Plukkekasser

Plukkekasser - Leverandører af plukkekasser finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end plukkekasser, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om plukkekasser:


Plastipol-Scheu Nordic ApS

H. P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse
Tlf. 69 15 70 75
Mail: info@plastipol-scheu.dk

www.plastipol-scheu.dk

Kompetencer: Kompetencer: Producent og leverandør af bilindretning til alle typer af varebiler til den professionelle bruger. Producent og leverandør af lager- og arbejdspladsindretning, lagerkasser, stabelkasser, lagerreoler, arbejdsborde, plastkasser, lagerløsninger, reolsystemer mm.

Læs mere om Plastipol-Scheu Nordic ApS


RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Kompetencer: Emballage, tape

Læs mere om RAJA PACK


Hans Følsgaard – Intelligent plukstyring er genvej til LEAN
Banner, der er en del af Hans Følsgaard A/S’ store automationsprogram, har med deres PTL110 skabt et system af intelligente sensor LED-lys, der hjælper til plukning i forbindelse med opkitning af maskiner eller produktionslinier

Jo tidligere, man kan fange eller endda forhindre fejl i en montageproces, desto mindre fejlrate får man nødvendigvis ved slutkontrollen. Og kan man finde på et effektivt værktøj til at optimere eksempelvis plukning af komponenter fra et lager, så er meget vundet. Selvfølgelig er ingen systemer fuldstændigt skudsikre, men med ret enkle midler kan man alligevel komme langt.

Mere nyt fra Hans Følsgaard

Det er eksempelvis tilfældet hos Banner, der indgår i Hans Følsgaard A/S store program af automationsløsninger. Med deres system af sensorstyrede PTL110 (pick-to-light) LED-lys til vejledning af de medarbejdere, som udfører plukningen, og DXM700-controlleren til styring har Banner udviklet et integreret plukkesystem, der er lige så smart, som det er enkelt.

Man placerer de enkelte – op til 32 – PTL110’ere over de bins, der skal plukkes fra. DXM700-controlleren modtager så plukkeopgaverne via en Modbus-forbindelse og kommunikerer opgaven videre til LED’erne i PTL110’erne. Som et eksempel kan grønt lys fortælle medarbejderen, at hér skal der plukkes, og sensoren i PTL110 registrerer håndbevægelsen.

Det er altså medarbejderens hånd, der kvitterer for plukningen, og skulle man være i gang med at plukke fra forkerte bins, så kan PTL110 advare mod fejl med eksempelvis et rødt lys. Plukkerækkefølgen er også nem at følge selv for utrænede medarbejdere. Opsætning af flere PLT110’er over en plukkereol er nemt, da Banner har udviklet en seriel Pick-IQ forbindelse, som kobler LED-plukkelysene sammen.

Der er i øvrigt mulighed for at vælge andre individuelle farver end grøn og rød, hvis det passer bedre til et givent plukkesystem.

Hør mere om Hans Følsgaards store udbud produkter til industriautomation under HI Tech & Industri på stand G-5640.