Afdækning

Afdækning henviser til handlingen med at beskytte eller skærme noget for at forhindre skade eller eksponering. Det kan f.eks. omfatte at dække noget til for at beskytte det mod støv, fugt eller andre skadelige påvirkninger.

Leverandører af og viden om Afdækning:


ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, Ragebøl
6400 Sønderborg
Tlf.: 74 48 57 50

www.alcumatic.dk

Kompetencer: Trykstøbning, bearbejdning, imprægnering, overfladebehandling, pulverlakering, vådlakering, plastlakering, strålebehandling, CNC-bearbejdning, boring, gevindskæring, drejning, fræsning, færdigmontage, industrilakering

Læs mere om ALCUMATIC A/S


Polysan A/S

Industrivej 17
5672 Broby
Tlf.: 62 66 12 21
E-mail: polysan@polysan.dk

www.polysan.dk

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsskåle, Afløbsriste, Afløbssystemer, Drænrør, Beton, Betonelementer, Skybrudssikring, Sokkelaffugtere, Undendørs trapper, Afvandingsløsninger, Skybrudsrender, Indgangspartiskåle, Polymerbetonprodukter, Sålbænke, Murafdækning, Sokkelaffugtere, skorstensafdækninger, Gesims, Linjedræn

Læs mere om Polysan A/S


Brady – Afspær alle åbninger til lukkede rum for at øge sikkerheden
Øg sikkerheden for næsten alle lukkede rum ved helt at afspærre åbningerne til dem med en fysisk barriere og en sikkerhedsmeddelelse. Der fås nu 8 typer sikkerhedsafdækninger til lukkede rum fra Brady Corporation.

Øg sikkerheden for lukkede rum
Lukkede rum kan være svære at komme ud af i en fart. Det gør dem til en større sikkerhedsrisiko. Retten til at gå ind i lukkede rum er normalt meget begrænset og en del af en større sikkerhedsprocedure med det formål at undgå ulykker. Med Bradys nye sikkerhedsafdækninger til lukkede rum kan åbningerne til næsten ethvert lukket rum dækkes helt med en fysisk barriere til at forhindre adgang. Der tilføjes en sikkerhedsmeddelelse for at advare medarbejderne om de involverede sikkerhedsrisici.

Brugervenligt
De 8 typer af sikkerhedsafdækninger til lukkede rum gør det muligt at afspærre næsten alle indgange til lukkede rum. Mulighederne inkluderer låsbare eller ikke-låsbare, elastiske, magnetiske eller velcrobaserede og massive eller ventilerede design. De er langt lettere at påsætte end den typisk anvendte advarselstape, og de kan nemt sættes på igen efter vedligeholdelse.

Få alle produktoplysningerne på Bradys websted, eller send en e-mail til emea_request@bradycorp.com.