkasser, mezzanin

Læs mere om Reol Hansen ApS


Skov Industri A/S

Gl Grandvej 4
5580 Nørre Aaby
Tlf.: 63424242
E-mail: firma@skov-industri.dk

www.skov-industri.dk

www.skærmvæggen.dk

Kompetencer: Akustik, Støjdæmpning, Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum, Renrum, Flytbart rum, Smith Reoler, Mezzanin, Akustikregulering, Skærmvægge

Læs mere om Skov Industri A/S


Thanex A/S

Hovedkontor:
Theilgaards Allé 17
4600 Køge

Jylland kontor:
Marsalle 113
8700 Horsens

Tlf.: 46 18 69 69
E-mail: info@thanex.dk

www.thanex.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomater, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Mezzanin, Mobile pallereoler, Nethylde, Pallereoler, Plukreoler, Reoleftersyn, Rullebaner, Shuttle, Sikkerhedsudstyr, Stål reoler, Værksted indretning

Læs mere om Thanex A/S


SSI SCHÄFER – Krogsgaard Jensen biler i Gentofte


11.apr 2022


Har valgt at bruge en uudnyttet garage, til kundehjuls opbevaring

Ca. 200 hjulsæt på 80m2 i 3 niveauer i højden, en Hovmand lift til nedtagning at 3 niveau. R3000 hjulvange dækreoler fra SSI SCHÄFER. Tak til Benno Friis for tilliden.

Har du uudnyttet plads som du ønsker udnytte evt. med kundehjuls opbevaring, så er du velkommen til at kontakte os.


Samarbejde mellem Henrik Hansen Automobiler A/S og SSI SCHÄFER


18.jan 2022


Henrik Hansen Automobiler A/S i Vordingborg har valgt SSI SCHÄFER som leverandør af R 3000 reoler. På den måde kan Henrik Hansen Automobiler A/S opbevare kundernes hjul på en professionel måde, hvor hjulene står sikkert, men samtidig er let tilgængelige. Med R 3000 reoler er der plads til opbevaring af 758 hjulsæt i 5 niveauer. Jørgen Pind, værkstedschef i Vordingborg, kan nu garantere sine  kunder, at hjulene bliver opbevaret på den bedst mulige måde. Derudover er han glad for at kunne tilbyde sine medarbejdere den ergonomisk korrekte måde at håndtere hjulene på.


Samarbejde mellem ERA BILER og SSI SCHÄFER
ERA BILER har i samarbejde med SSI SCHÄFER udvidet deres R3000 hjullager i både Frederikssund og Hillerød.

ERA BILER går op i at yde den bedste service overfor deres kunder ved at opbevare deres vinter- og sommerhjul. Takket være stationær R3000 hjulreoler, bliver kundernes hjul opbevaret under de bedste vilkår. Med hjulreoler fra SSI SCHÄFER optimal opbevaring af hjul med sikker håndtering og maksimal lagervolumen. Effektiviteten opnås, når hjulreolen er tilpasset optimalt til rummet. Med hjulreolerne opbevarer man kunders hjul på en professionel måde, hvor hjul ligger sikkert, men samtidig er let tilgængelige.

Se mere her


SSI SCHÄFER – Lancering af ny dækreol gør SSI SCHÄFER til totalleverandør
Liggende eller stående? Dynamisk eller statisk?

Med lanceringen af en ny dækreol til liggende dæk og hjul bliver SSI Schäfer den eneste leverandør i branchen, der kan levere alle typer af dækreoler på markedet.

Mange bilhuse tilbyder sine kunder opbevaring af hjul og dæk, og med udsigt til flere biler på vejene i de nærmeste år, er efterspørgslen på hjulopbevaring støt stigende. Denne udvikling kan landets bilforhandlere imødekomme gennem pladsbesparende løsninger til hjulopbevaring. Med lanceringen af sin nyeste løsning til hjul- og dækopbevaring, er SSI Schäfer netop blevet totalleverandører inden for hjulopbevaring.

Det nyligt lancerede hjulopbevaringssystem er til liggende opbevaring af dæk og hjul, som stables i stakke på fire og placeres på grenarme. Håndtering af stakkene er enkel, da dæk og hjul hurtigt kan ind- og udlagres med en gaffeltruck fra gulvniveau. Netop dette gør den nye reol til en yderst ergonomisk og sikker løsning. Udover at sikre en ergonomisk korrekt håndtering blev der i udviklingen af reolen lagt stor vægt på standardisering og fleksibilitet. Det har resulteret i et system, som meget nemt kan udvides, når yderligere behov opstår.

Selvom reolen først lige er blevet lanceret i Danmark, har den allerede vakt begejstring hos bilhuset Møller Bil Hamar, Norges største bilforhandlerkæde, som fik reolen installeret i efteråret 2015. For Møller Bil var det især ergonomien og sikkerheden i løsningen som blev prioriteret: "På grund af vores fokus på arbejdsmiljø ville vi have en liggende løsning, som kun krævede manuelle løft ved selve bilen og ind og ud af dækvaskemaskinen," fortæller Alte Findahl, daglig leder i Møller Bil Hamar.

SSI Schäfer har stor erfaring på markedet for salg af dækreoler til autobranchen, hvor især virksomhedens dynamiske dækreol har vundet indpas hos kunderne. Den nye dækreol er en videreudvikling af SSI Schäfers robuste grenreol, så reolen har allerede vist sit værd, blot i andre omgivelser. Lanceringen af den nye dækreol gør ikke kun SSI Schäfer til totalleverandør, men sikrer også SSI Schäfers kunder den mest optimale løsning, hvad enten liggende eller stående opbevaring er den rigtige løsning for dem.

SSI Schäfer er verdens førende producent og leverandør af lagerinventar og logistiksystemer. Vi er en traditionsrig familieejet koncern som er repræsenteret i over 50 lande med mere end 9.000 medarbejdere, hvoraf ca. 120 medarbejdere er tilknyttet det nordiske marked, der har hovedkontor i Hadsund. Som totalleverandør leverer SSI Schäfer alt fra plastkasser og reoler til transportsystemer, fuldautomatiske lagre, serviceaftaler og IT-løsninger.

I Danmark har vi bl.a. opført og indkørt Carlsbergs distributionscenter i Fredericia med ca. 70.000 pallepladser og et af de højeste palle-flow i verden. Derudover har vi ligeledes i 2007 leveret Nordeuropas dengang største lager for JYSK i Uldum, som omfatter ca. 135.000 pallepladser fordelt i tre højlagre, to miniloadlagre med plads til 30.000 kartoner samt ergonomiske plukkestationer.