Opmagasinering

Opmagasinering - Leverandører af opmagasinering finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end opmagasinering, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om opmagasinering:


PALOMAT klarer mere end europaller
Flere og flere virksomheder har fokus på at skåne deres medarbejdere for de tunge manuelle palleløft under sikre forhold. Samtidig har markedet for paller ændret sig fra hovedsageligt europaller til flere kundetilpassede paller. Pallemagasinet PALOMAT kan løse alle opgaverne.

Undgå tunge palleløft

"En europalle vejer ca. 25 kilo alt efter om den er våd eller tør. Pallemagasinet PALOMAT er en god løsning, da pallehåndteringen foregår nemt og brugervenligt i gulvhøjde med eks. en løftevogn. Medarbejderne skånes for de tunge manuelle palleløft og effektiviteten stiger", fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT.

En palle er ikke bare en palle

Europallen er stadig den mest anvendte palle hos PALOMATs kunder, men de oplever, at flere og flere virksomheder anvender paller, som er tilpasset netop deres egen produktion, lager og marked.

"Størrelserne på pallerne varierer meget på de forespørgsler, vi modtager. Vi lægger vægt på at være en innovativ leverandør, hvor sikkerhed ved brugen af vores produkter er i højsædet. Derfor er pallemagasinet PALOMAT opbygget på en måde, der gør det nemt at tilpasse den de mange forskellige pallemål, markedet anvender samtidig med, at sikkerheden er i top", tilføjer Majbritt Svane.

Størrelsen er ikke en udfordring

En forhandler i Tyskland har lige fået leveret tre pallemagasiner til 2600 x 1200 mm paller. En opgave som har været nem at gå til for konstruktør Thomas Lind Gadegaard hos PALOMAT;

"PALOMATen er modulopbygget - a la LEGO klodser. Og med vores mange års erfaring med konstruktion og produktion af pallemagasiner, kan vi med små standardtilpasninger ændre PALOMATen, så den passer til lige præcis kundens palle. Vi kan tilpasse PALOMATen, så den kan håndtere alle typer af 4-vejs paller."

Kunder som bl.a. Arla, Velux, JYSK, Post Danmark, Siemens, Coca Cola og Novo Nordisk har også fået kundetilpassede PALOMATer