CNC-laserskæring

CNC-laserskæring

CNC-laserskæring er en præcis og effektiv metode til at skære materialer ved hjælp af en laserstyret af computer numerisk kontrol (CNC). Denne teknologi anvendes til at skære en bred vifte af materialer, herunder metal, plastik, træ og kompositmaterialer. CNC står for Computer Numerical Control, hvilket betyder, at skæreprocessen styres af en computer, der følger et sæt forudprogrammerede instruktioner. Laserskæring giver stor fleksibilitet og uovertruffen præcision. CNC-laserskæring kan skære dine emner med den nyeste teknologi inden for laserskæring, 2D og 3D.

Leverandører af CNC-laserskæring:

3D Prima / Prima Printer Nordic AB

Kantyxegatan 25 F
213 76 MALMØ
Tlf.: + 46 40 684 97 90
E-mail: info@3dprima.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Grotrian A/S

Østergade 2, Østrup
9600 Aars
Tlf.: 98 65 80 12
E-mail: info@grotrian-as.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Tlf.: 98 28 16 77
E-mail: hosta@hosta.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

JB Metalindustri A/S

Svalehøjvej 17
3650 Ølstykke
Tlf.: +45 7022 7404
E-mail: jb@jbmetal.dk

www.jbmetal.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RUSTEK A/S

Bjørnevej 3
7800 Skive
Tlf: 9683 7131
E-mail: rene@rustek.dk

www.rustek.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Randers Rørindustri Aps

Eriksvej 7
8960 Randers SØ
Tlf: 86439632
E-mail: henrik@randersrorindustri.dk

www.randersrorindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

TriTech ApS

Gl. Skartved 5C
6091 Bjert
Tlf.: 40 76 84 66
E-mail: cjo@tritech.dk

www.tritech.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Processen begynder med oprettelsen af en CAD-tegning (Computer-Aided Design), som repræsenterer det ønskede design. Denne tegning konverteres derefter til CNC-kode, som indeholder de præcise bevægelser og indstillinger, som laseren skal følge. Operatøren indlæser materialet i CNC-lasermaskinen og starter programmet, hvorefter laseren udfører de nødvendige snit med høj præcision.

Laserskæringen foregår ved, at en højenergistråle koncentreres på materialets overflade, hvilket forårsager smeltning, forbrænding eller fordampning af materialet. CNC-styringen sikrer, at laseren bevæger sig i nøjagtige mønstre, hvilket resulterer i præcise og komplekse skæringer. Denne metode er yderst effektiv, da den kan producere meget fine detaljer og skarpe kanter med minimal efterbearbejdning.

CNC-laserskæring anvendes i mange industrier, herunder bilindustrien, flyindustrien, elektronik og møbelproduktion. I bilindustrien bruges den til at skære komponenter som karosseridele og indvendige paneler. I elektronikindustrien anvendes den til at fremstille præcise kredsløb og komponenter. Møbelindustrien bruger laserskæring til at skabe dekorative mønstre og præcise samlinger.

En af de største fordele ved CNC-laserskæring er dens høje grad af præcision og gentagelsesnøjagtighed. Det er muligt at producere komplekse former og fine detaljer, som ellers ville være vanskelige at opnå med traditionelle skæremetoder. Desuden er processen hurtig og effektiv, hvilket reducerer produktionstiden og omkostningerne. Laserskæring kræver også minimal materialespild, da snittene er meget tynde og præcise.

Samlet set er CNC-laserskæringen en avanceret teknologi, der kombinerer præcision, hastighed og fleksibilitet til en bred vifte af industrielle applikationer.

Cookie-indstillinger